lauantai 28. marraskuuta 2015

One Direction interview with Telehit

10 kommenttia:

 1. Hei tiiätkö et onko niallirish93 niallin oikee snapchat?

  VastaaPoista
 2. Mun tietääkseni ei ole! Sori vastasin hellon puolest!

  VastaaPoista
 3. Tykkään tästä blogista tosi paljon! Ja täytyy olla kiitollinen kun miettii kuinka paljon sulla menee aikaa tähän!! :D aattelin että olisko mahollista että tekisit joskus postauksen missä kerrot vähän itestäs ja siitä milloin ja miksi aloit kuuntelemaan 1D:tä ja mistä lauluista ite tykkäät yms :) ja olis tosi kivaa jos poikien tauon aikana päivittelisit tänne edes silloin tällöin mitä pojille kuuluu ja mitä ne tekee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivon tosiaan, että poikien tauko kestää vain sen vuoden! En kestä, jos ne päättää jäädä toistaiseksi tauolle,tietämättä paluusta... ����

   Poista
  2. Sama, se olis iha hirveetä :(

   Poista
  3. Kiitos, tällaisia kommentteja on kiva saada. Pitää miettiä tuota postausta, en mene lupailemaan vielä mitään. Tauon aikana päivittäminen riippuu ihan siitä, millainen elämäntilanne mulla itselläni on sillä hetkellä :)

   Poista
 4. Seurusteleeko Zayn? Se on nähty jonkun tytön (Gig?) kanssa hotellissa läheisissä väleissä ja poistunut kyseisestä hotellista saman tytön kanssa käsi kädessä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Gigi Hadidin kanssa on nähty. Toistaiseksi kumpikaan ei ole vahvistanut seurustelua, mutta ainakin tapailevat toisiaan tällä hetkellä :)

   Poista
 5. Milloin suomennokset tulee tuonne musiikki-osioon?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Alan just linkittämään niitä, joten pian :)

   Poista