lauantai 23. marraskuuta 2013

1D- day [päivitys]

KELLON AIKA MUUTTUNUT: 1D- PÄIVÄ ALKAA JO KLO:  21.00!
+ lisätietoa livestreamin katsomisesta


Suora linkki youtuben livestreamiin!
http://www.youtube.com/watch?v=ET4rM4TnJgg
------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tässä nyt vähän infoa 1D- päivästä

Eli 1D- päivä järjestetään lauantaina 23.11. Pojat ovat tuolloin itse Yhdysvalloissa, mikä aiheuttaa sen, että Suomessa kyseinen livestream tullaan näkemään klo: 21.00-04.00 välillä.

Livestream tullaan näkemään Youtuben ja Google+ -palveluiden kautta. Linkit alapuolella:



Tiivistettynä siis:

- Livestream järjestetään 23.11.2013
- Livestream alkaa n. klo: 21.00 ja loppuu n. 04:00
- Livestream nähdään Google+ ja Youtube -palveluiden kautta:

64 kommenttia:

  1. Ei ei ei... :c Se tulee yöllä... yh.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. 23.11 on lauantai ja sunnuntaina ei ole koulua nii ei kai se sitten ole nii suuri ongelma:) vaik se olis kyl kivaa jos se olis päivällä...

      Poista
    2. Huh, se on yöllä :) kun mulla tosiaan on koulua lauantaina niin ei yhtään haittaa :D koeviikko jatkuu kyllä vielä seuraavalle viikolle, että mulla taitaa maagisesti ruotsin opiskelu jäädä... ;)

      Poista
    3. Joo mulki koeviikko, onneks matikan koe maanantaina nii ei mitää :D

      Poista
    4. joo meikälläki ois semmone kevyt seittemän kokeen koeviikko.. Kiinnostaa iha sikana.. Huomenna alkais pitkän matikan kokeella.. :/

      Poista
  2. no onneks on viikonloppu ni iei tarvii herää aamulla kouluun:)

    VastaaPoista
  3. Tottakai sen pitää olla just yöllä... :p mut mulla ois nyt asiaa joka ei mitenkään liity tähän blogiin Ja oon pahoillani et postaan sen täällä mut ajattelin et näin tän näkis mahdollisimman moni suomalainen directioneri :)
    Jatka lukemista vain jos
    1. Olet Larry shipperi (!)
    2. Olet hyvä englannissa
    Olisi myös plussaa jos olisit yli 14 Ja tykkäisit kirjoittamisesta
    Siis. Oon ajatellu kirjoittaa Larry fanfictionin, Ja mulla in juoni valmiina. En kuitenkaan oo varma saanko sen ite käännettyä englanniks täysin, Ja tähän tarvisin apua. Oon kyllä melko hyvä englannissa, mutta kirjottaminen kirjaa menee taitojeni yli. Jos oot kiinnostunut kysy kommenteissa lisätietoa, Ja jos edelleen kiinnostaa annan sulle osotteen jossa voidaan puhua paremmin :)
    Kommentoikaa jos kiinnostaa !! :D
    -x

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anteeks,ku tälläne lantavarvas oon mut tarkotaks larry shipperillä sitä louis+harry draamaa:D??

      Poista
    2. Joo larry shipperit (...) on niit jotka kannattaa Harry +Louis = larry. Eli luulevat että he ovat homoja..

      Poista
    3. Me tiedetään se:

      http://24.media.tumblr.com/tumblr_mb32sipEZw1qijcxeo6_250.gif

      :DDD

      Poista
  4. ois kyl kiva jos sen näkis youtubestaki suorana koska sit voisin yöllä peiton alla kattoo sitä XD koska porukat kuulee jos oon koneel...

    VastaaPoista
  5. Musta ois kiva saada tänne blogiin sellanen gallup jossa ois kaikkien poikien nimet ja siitä sais sitten äänestää omaa suosikkia :) EI oo pakko toteuttaa mutta vain ehdotus :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en pysty ite noita gallup- kyselyitä tekemään, joten katotaan jos virallinen ylläpitäjä ne jossain vaiheessa tekee :)

      Poista
    2. Yks vaihtoehtohan ois tehä sellane postaus, et sais sitte kommenttikenttään äänestää suosikkia/suosikkeja, mut en tiiä, onks siin oikei mitää järkee :D

      Poista
    3. Joo no tuokin on kyllä hyvä idea :)

      Poista
    4. eikö semmonen ollu joskus jo ? :o niall tais Olla suosituin xd tai sit muistan jonkun toisen sivun D:

      Poista
  6. Mustakin tollane gallup, mitä edellinen ano ehdotti, ois kiva :) Sitte ylläpitäjille kysymys: Nyt,kun tästä Larrysta on ollut niin paljon keskustelua, niin olisi kiva saada tietää ylläpitäjien kanta asiaan, kun niin paljon kuitenkin pojista tiedätte :) Eli onko Larry teidän mielestänne totta ja millä perusteella? Kiitos, jos vastaat/vastaatte <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuohon gallup- ehotukseen löytyyki jo ylempää vastaus :)

