lauantai 17. lokakuuta 2015

Interview with One Direction - Idol Sweden 2015

6 kommenttia:

 1. Ne puhuu tossa jtn siitä tauosta nii voisko joku suomentaa et mitä ne puhuu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Louis sanoi että monet muut bändit, etenkin kiertävät sellaiset, saattavat viettää noin kaksi vuotta albumin tekoon ja seuraavat kaksi vuotta kiertämiseen ja sen jälkeen saattavat pitää kahden vuoden tauon, joten se mitä he itse bändinä ovat tekemässä (pitämässä tauon), ei ole ollenkaan outoa. Hänen mielestään outoa on enemmänkin se, että he ovat olleet tarpeeksi onnekkaita saadessaan tehdä viisi albumia viidessä vuodessa ja niin monta kiertuetta lyhyen ajan sisällä ja luulee, että juuri sen takia ihmiset reagoivat tulevaan taukoon, site miten reagoivat. Mutta Louisin sanojen mukaan faneilla ei ole mitään syytä huoleen, he lupaavat palata takaisin yhteen tauon jälkeen.
   Liam lisäsi vielä, että yleensä heidän albuminsa ovat valmistuneet lyhyessä ajassa, joten fanien pitäisi olla enemmän innoissaan siitä, että nyt heillä on enemmän aikaa tehdä erilaista ja uutta musiikkia, ja kun he palaavat tauolta 1-2 vuoden sisään, on heillä jokaisella kasa uusia kappaleita, joista saa kasaan hienon albumin :)

   Poista
 2. Eli siis kestääkö se tauko 1-2 vuotta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eivät ole sanoneet mitään tarkkaa aikaa, mutta Liamin sanojen mukaan tauko on luultavasti lyhyempi kuin mitä ihmiset ajattelevat sen olevan. Eivät halua sanoa julkisuuteen mitään tarkkaa aikaa tauon pituudesta, sillä eivät ole siitä vielä varmoja itsekään + se toisi vaan liikaa paineita :)

   Poista
 3. Tietääkö kukaan et mitä pojat tekee tauon aikana? Onks ne sanonu mitään?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ovat sanoneet, että mm. lomailevat, viettävät aikaa ystävien ja perheiden kanssa, sekä mahdollisesti kirjoittavat uusia kappaleita :)

   Poista