perjantai 29. marraskuuta 2013

X Factor USA


One Direction esiintyi viime viikolla USAn X Factorissa
Suomessa tämä kyseinen esiintyminen tullaan näkemään tänä viikonloppuna AVA- kanavalla. Ilmeisesti noi esiintymiset nähdään yleensä sunnuntain jaksoissa, joten luultavasti toi poikien esiintyminen nähdään 1.12 klo: 21.00 alkavassa jaksossa.

11 kommenttia:

  1. I'VE BEEN WAITIIIIING FOR THAT!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

    VastaaPoista
  2. ouh gaad!!!! huomenna se päivä on!!!! <3 enää reilu 21 tuntia :D

    VastaaPoista
  3. Jos mun pitäs keksii pojista/ niiden laulutaidoista jotain negatiivista sanottavaa, en varmaankaan keksisi mitään. Tai no, en tiedä, kuinka hyvä vibraatto pojilla on, koska sitä ei ainakaan vielä monessakaan biisissä ole kuullut.... tosin en tiedä, onko sen käyttöön ollut sopivaa tilannettakaan... mutta tosiaan, negatiivisen asian löytäminen olisi hyvin hyvin vaikeaa ja TÄMÄ todistaa sen, kuinka JÄRJETTÖMÄN HYVIÄ pojat oikein ovat!!!!! Toivotan heille sylitäydeltä tsemppiä tulevaan ja toivon, että etenkin fanit ymmärtäisivät antaa heille myös omaa aikaa, jotta pojat jaksaisivat pitää yhtä vielä vuosikymmenten ajan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun mielestä vibraatto ei sovi miehille (ellei sit jollekin oopperalaulajille) mut varsinkaan 1D:n musiikkiin vibraatot ei sopisi yhtään.

      Poista
  4. OMG!!!!!!! tänäää ne esiintyyy siel!!!!!!!kuka meinaa kattooo?? koska mä ainakiii!!!!!!RAKASTAN NIITÄ!!!<3

    VastaaPoista
  5. Mie ainakin katon ❤❤❤❤❤

    VastaaPoista