perjantai 9. lokakuuta 2015

Perfect

x

Made in The A.M -albumin toisen sinkun nimi on Perfect. Kappale julkaistaan alustavien tietojen mukaan perjantaina 16.10.2015

9 kommenttia:

 1. Onko tietoa että ooko 'drag me down' siinä levyllä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On. Drag Me Down on Made in The A.M -albumin ensimmäinen sinkku :)

   Poista
  2. Eikö Infinityä lasketa sinkuksi? Miks? :o

   Poista
  3. Totta nyt rupesin itekkin koettiin et eikä infinity oo sinkku?? Ja Miks ei sit oo? ��

   Poista
  4. Yleensä kun puhutaan sinkuista tarkoitetaan albumin ns. "virallisia sinkkuja", joista sitten ilmestyy musiikkivideot yms. Infinity ei ole -ainakaan tällä hetkellä- albumin virallinen sinkku eli siitä ei ole näillä näkymin tulossa musiikkivideota.

   Infinity toimii enemmänkin albumin yhtenä kappaleena, jolla pyritään kasvattamaan levyn myyntiä: eli kun tilaat albumin ennakkoon tiettyyn aikaan mennessä saat tietyn kappaleen kuunneltavaksesi heti. Samanlailla tehtiin esim. viime vuonna ilmestyneen FOUR-albumin kanssa: Fireproofin pystyi lataamaan ilmaiseksi tietyn ajan ja kun ihmiset tilasivat albumin ennakkoon, saivat he kuunneltavakseen viisi albumin kappaletta ennen albumin virallista julkaisua.

   Eli tällä hetkellä Made in The A.M -albumilla on kaksi virallista sinkkua: Drag Me Down ja Perfect, joista jälkimmäinen julkaistaan alustavien tietojen mukaan 16.10.2015 :)

   Poista
  5. Eiks Infinity julkastu vaan bonuksena, kun levyn ennakkomyynti alkoi. Eli biisi löytyy levyltä, mut virallinen sinkku se ei ollut.

   Poista
  6. Kiitti, nyt ymmärsin :)

   Poista