torstai 31. joulukuuta 2015

Niall ja Harry - 30.12 [päivitetty]

Niall nähtiin eilen Lontoossa.


Harry nähtiin eilen Kendallin, Azoffien, äitinsä ja isäpuolensa kanssa risteilyllä St. Bartsilla.


x/x

41 kommenttia:

 1. Seurusteleeko Kendall ja Harry?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No noitten kuvien perusteella ainaki

   Poista
  2. Ei todellakaa?? Heti ku joku nähää jonku naispuolisen tyypin kaa ni kaikki luulee et ne on yhes??? Vittu oikeesti

   Poista
  3. Noissa kuvissa näkyy kun ne pussaa ja kendall makaa harryn päällä joten ei ne kyllä pelkkiä kavereitakaan ole?? :D

   Poista
  4. Pr stunt tuliko mieleen? :DD Oikeesti kuvakulmat, noi on vaa muka paparazzien ottamia kuvia jotka modest on palkannut just tonne ottamaan tälläsii paskoi kuvii, jos harry ja kendall haluis oikeesti olla kahestaan ja tällee ettei olis kukaa ottamas kuvii, ne ois kahestaan eikä niist ois mitää kuvia. Hyvä esimerkki on Niall, joka saattaa olla monta päivää kadoksissa, vaikka on ollu jossai tälläsil julkisil paikoil :D suosittelen tsekkaa @daggerloveshisrose ja @theyareinfactgayz instagramissa, tekee hyvii pointtei näis kaikis paparazzi ja modest jutuis. usko vaan, larry is real

   Poista
  5. Siis sinä ylempi ano 17.41 ja kaikki jotka ajattelee samoin on niin vainoharhasia. Miten jaksatte uskotella ittelle tollasta bullshittiä? Mä haluisin enemmän ku mitään että larry olis oikeasti real, mut cmon.. Harry on ihan omasta vapaasta tahdostaan kendallin kanssa tuolla ja that is it. En tykkää, mutta niin se nyt vaan on. Ei modest hallitse poikien jokaista elämän aluetta,ei niitä voi syyttää kaikesta. Joskus mä en vaan tajua miten ihmisten päässä liikkuu.

   Poista
  6. Haha mistä sä sen tiiät et se on vapaaehtosesti tuol? :DD Ja missä vaiheessa sanoin et ne ei vois vaa olla kavereita? Vastasin vaa toho tyhmään kysymykseen :))

   Poista
  7. Missä vaiheessa mä sanoin että sä sanoit että ne ei voi olla kavereita? :----)

   Poista
  8. Oletin et tarkotit et on vapaasta tahdosta tuol laivalla sitä että ne on kavereita ihan et joo tota joo :) et näköjään ees vastannu tohon mun kysymykseen, ei sulla taida olla siihen ees vastausta, joten et voi olettaa sit myöskään mitään

   Poista
  9. Hei nyt oikeesti kasvakaa aikuisiks! Jos Harry haluaa olla Kendalin kanssa niin siinähän on, kunhan on onnellinen. Ja kukaan täällä ei kuitenkaan tulis Harrya saamaan niin mitä väliä jos seurustelee kuvissa olevan naisen kanssa??? Ja kyllä noiden kuvien perusteella näyttäisi olevan muutakin kuin kavereita, eikä varmaan olis noin läheisissä tunnelmissa entisen heilansa kanssa jos vaan kavereita!

   Poista
  10. Älä sinä tähän puutu ku et näköjään ymmärrä mistään mitään...

   Poista
  11. Miks ihmeessä modest haluais että ihmiset luulee että kendall ja harry ois yhessä? Ja sitä paitsi pojat on tauolla niin kai ne on myös modestista "tauolla" :D kaikkien pitää ny vaa hyväksyy se että harry ja kendall on enemmän kun kavereita

   Poista
  12. usko joo vaa, katotaa sit ku larry tulee ulos :DD et osaa perustella ni en ala tuhlaa aikaa sun kanssa väittelyyn et moro vaan :)

   Poista
  13. sä nyt perustelet kaikista vähinten yhtään mitään, syytät vaan modestia ja blaablaa. mä ne tiedä yhtään mitään varmuudella sanotaan sekin nyt niin selvästi kun pystyy. mut mä USKON että harry oikeesti tykkää kendallista enemmän kun kaverina, ihan noiden kuvien perusteella.

   Poista
  14. Ano 21.04 Osaan olla onnellinen Harryn puolesta, enkä ole "teini" joka ruikuttaa maailmakuulun laulajan perään jota ei todellakaan voi ikinä saada, luultavasti kukaan tän blogin seuraaja, että mitähän tarkotit tolla kirjotuksellas?? Ja lisäksi kaikki saa olla täällä blogissa ihan vapaasti, joten turha ruveta määräämään mihin saan puuttua! Näköjään ymmärrän paremmin kuin sinä!!

   Poista
  15. Ehkä mä tiedän kuitenki paremmin, toisinkuin sä näköjään, en oo missään vaihees sanonu et havittelen ketään ittelleni ei juma ooks vajaa tai jotai :DD en ala selittää koska en jaksa?? Lukekaa ite jostai en ala teille sepittää koska molemmat ootte noin vithun itsepäisiä :D Katotaaan sit ku larry tulee ulos, muistakaa sit mitä mä sanoin XDD

   Poista
  16. Todella törkeetä ruveta haukkumaan tuntematonta ihmistä vajaaks! Ja jos tosissaan uskot Laryyn niin ok, mutta noi kuvat kertoo kyllä jotain ihan muuta.


