maanantai 19. lokakuuta 2015

On The Road Again Tour: Dublin, päivä 3 (kuvat) - 18.10


x

16 kommenttia:

 1. Tietääkö kukaan merkitystä harryn merenneito tatuoinnille? Itse en pidä tästä tatuoinnista.

  VastaaPoista
 2. Milloin se x factor jakso tulee ku louis on tuomari?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt tulevana viikonloppuna. Postausta, josta selviää ajat, linkit katseluun yms., tulossa lähempänä :)

   Poista
  2. Onko luois siis tuomarina x factorissa?

   Poista
  3. Itseasiassa, jos olen oikein ymmärtänyt, viime vkonloppuna ei tullut X Factoria, eikä tule myöskään tänä vkonloppuna, vaan ohjelma jatkuu normaalisti la 31.10. kuuden tuolin haasteen toisella osalla. Louis on ilmeisesti Simonin apuna 'overs' kategorian tuomaroinnissa siinä jaksossa, kun kyseiset kilpailijat vierailevat Simonin talossa. Ja näin ollen tuo jakso tulee ulos vasta noin marraskuun puolen välin tienoilla. Korjailkaa jos olen väärässä! :) ja ano 17.33: Louis ei ole vakituisena tuomarina X Factorissa, vaan tulee yhteen jaksoon "vierailevaksi tuomariksi" Simonin avuksi. :)

   Poista
  4. Okei. Mut olenko väärässä että louis joskus puhui että menisi tuomaroimaan x factoria?

   Poista
  5. Anonyymi 20.08: Joo, Suomessa asia meneekin näin (ohjelma tulee muutaman viikon viiveellä), mutta tuo kyseinen jakso nähdään Iso-Britanniassa mun käsityksen mukaan (voin toki olla väärässä, mutta kyllähän asia varmistuu lähemmäs viikonloppua mentäessä) nyt tulevana viikonloppuna, sillä X Factor palaa Britanniassa nyt tulevana lauantaina, 24.10, normaalille ohjelmapaikalleen, sillä kyseisen ohjelmapaikan aikana pelatut rugby-ottelut ovat ohi. Eli 24.10 Iso-Britannian ohjelmistossa pitäisi olla ihan normaalisti X Factor, joka jatkuu juuri tuolla sun mainitsemallasi jaksolla, toki Suomessa jakso tulee ulos myöhemmin :)

   Poista
  6. Ano 20.22: Et ole väärässä! Yhdessä vaiheessa oli paljonkin huhuja, että Louisista tulisi yksi X Factorin vakituisista tuomareista, mutta sitä, mistä nuo huhut saivat alkunsa, en tiedä. :)
   Hello: Ok, kiitos selvennyksestä! Satutko tietämään, esiintyvätkö pojat taas jossakin X Factorin suorassa lähetyksessä? :)

   Poista
  7. Ainakaan vielä ei ole ilmoitettu mahdollisesta esiintymisestä mitään, mutta yleensä ovat esiintyneet, joten saa nähdä esiintyvätkö myös tällä kaudella :)

   Poista
 3. seurusteleeko niall tällä hetkellä kenenkään kanssa? joku tyyppi oli laittanu instaan kuvan jossa se on jonkun naisen kanssa. joo tiiän et ei se tarkota heti et on jonkun kanssa jos on samassa kuvassa mut haluisin vaan tietää!

  VastaaPoista
 4. No Harryn jotkut tatskat nyt on vähä epämääräsii.. tai no ite en hirveesti tykkää mut on sil hienojakin:) Ja lousil on suurin osa hienoja:) ja liamilki iha siistit tatskat:)) Respectit Niallille:-)

  VastaaPoista
 5. Tiedätkö, että miks pojat ei päivittele storiin muuten kun keikoilla?

  VastaaPoista
 6. Tiedätkö kuka on kirjoittanut biisit little things ja 18? Miksi Louis ja Harry eivät kulje vapaalla niin paljon keskenään? Ovatko nämä vielä parhaita ystäviä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mielestä ed sheeran on biist kirjoittanut! Ja harry ja louis eivät kulje enää kahestaan nii paljo koska larry huhut ja me fanit voidaan vaan arvailla että onko ne ollut yhessa onko ne viellä parhaita kavereita vai eikö ne oo puhe väleissä!

   Poista