perjantai 15. marraskuuta 2013

Children in Need

One Direction nähdään tänään Children In Need -ohjelmassa. Pojat kävivät ilmeisesti tänään päivällä äännittämässä oman esiintymisensä, eli heidän esiintymisensä ei tule livenä.
Alla olevasta linkistä pitäisi pystyä katsomaan kyseisen ohjelman, mutta 100% varmuuteen en mene, sillä yleensä noita BBCn ohjelmia on vaikea katsoa suorana. Voitte toki kokeilla :)

Ohjelma alkaa klo: 21.30

6 kommenttia:

  1. Ei livenä:( Just ku oon hehkuttanu et pojat laulaa ilma playbackiä :P Toivottavasti ne muuten tulis aina vetää konsertis ilman:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. en ymmärrä koko juttuu, jos ymmärrän multa jää näkemättä. :C
      Näkeekö jälkee päin?

      Poista
    2. Mite live Ja playback liittyy susta toisiinsa...? Ja pojat laulaa kyl ilman playbackkii

      Poista
    3. Joo katoin esityksen ja nii lauloivat ilman<3 Sanavalinta "äänittämässä" oli itselleni hieman outo juuri tuohon tilanteeseen (en vaan ole sitä käyttänyt/kuullut käytettävän näin missään aiemmin), joten siksi ymmärsin sen siten että se tulis jostain tilapäisestä syystä playbackillä :)
      Ja se kuinka live ja playback liittyy toisiinsa; esiintyjät saattavat olla livenä paikan päällä, mutta esitys itse laulun osalta voi tulla ei livenä, jolloin on käytetty playbackiä :) Ymmärsin siis postauksen "vaikea katsoa suorana" ja "ei tule livenä" osiot jne. vaan hieman eri lailla. :) Väärinkäsityksiä voipi tulla:) Toivottavasti tämä selventi sinulle ajatusmaailmaani;D

      Poista
  2. Monelta 1D tuolla on? Koska katsoin tuota ohjelmaa hetken eikä heitä näkynyt...:/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vähän myöhässä tulee tämä viesti, mutta kai se oli ollut joskus 22.00 jälkeen :)

      Poista