maanantai 16. marraskuuta 2015

One Direction interview with Alison Hammond (ITV)

5 kommenttia:

 1. Mitä tuossa puhuttiin kahdesta vuodesta ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haastatelija mainitsi tulevan tauon kestävän 2 vuotta, mutta Louis sanoi että he eivät oikeastaan ole laittaneet tauolle mitään tarkkaa aikaa :)

   Poista
 2. Voisitko hello suomentaa ton suurin piirtein et mitä tuol puhuttiin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässäpä olis pikainen suomennos :)

   Puhuivat uudesta albumista, Liamin sanojen mukaan se on aikuismaisempi. Harry sanoi, että kun he aloittivat bändinä heillä ei ollut mitään oletuksia siitä, mitä tulee tapahtumaan. Haastattelija sanoi, että kun hän viimeksi oli haastatellut bändiä, Harry oli sanonut, että jos heidän silloinen albumi pääsee numero ykköseksi, ostaa hän uuden patjan. Harryn sanojen mukaan hän oli yrittänyt ostaa patjan, mutta hänen korttiaan ei ollut hyväksytty. Heti perään hän jatkoi, että jos albumi yltää nyt numero ykköseksi, voisi hän ostaa patjan itselleen.

   Pojat puhuivat myös esineistä/asioista, joita fanit heittävät lavalle. Louis sanoi, että on hyvin yleistä että fanit heittävät lavalle iPhonen ja lisäsi heti perään, että miettikää nyt näiden lasten vanhempia: kun lapset menevät kotiin ja vanhemmat kysyvät, missä heidän iPhonensa on, vastaavat lapset että: oh, heitin sen lavalle. Liam lisäsi, että myös kolikoita heitellään ja se sattuu paljon, mutta Harry sanoi siihen sitten, ettei hän välitä siitä sillä hän kerää ne itselleen ja oli edelliselläkin keikalla saanut kasaan 1,70 puntaa. Pojat luulevat, että fanit heittelevät tavaroita saadakseen heidän huomion, mutta Liam sanoi että parhaiten huomion saa, jos mukana on jokin siisti juliste/posteri.

   Haastatelija mainitsi tulevan tauon kestävän 2 vuotta, mutta Louis sanoi että he eivät oikeastaan ole laittaneet tauolle mitään tarkkaa aikaa. Tauolla pojat aikovat viettää aikaa ystävien ja perheiden kanssa, sekä nauttia ihan yleisesti vapaa-ajasta.

   Poista