tiistai 17. marraskuuta 2015

Pojat - 16.11

Liam ja Louis nähtiin eilen LAXin lentokentällä. Myös Niall ja Harry ovat Los Angelesissa, mutta toistaiseksi heistä ei ole ilmestynyt kuvia.


x/x

5 kommenttia:

 1. LOUISIN PIPO❤ ja muutenki noi sen vaatteet ah

  VastaaPoista
 2. Tää 1D'n uusin twiitti: Send us your questions for @OneDirection using #1DonGMA for a chance to have the boys answer them LIVE on the @GMA live-stream. #GMA40

  Mistä sen voi sitten kattoa ja milloin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tästä on tehty jo postaus, jonka löydät kun selaat postauksia hieman taaksepäin :)

   Poista
  2. Kiitos!
   Näkeekö sen myöhemminkin jostain vai pitääkö kattoo live lähetyksenä?

   Poista
  3. Pitäisi nähdä, toki nyt esiintyminen on vähän erilainen, sillä kyseessä on ohjelman juhlavuosi, mutta luulen että näkee jälkikäteen. Lisään videoita esiintymisestä blogin puolelle heti kun se on mahdollista.

   Itse en edes suosittele tuota katsomista, sillä monesti juuri Good Morning American kohdalla linkit ei ole toiminut ja ollut muutenkin paljon ongelmia + nyt on ollut paljon epäselvyyttä siitä, moneltako pojat loppujen lopuksi esiintyvät (melko varmasti esiintyvät 5.30, mutta en uskalla 100% varmuudella mennä lupaamaan), joten myöskään tuo aika ei välttämättä pidä paikkaansa.

   Eli jos ei aamulla satu olemaan ylimääräistä aikaa ja on hereillä tuolloin, voi toki tsekata josko pojat olis esiintymässä, mutta ei kyllä pelkän esiintymisen takia kannata ainakaan herätä katsomaan, sillä tuota varmuutta toimivuudesta yms. ei tosiaan ole :)

   Poista