      Ja seuraava teksti on siis kokonaan mun mielipidettä eli kenenkään on turha mitään kilareita alkaa vetelemään, jokaisella olkoon eri mielipiteet ja veikkaan, että moni on mun kans erimieltä ja saa myös olla :)

      En usko, että "Larry Stylinson" on totta ja myös pojat ovat niin sanoneet eli en edes jaksa kuluttaa aikaani ton "paljastamiseen", koska mulle itelle on kehittynyt vankka mielipide sitä vastaan, että toi olis totta. Täytyy kyllä myöntää, että oon kattonu joitaki niitä Larry Stylinson videoita youtubesta, mutta oon ne nyt ottanu vähän "läpällä" eli en mitenkään tosissaan. En Larrya shippaa romance mieliessä, mutta kyllähän toi bromancena menee.
      Toki surettaa Louisin ja Harryn puolesta se, että toi Larry Stylinson on mennyt jo niin pitkälle, että se näkyy niin heidän välisessä ystävyyssuhteessa kuin myös Louisin ja Eleanorin suhteessa.

      Monet just siitä 11.11 otetusta Louis ja Elanor kuvasta alkoivat sanomaan vaikka ja mitä, etenki siitä niiden välisestä pituuserosta. En Eleanorin tarkkaa pituutta tiedä, mutta osa väitti sitä eilen 170cm pitkäksi, mutta ku katselin noita pituuksia eilen ympräri nettiä (valehtelematta reilun tunnin :D) niin joka paikkaan oli laitettu pituudeksi 174,5-175cm eli he ovat Louisin kanssa lähestulkoon saman pituisia, mikä selittää hyvinki sen niiden pituuseron siinä 11.11 otetussa kuvassa. En tiedä kävikö joku sen eilen vain äkkiä katsomassa jostain, koska jos esim. Googleen kirjoittaa Eleanor Calder height tms. tulee ensimmäisessä linkissä heti vastaukseksi 170cm, mutta ku klikkaa sivun auki niin osoittautuu, että toi 170cm oli laitettu Daniellelle ja samalla sivulla oli esim. Eleanorin pituudeksi mainittu toi 175cm niinku monessa muussakin paikassa.

      Osa myös sanoi tosta, että Harryn naisjuttuja puidaan mediassa enemmän kuin muiden ja tottahan se on. Mutta Harryn menoja uutisoidaan mediassa myös selvästi enemmän kuin muiden, ihansama mitä hän tekee. Esim. Suomen Iltalehdestä ja Iltasanomista on mun silmiin osunut monta uutista One Directionista, monta Harrysta ja vain yks muista pojista ja sekin oli Liamista.
      Harryhan on ihan bändin synnystä asti laitettu vähän tuossa bändissä “etualalle” ja jos käytte katsomassa jostain ulkomaiden uutissivustoilta löytyy hänestä tuhansittain uutisia, mutta muista pojista ei läheskään niin paljon. Toki Liamin uutisoiminen on nykypäivänä lisääntynyt, mutta se ei nyt tähän Larry Stylinsoniin kuulu :D

      Tunnen monta homoa/homopariskuntaa, eikä mulla ole mitään niitä vastaan, mutta mä en vaan saa just Harrysta sitä tunnetta, että se olis homo. Jotenki sen käytöksestä saa sellasen käsityksen, että se oikeasti välittää, arvostaa ja kunnioittaa tyttöystäviään ja ylipäätänsä naisia (en kiellä, etteikö muut sitä tekisi, mutta Harrysta jotenki huokuu tollanen olemus)

      Tähän hätään en enempää sanomista keksi, mutta kuten jo aiemmin sanoin, kyseessä on minun mielipiteeni eli yrittäkää se myös sellaisena mieltää. Mulla ei ole mitään Larry shippereitä vastaan, mutta ite en vaan tohon usko :)

      Poista
    2. Selvä, kiitos paljon vastauksesta :) Oon sun kans just samoilla linjoilla! En itsekään usko Larryyn, mutta jokaisella olkoon mielipiteensä. Oon kans kattellu noita videoita youtubesta, mutta olen myös saanut niistä sellasen vaikutelman, että ovat vain hyviä ystäviä, jotka tykkäävät pelleillä. Mitään homouteen viittavaa en oo niistä saanut irti revittyä. Silti jokainen saa olla omaa mieltänsä! Mutta tosiaan kiitos, kun jaksoit vastata noin perusteellisesti <3

      Poista
    3. Ja se että Eleanor näyttää siinä yhdessä kuvassa Louisia pidemmältä saattaa johtua myös siitä että Eleanor on lähempänä kameraa kuin Louis :)

