perjantai 9. lokakuuta 2015

Perfect

x

Made in The A.M -albumin toisen sinkun nimi on Perfect. Kappale julkaistaan alustavien tietojen mukaan perjantaina 16.10.2015

9 kommenttia:

  1. Onko tietoa että ooko 'drag me down' siinä levyllä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On. Drag Me Down on Made in The A.M -albumin ensimmäinen sinkku :)

      Poista
    2. Eikö Infinityä lasketa sinkuksi? Miks? :o

      Poista
    3. Totta nyt rupesin itekkin koettiin et eikä infinity oo sinkku?? Ja Miks ei sit oo? ��

      Poista
    4. Yleensä kun puhutaan sinkuista tarkoitetaan albumin ns. "virallisia sinkkuja", joista sitten ilmestyy musiikkivideot yms. Infinity ei ole -ainakaan tällä hetkellä- albumin virallinen sinkku eli siitä ei ole näillä näkymin tulossa musiikkivideota.

      Infinity toimii enemmänkin albumin yhtenä kappaleena, jolla pyritään kasvattamaan levyn myyntiä: eli kun tilaat albumin ennakkoon tiettyyn aikaan mennessä saat tietyn kappaleen kuunneltavaksesi heti. Samanlailla tehtiin esim. viime vuonna ilmestyneen FOUR-albumin kanssa: Fireproofin pystyi lataamaan ilmaiseksi tietyn ajan ja kun ihmiset tilasivat albumin ennakkoon, saivat he kuunneltavakseen viisi albumin kappaletta ennen albumin virallista julkaisua.

      Eli tällä hetkellä Made in The A.M -albumilla on kaksi virallista sinkkua: Drag Me Down ja Perfect, joista jälkimmäinen julkaistaan alustavien tietojen mukaan 16.10.2015 :)

      Poista
    5. Eiks Infinity julkastu vaan bonuksena, kun levyn ennakkomyynti alkoi. Eli biisi löytyy levyltä, mut virallinen sinkku se ei ollut.

      Poista
    6. Kiitti, nyt ymmärsin :)

      Poista