perjantai 25. joulukuuta 2015

BBC Radio 1

x

One Direction on tänään, 25.12, vieraana BBC Radio 1 -kanavalla klo: 15.00 (suomen aikaa) (mitä luultavimmin äänitetty etukäteen). Pojat soittavat tunnin ajan omia lempikappaleitaan.

Kanavaa voi kuunnella alla olevasta linkistä:

12 kommenttia:

 1. VOI EI voiks tän kuunnella jälkeenpäin jostai tai voisiks tehä jonku julkasun joskus myöhemmi mihi listaat biisit mitkä pojat soitti koska mua on oikeest kiinnostanu aina et millasta musaa pojat kuuntelee ...?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti ilmestyy Youtubeen myöhemmin, joten luulen että voi kuunnella. Lisään myös blogin puolelle nuo biisit sitten myöhemmin :)

   Poista
 2. Onks nää niinku poikien lemppari joululauluja vai ihan yleensä kaikenlaisia biisejä? Ainakin nyt täs soitetaan jotain Liamin lemppari joulubiisiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmaan saitkin jo vastauksen, jos kuuntelit ihan loppuun asti. Eli soitettiin lempi joulukappaleita, sekä lempikappaleita ihan yleisesti :)

   Poista
 3. Siis jääkö 1D nyt tauolle?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jäi viimeisen x factor esiintymisen jälkeen

   Poista
  2. Miten joku 1D fani ei muka tiedä että ne jäävät tauolle?

   Poista
  3. Hän varmaan tarkotti ajankohtaa ja mitä siitä jos ei tietäis? :)

   Poista
  4. Lähinnä ajattelin sitä että jos oikein 1D fani ja on lukenut tätä blogia niin jo aikoja sitten on selvinnyt koska tauko alkaa (myös tarkka ajankohta) ja kuinka pitkään se kestää!

   Poista
 4. Milloin ne sitte palaavat? (vai palaako ollenkaan:-o)<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis tauko kestää 1-2 vuotta. Eli laske siitä.

   Poista
  2. Tauon pituutta ei ole vahvistettu, mutta pojilta on kyllä tullut erilaisia kommentteja tuohon tauon pituuteen: Niall ja Louis ovat puhuneet 18 kuukaudesta, Liam puolestaan 1-2 vuodesta ja Harry on vaan yleisesti puhunut tauosta. Pojat ovat myös sanoneet, etteivät halua sanoa julkisuuteen mitään tarkkaa aikaa tauon pituudesta, sillä eivät ole siitä vielä varmoja itsekään + se toisi vaan liikaa paineita. Eli nähtäväksi jää, kuinka kauan sitten loppujen lopuksi kestää :)

   Poista