      Poista
    4. Olen ihan samoilla linjoilla ku tekin tunnen kymmenittäin homoja ja Harry ja Louis eivät jotenkin vaikuta homoiltaen halua larry shippereitä lannistaa mutta halveksin heitä!!!!!!!!:( ;( sori larry shipperit

      Poista
    5. Mun mielestä Larry shipper ei kyl oo totta koska Luisilla on tyttöystävä ja Harrylla on ollut joten en halua loukata shippereita mutta en oikein usko siihen:(

      Poista
  7. JESJESJES oon onneks iskällä tuollon et äiti ei oo valittamas ja iskäl kukaa ei välitä!! :D
    Red bullii jelly beanssei ja koksta sit mukaa ja menoks! haha (:

    VastaaPoista
  8. tuleeko toi live stream sit myöhemmin päivällä tänne sivuille mistä sen voi katsoa? (: itse kun en varmasti jaksa valvoa yöllä..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olis kiva jos tulis mut sä sen päätät

      Poista
    2. Joo, jos se on mahdollista katsoa myöhemmin jostain niin toki se tänne tulee myös :)

      Poista
  9. Yhyy, mulla on paska kone, että se varmaan ylikuumenee ja sammuu, kun katon tota 1D Day:tä.....No, ei mut sen on pakko kestää!!!!

    VastaaPoista
  10. Onko toi linkki ilmanen, mistä ton voi katsoa? :)

    VastaaPoista
  11. mulla on sunnuntai aamulla harkat xd pikkuvikoja

    VastaaPoista
  12. mulla on sunnuntai aamulla harkat xd pikkuvikoja

    VastaaPoista
  13. Jes, yöllä! :D Tuo jännitystä :)

    VastaaPoista
  14. Mistä nään 1D dayn?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinku tossa postauksessa jo sanoin niin sen 1D dayn näkee alustavasti tuolta 1D-dayn sivuilta, minkä linkki on tossa postauksessa :)

      Poista
  15. Mie en tiiä mist näen sen

    VastaaPoista
  16. Mistä vitusta nään ton 1D day jutun?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. sinne sivulle sen pitäs tulla sitten viikon päästä

      Poista
  17. yhyyy, pitää ottaa varmaan pitkät päikkärit sitten päivällä, jotta jaksaa valvoo koko yön :D

    VastaaPoista
  18. Nukun päivän ja katon sitte koko yön tota. Vähän evästä... Kyl mä pärjään [:

    VastaaPoista
  19. voiks sen kahtoo puhelimella???

    VastaaPoista
  20. No kai sen yön nyt jaksaa valvoo :)

    VastaaPoista
  21. Mulla ois kysymys tosta youtube linkistä. eli kun painan siitä youtubeen menevästä linkistä, tulee se sisäänkirjautumisjuttu. eli miks sinne pitää kirjautua ja mite se kirjautuminen ton kattomiseen vaikuttaa? :O

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmm... En kyllä osaa tuohon mitään sanoa :/

      Poista
    2. http://www.youtube.com/watch?v=ET4rM4TnJgg&feature=share <- tollanen löyty.

      Poista
  22. Ootan innolla 1DDayta, vaikka yöunet jääkin kolme tuntisiksi :D

    VastaaPoista
  23. Tulleehan se suorana :D

    VastaaPoista
  24. Eiiiihhh! Doctor Whon 50 juhlajakso tulee samaan aikaan! :( Paha ku rakastan molempia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. pojat osallistuu jotenkin siihen juhlajaksoon, jos oon oikein kuullu;)

      Poista
  25. Äää huomenna se päivä on! :3

    VastaaPoista
  26. Miulla on harjoitus leiri tän viikon lopun, ja pakko nukkua yöllä koska sunnuntainakin 5 tuntia harjoituksia :'''( Mutta nään ainakin alun! :)

    VastaaPoista
  27. Laita sit ,joku linkki jos siitä on tullu sellane uusintakelaus ni tänne jokupäivä:)

    VastaaPoista
  28. HARRY JA MILEY SEURUSTELEEEEE!!!!!!<3<3<3<3 Ahh oottte ihaniiiii!!!

    VastaaPoista
  29. ----------KUSETIN---------XDDDDD

    VastaaPoista
  30. Siis voiko sitä katsoa myöhemmin? Tarkoitan,että onko se pakko katsoa yöllä vai tuleeko siitä uusinta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En oo varma tuleeko uusintaa, mutta ainakin osa tosta tulee varmasti myöhemmin youtubeen :)

      Poista
  31. Kyllä ton pystyy kattoo puhelimella/koneella.Katoin ekat 2h koneella ja nyt oon täs sit siirtymässä puhelimelle!XD!♥

    VastaaPoista
  32. Oikeesti en kestä noitten söpöyttä!!!!!!

    VastaaPoista