tiistai 5. marraskuuta 2013

Inrock Boy - photoshoot

Jälleen vähän vanhempia photoshoot- kuvia pojista, taitaa olla otettu poikien ensimmäisen Japani- reissun aikana. Ite en muista nähneeni näistä mitään aiemmin, joten ajattelin ne tänne laittaa.




x

26 kommenttia:

  1. OMG ! so cute ! ja harryy :3 niiin ihana ! ja siis toki kaikki muutkin . apua !! sulan ! :D

    VastaaPoista
  2. siis miten jotku voi olla noi täudellisii!?!?!
    omg mun zayn on liian hot!<3

    VastaaPoista
  3. Aivaaaan ihania♥

    VastaaPoista
  4. Mun tekis vaa mieli itkee ku noi on nii per-fectei!!<3<3<3<3<3<3:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*=-O=-O

    VastaaPoista
  5. Ne on niin täydellisiä. Mä en kestä. Mun unelma ois joskus tavata ne*-* ♥♥ omg noni kohta mä itken XDDD

    VastaaPoista
  6. Omg! Oikeesti kattokaa noita ihania söpöläisiä :3❤ Zaynki tollanen ihana :'3❤ oikeesti mä itken kohtaaa! :'D ääääää!❤❤❤

    VastaaPoista
  7. Mä meen keikalle ens kesäkuus tukholmaa enkä jaksa venaa et pääsen sinne<33

    VastaaPoista
  8. Zayn nayttää tos joltain sairaan laihalta oon vähä huolissani sen terveydestä ja onhan siitä huhuttu et sil ois joku anorexia tai joke sellanen mut en tiiä pitäiskö niihin uskoo must zayn on söpis ja Harry on TÄYKKIS eli Harry on Taydellinen ja louisilla on nii ihana ääni ja liam on vaa söpö ja Nial on semmonen hulivili pikkupoika nii siinä on meillä perff bändi. Ja ihanaa ku sä jaksat laittaa tänne kaikkee ku oon käyny sellasissaki blogeissa käyny et o jotain vuoden vanhoja tekstejä nii ei niit jaksa lukee nii mä käyn tääl blogis päivittäin ja melkee aina on jotain uutta ja ihanaa kiva ku vaa jaksat ilahduttaa ihmisiä ja mä ainaki oon tosi ilonen et sä teet tätä :)
    Oho tulipas tästä nyt aika pitkä mut jokatapauksessa se ei ollu tarkotus loukata teitä Directionereita sillä Zayn jutulla mut halusin vaa kysyy et ku se näyttää aikas laihalta nii ei todellakaa ollu tarkotus loukata ja älkää jooko dissatko tätä halusin vaa kysyy :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mutta hei ota huomioon, että noi kuvat on jotain lähes vuoden takaisia kuvia, joten onhan Zayn tuosta saanut lisää painoa/lihasta, vaikka toki on edelleenkin hoikassa kunnossa, mutta ei ole en yhtä hoikka kuin noihin aikoihin :)
      Ite olisin tällä hetkellä enemmän huolissani Louisista, koska hän on laihtunut aivan hirveästi viimeisten kuukausien aikana, mutta siinäkin on varmasti syynä kiertueet, stressi yms. eli tuskin tällä hetkellä kellään on mitään paino-ongelmia :)

      Poista
    2. Lisäksi tota on hieman photoshopattu, verratkaa päätä vartaloon

      Poista
  9. Voi ne on söpöjää!!!!
    Tuli vaa mielee et ketkä kaikki pojista on homoja? En tiiä tuli vaa mielee.
    Ihan mahtava blogi!
    Kiitos

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. 99% varmuudella kukaan pojista ei ole homo :)

