sunnuntai 18. lokakuuta 2015

Louis ja Niall - 17.10

Louis ja Niall nähtiin eilen dublinilaisessa yökerhossa.


x/x/x/x/x/x

8 kommenttia:

 1. kivat lasit louisilla XDD mut ihania kuvia ❤

  VastaaPoista
 2. toi louisin hymy on nii ihana❤

  VastaaPoista
 3. moi! shippaatteko larrya vai ette? kysyn ihan mielenkiinnosta, mut kaikki saa uskoo niinku haluu, kukaan tuski tietää sitä varmaks onks larry totta vai ei�� ite uskon et se ainakin oli totta. Ja uskotteko et Briana on oikeesti raskaana? Onks todistettu että se ois raskaana louisille josse on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. en shippaa, kun kerta hekin on ite sanonu että koko homma on keksitty nii en mä siihen usko. ja uskon että briana on raskaana, onhan louiskin puhunu siitä ja vahvistanu sen. :)

   Poista
  2. Ihan turhaa jotain "shipata" jos he eivät ite sitä oo sanonu. Louisila on tulossa lapsiki ja mun mielestä se on ahdistavaa että niistä keksitään kaikkea ja nyt niiden välit näyttää paljon viilemmiltä (ainaki julkisiidessa)ku aiemmin jolloi me näytti hyviltäki kavereilta

   Poista
  3. En usko että Larry on totta, mutta haluaisin uskoa :3

   Poista
 4. Nii on mut louis on jotenki nii poissaoleva ja surulline ku puhuu siit vauvajutust.. mulle on sinänsä ihan sama onks larry totta vai ei oisha se sillee ihana jos se ois mut en väitä et se ois koska en voi tietää. Toivon vaa et ne on onnellisii missä ja kenen kaa ne ikinä oiskaa��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se mun mielestä oo surullisen näkönen ehkä hän ei vaan mielellään puhuis siitä ku olihan hän vasta eleonoran kans ja näin nopeesti tulee lapsi naisen kans jonka kans hän ei ees seurustele. Tai ainakaan oo sanonu seurustelevansa.

   Poista