   Poista
  17. Ano 23.10 Pliis:|

   Poista
  18. Ilmaisen tässä nyt mielipiteeni että NOIDEN kuvien perusteella Harry ja Kendall näyttäis olevan enemmän kuin ystäviä koska tuskin ystävä menisi makaamaan Harryn päälle ja TUSKIN nyt modest olisi palkannut mitään paparazeja....

   Poista
  19. Ano 9.30 Samaa mieltä sun kanssa, ja tuskin ystävä joka on myös entinen heila menisi makaamaan noin Harryn päälle ja tunkemaan naamaansa toisen naamaan ihan kiinni :)

   Poista
  20. Miksi hendall voisi olla stuntti? Kardashianien ohjelmalle saadaan lisää katselukertoja, mitam nousee listoilla. Kardashianit esim. itse mainostanut hendallia. Kendallin seks.suuntautumisesta ollut keskustelua, eli esim. halutaan "peittää" sitä tai vaan tehdä huhuille(?) loppu. Jos kendall tulee itse kaapista ulos, se tukisi harryn mahdollisuutta tulla kaapista ulos. Huom! En oleta kenenkään seksuaalisuutta tässä koska luonnollisesti, emme voi tietää.

   Miksi noin paljon paparazzi Kuvia? St. Barts on ensinnäkin erityisesti LGBT+ ihmisten (julkkisten) keskuudessa suosittu (ulkona olevien ja muiden), siellä voi olla paparazzeilta rauhassa, sinne, kuten ehkä 95% muissakin tapauksissa paparazzit etukäteen sovitaan ja maksetaan. On päivän selvää, että hendall halutaan nyt kaikkien tietoon. Myös julkkikset voivat salata asioita, todennäköisesti kumpikin hyötyy tästä kun juttu laitettu noin pinnalle. (+kun on kyseessä noinkin suuret julkkikset, siihen, että lehdet saa kirjoittaa heistä tuollaisia juttuja tod.näk. Joku heitä edustava antanut hyväksynnän)


   Kaikki saa tietty vetää omat johtopäätöksensä kaikesta. Mutta käyttäkää ihmeessä omaa kriittistä ajatteluanne. Ei riidellä :) tässä oli vaan muutama ajatus jotka halusin tähän heittää.

   Poista
  21. Lisään vielä, että tässä vaiheessa tietty hankala sanoa että mitkä todella ovat nyt tän hendall nareatiivin todelliset motiivit.

   Poista
 2. ai onks toi se Kendall Jenner?

  VastaaPoista
 3. Eikös Kendal ja Harry oo tapaillut ennenkin?

  VastaaPoista
 4. Siis voi herranjestas, ei kai toi twitterin hashtag #LouisWeSupportYou oo joku larry juttu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mielestä eivät liity toisiinsa millään tavalla. Mun käsittääkseni tuo hashtag on trendattu sen takia, että osa faneista on huolissaan Louisin hyvinvoinnista, sillä 29.12 ilmestyneissä kuvissa Louis näyttää hyvin kalpealta ja laihtuneelta, osan mielestä jopa surulliselta, ja fanit haluavat kai sitten tuolla trendauksella osoittaa tukevansa Louisia, mitä ikinä tuleekaan tapahtumaan :)

   Poista
  2. Aaa no hyvä :) Mietin vaa ku tuol oli jotku laittanu tol tägil jotai kuvii Harryst ja Louisist ni mietin et onks toi louis tägi ton hendall jutun takii

   Poista
 5. mä näin instassa semmosii kuvii jossa louis ois viillelly :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voikko linkata ne kuvat :O

   Poista
  2. @theyareinfactgayz accountil on joku kuva ja selitystä kans.

   Poista
  3. Ilman ig-käyttäjää en pääse noita kuvi näkemään, mutta onko kyseessä se sama kuva, jonka joku oli linkannut pari päivää sitten tuonne cbox-chattiin? Koska mielestäni kyseinen kuva ei oikein todista mitään, kun näin kuvan ekan kerran ei tullut mieleenkään alkaa tihrustelemaan Louisin käsien kuntoa (nyt sekin on tosin tehty enkä kyllä itse mitään viiltelyjälkiä nähnyt). Jotenkin epäilen, että missään päin nettiä olisi (ainakaan täysin originaalia muokkaamatonta) kuvaa Louisista jonkun teräaseen kanssa viiltelemässä.

   Poista
 6. Mä oon ihan kauheen huolissaan lousta koska mäkin näin ne kuvat ��

  VastaaPoista
 7. Mua ärsyttää niin paljo ku nää ei saa elää rauhassa :c

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No se on toki inhottavaa kun ei saa sellasta tietynlaista rauhaa ja yksityisyyttä ihan mitenkään yllin kyllin, mutta se julkisuus vähän niinkun kuuluu tohon pakettiin... Ja ehkä sen takia se palkkakin on tollasessa julkisessa työssä ihan mukava.

   Poista
 8. En jaksa uskoo, että Hendall-kuvat ois oikeesti heidän vapaasta tahdosta - ihan liian monessa ne kattoo kameran suuntaan

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis mitä meinaat?

   Poista
  2. Mä en nyt saanu sun pointtia..

   Poista
 9. Musta ei ihan tunnu et ne ois oikeesti yhessä, koska molemmista on s.suuntautumisjuoruja ja viime kerrallakin myönnettiin että Kendallin äiti maksoi 10 milj. Harrylle Heldallista :D

  VastaaPoista