maanantai 16. marraskuuta 2015

London Session

Lauantaina järjestetyn London Sessionin kohokohdat voi katsoa Apple Musicista tänään, maanantaina, klo: 19:00 (suomen aikaa).

Miten katsominen tapahtuu?
- iPhonella, iPadilla tai iPodilla katsominen onnistuu Apple Music -sovelluksen kautta
- Tietokoneella katsominen onnistuu iTunesin kautta

Jos et omista iTunes-sovellusta, voit ladata sen alla olevasta linkistä:

16 kommenttia:

 1. Tuleeko tänne myöhemmin videota London sessionista vai näkeekö ainoastaan itunesin kautta :) ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Riippuu ihan siitä, tuleeko mitään videoita youtubeen. Mutta pyrin kyllä blogin puolelle lisäämään videot, mikäli niitä esim. juuri Youtuben puolelle ilmestyy :)

   Poista
 2. Maksaako se jos kattoo ton itunesista?

  VastaaPoista
 3. Hei latasin iTunesin koneelle, pitääkö kirjautua johonkin siellä tai tehdä jotain tunnuksia? Ja mihin se ilmestyy sinne sitten seiskalta? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mene varmuuteen siitä, pitääkö olla tunnuksia. Mutta yleensä nuo live-tapahtumat ovat ilmestyneet ihan siihen "etusivulle", kun klikkaat kohtaa "Uutta/New". Jos ei onnistu noin niin sitten kirjoitat hakuun One Direction ja kun olet saanut sen One Direction -osion auki niin pitäis viimeistään sieltä löytyä. Vähän vaikea mennä vielä tässä vaiheessa ohjeistamaan, kun ei ole tarkkaa tietoa missä kohtaa sivua tuo kyseinen tapahtuma tänään näkyy, mutta jos et ole vielä seitsemän jälkeen saanut sitä auki niin kysy vaikka tässä postauksessa apua, pyrin olemaan tuohon aikaan koneen äärellä auttamassa, mikäli vain pystyn :)

   Poista
 4. siis onko toi apple music sovellus valmiina iphonessa?

  VastaaPoista
 5. mistä sieltä apple musicista ton sen löytää?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei vielä tällä hetkellä mistään, sillä One Directionin twitter-tili postasi äsken linkin, joka ei toiminut eli ilmeisesti siellä on jotain teknisiä ongelmia. Mutta pitäis kyllä löytyä siten, että kirjoitat Apple Musicin/iTunesin hakuun One Direcion ja sieltä ns. "omilta sivuilta" pitäis sitten löytyä. Mutta vielä ei tosiaan näy, mutta eiköhän kohta ilmesty :)

   Poista
 6. Hakuun kun laittaa one direction, tulee kohtaan connect joitain trailereita ja mainoksia london sessionista muttei kuitenkaan itse tapahtumaa näy missään...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällä hetkellä Apple Musicista ei tosiaan näy tuota London Sessionia. Osa sanoo, että pitäisi olla maksullinen jäsenyys, jotta tuon tapahtuman näkisi (asiasta ei ole siis sanottu mitään etukäteen), joten pitää nyt vain katsoa josko se sinne illan aikana ilmestyy. Jos ei ilmesty niin varmasti myöhemmin sen löytää Youtubesta, joten lisäilen sen tänne blogin puolelle myös sitten :)

   Poista
 7. mihin päin amerikkaa pojat menee??

  VastaaPoista
 8. koska ne tulee pois sieltä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heillä on vielä 4.12 esiintyminen Los Angelesissa, joten eiköhän sen jälkeen. Viimeistään ovat takaisin Iso-Britanniassa 10.12, sillä silloin heillä on esiintyminen BBC Music Awardseissa :)

   Poista