      Poista
    2. Tosta Louisin ja Harryn ''suhteesta'' on kyllä ollut paljon juttua, mutta mitään perää niissä ei tietääkseni ole ollut. Louisilla on tälläkin hetkellä tyttöystävä ja Harrylla on ollut, joten ei ne nyt oikein homoilta vaikuta!! Ärsyttää, kun kaikki niistä aina jaksaa jauhaa, vaikka ne ei mitenkään homoilta vaikuta! Ja vaikka olisivatkin homoja, niin ei se heitä ihmisinä muuta mitenkään! Samat vanhat ihanat pojat ne siltikin on. Ei se, että on homo, ihmisen luonnetta mitenkään muuta, että sikäli sama, ovatko homoja vai ei. Mutta tosiaan niin kuin sanoin, en todellakaan usko noihin huhuihin!

      Poista
    3. mä ite henkilökohtasesti uskon siihen, ettei kukaan ihminen oo täysin hetero tai homo. paneja kaikki.
      ja pakko sanoa se, että 1d kohderyhmä on teinitytöt, jotka kuvittelee että jonain päivänä on naimisissa harryn kanssa, ni se ei olis varmaan markkinoinnille hyväks että kerrottais harryn (tai kenen tahansa) olevan poikiin päin. mun homotutka piippaa aika vahvasti harryn kohalla :D

      beardeja on paljon, muistakaa rakkaat se. suvaitsevainen nyky-yhteiskunta <69

      Poista
    4. Pakko sanoo että jos kaikki larry todisteet olis jokasen tiedossa nii menis porukka hiljaseks, siinä vaiheessa täytyy olla jo sopivasti vajaa jos ei usko siihen:) mutta evribadi uskoo mihin haluaa #sorrynotsorry

      Poista
    5. Itselleni on henkilökohtaisesti aivan sama, ovatko pojat homoja, vai ei, sillä sama luonne niillä silti on, olivatpa sitten homoja tai eivät. Mutta pojat ovat itse sanoneet, että tämä Larry sotku on vaikuttanut heihin ja heidän käyttäytymiseen julkisilla paikoilla. He ovat mm. sanoneet, että haluaisivat pelleillä yms., mutta eivät voi, koska kaikesta nousee isot huhut. Myöskään nykyään missään valokuvassa Louis ja Harry eivät ole vierekkäin, kuten olette varmaan huomanneet. Joten kunnioitettaisiin poikia nyt sen verran, että jätettäisiin asia tähän. Oli miten oli, me emme heidän homouttansa voi poistaa tai siihen mitenkään vaikuttaa.

      Poista
  10. I love you NIALL !! MARRIED ME I WAnt sex with you Niall !!!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. miks repesin tolle vikalle lauseelle

      Poista
    2. Niall on MAAILMAN ihanin mies! <3 I LOVE HIM <3<3

      Poista
    3. Niin se onkin! <3 (oon toi eka joka vastas tolle anolle)

      Poista
  11. Voi ei onko louiski laihtunu oon siis sama kirjottaja ku toi zayn asian kirjottaja ja voi hirveetä voi poikia niidenpitäis huolehtii et ne syö tarpeeks ku on kiertuieta ja voiku ne tulis suomeen oisin nii onnellinen❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä kin olen huolistunut heistä....

      Poista
    2. No onhan se laihtunut, mutta Louishan oli itelleen normaalia pyöreämässä kunnossa (ei siis mitenkään lihava, ihan normaalikokonen, mutta normaalisti on ollut huomattavasti hoikempi) sillon ku Take Me Home -kiertue alko, eli nyt se on suunnilleen samoissa mitoissa ku ennen tota kiertuetta eli mitoissa, jossa hänet on totuttu näkemään :)

      Poista
  12. Hum minä jo säikähdin kun pojat on nii hanii ja suomeen vaa tulis jo ❤️💖💜💙💛💚

    VastaaPoista
  13. Järkytyin, ku vähä vertasin Zaynin käsivarsia(mun mielest laihat) sen vartaloon.....Se on muutenki niin kauheen laiha, että oon pikkusen huoolissani!!!

    VastaaPoista