torstai 3. joulukuuta 2015

The Late Late Show with James Corden

One Direction nähdään 4.12, perjantaiaamuna, klo: 07:35 (suomen aikaa) The Late Late Show with James Corden -ohjelmassa.

Hox! Ohjelma voi alkaa ilmoitettua ajankohtaa myöhemmin, sillä ohjelmaa edeltävä jalkapallo-ottelu venyi ajateltua pidemmäksi.

Ohjelman voi katsoa alla olevista linkeistä. HOX! Linkkien toimivuus ei ole 100% varmaa!

30 kommenttia:

 1. Oikeesti ihailen sitä miten paljon panostat tähän blogiin! Parempaa blogia ei oikeesti vois toivoo, iso kiitos tästä! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä yhdyn tähän! Kiitos Hello!

   Poista
  2. Täällä myös yksi blogin suurkuluttaja kiittää ja kumartaa Helloa :) Teet loistavaa työtä, ja toivon, että jaksat olla vielä kiinnostunut jatkamaan tätä blogia :)

   Poista
  3. Jep, olen täysin samaa mieltä edeltävien kanssa! Kiitos <3

   Poista
  4. Kiitos teille, tällaisia kommentteja on kiva saada! :)

   Poista
 2. Minkä ikäsiä te jotka seuraatte tätä ootte? Juttujen perusteella taidatte olla aika nuoria (ette vielä aikuisia).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ollu parempaa tekemistä sul näyttävästi ylempi ano

   Poista
  2. Tarkoitin vaan että taidan olla ite vähän vanhempi.. en muuta!

   Poista
  3. En nyt tiedä että minkä "juttujen" perusteella, mut jos tarkotit tota mun aikasempaa kommenttia, niin mistä lähtien kiittämisellä on ollut ikäraja ?

   Poista
  4. Tarkoitin joitakin aikasempia juttuja. Ja kai sitä saa sanoo mielipiteensä kun ei haukkumisesta oo kyse. Ja moni on vaan laittanut että ollut koulussa esim.kun 1D on julkaissut biisejä.

   Poista
  5. Aa okei, ja joo tottakai saa kunhan kysyin. Mutta voihan sitä vaikka 20v olla myös koulussa, että ei se koulunkäynti ikään vaikuta sinäänsä

   Poista
  6. Voihan sitä 30v vieläkin opiskella, mutta pari kertaa oon vaan huomannu että joittenkiin tekstien perusteella jotkut taitaa olla n.16v, mutta kaikenikäset saa fanittaa kaikenikäsiä :)

   Poista
  7. Mun mielestä esim. juuri tästä kyseisestä viestittäjän viesteistä huomaa, että taitaa olla vähä nuorempi siellä ruudun takana. Ei sillä, että ei saisi ja tottakai kiva että on eri ikäsiä.

   Poista
  8. Mä oon 28-vuotias ja siks en aina niele poikien juttuja purematta. Mut musahan tässä tärkeintä on. Harmi vaan, et oon aina vanhin fani.

   Poista
  9. Lisäys ylempään. Oon ollut fani Fourista lähtien, koska niiden uudempi musa on enemmän mua. Mitam on ihan paras! Mulla vaan ei oo ketään kaveria, jolle jakaa näitä fani-juttuja. Yhdelle kerron kaikkia juoruja ja mielipiteitäni niistä vaikkei häntä oikeesti edes kiinnosta. Mutta todellinen fanikaveri puuttuu. Hyvä puoli on se, että saan käyttää vaikka kaikki tuloni 1D-krääsään, jos haluan. Mutta taas puuttuu se kaveri, jolle jakaa se ilo. Sen takia luen tätä blogia päivittäin, koska edes hetken saan olla muiden fanien "seurassa". :-D

   Poista
  10. Lisäys ylempään: Oon ollut fani Fourista asti, koska niiden uudempi musa on enemmän mua. Mitam on paras! Mun ikäisiä faneja vaan ei oo hirveesti. Ainakaan mulla ei oo yhtään fani-kaveria, jolle jakaa kaikki fani-jutut. Konserttiin onneks sain seuraa. Mikä ihana ilta se olikaan!! Mut muuten iloitsen yksin uutta levyä tai Ruotsista alesta löytynyttä 1D-meikkisettiä, ynm... Siks luen tätä blogia, jotta saisin hetken olla muiden fanien kanssa. :-D

   Poista
  11. Mä oon 22, eikä oo yhtäkään fani-kaverii, aika yksinäistä välillä :D

   Poista
  12. Mä, ylempi, voin olla sun fani-kaveri!! :-) Kerro vaan, mihin sulle voi kirjoittaa. Ja otan vastaan muitakin 1D-kavereita. <3

   Poista
  13. Ano 11.15, et oo vanhin. Mun kaverin äiti joka on joku 40 fanittaa niitä. Ihan kirjaimellisesti fanittaa...

   Poista
  14. Ano 13.46. en uskalla/haluu antaa tänne mitään sposti osotteita kun niistä näkee suoraan nimen :/ oisin kyllä kiinnostu olee sun fani kaveri :)

   Poista
  15. Feel ya, ite oon 20 ja harvoin törmää oman ikäisiin faneihin.

   Poista
  16. Mä oon 11 ja täytän kohta 12. Oon fanittanut 1D:tä 3 vuotta ja 11 kuukautta. Mulla on fani-kavereita pari , aiemmin oli enemmän mutta ne kaverit on lopettanut fanittamisen jota mä en vois ikinä tehdä. Mun ikää on kritisoitu ( mulle on sanottu että oon liian nuori fanittaa poikia) , ainut paikka jossa tunnen että mua ei kritisoida on tää blogi. Rakastan tätä blogia ,koska täällä voi käydä monen ikäiset ihmiset eikä ketään haukuta /kritisoida iän perusteella. Tää on paikka jossa tunnen että olen oma itseni. Kiitos Hello tästä blogista ❤❤

   Poista
  17. Ano 9.16. Ketä viestittajää tarkoiti nuoremmaksi?

   Poista
  18. Siitä huomaa että täällä on nuorempia kun otettaan hirveet pultit jos kysyn vaan että minkä ikästä porukkaa täällä on! Ite oon kohta 28v ja voin sanoo että kyllä 28v ja 11-15v jutuilla on eroo, enkä tarkottanut sitä pahalla vaan että näin paljon vanhempana ajattelee asioita erilailla.

   Poista
  19. Sori ano 9.52 mut en ymmärrä sun kysymystä

   Poista
  20. Kun laitoit tälläin : Mun mielestä esim. juuri tästä kyseisestä viestittäjän viesteistä huomaa, että taitaa olla vähä nuorempi siellä ruudun takana. Että Ketä vietittelijää tarkotit?

   Poista
  21. Ano 12.57/22.01 Ymmärrän. En mäkään haluis antaa mun yhteystietoja kaikille. Mut muhun saa yhteyttä vaikka Twitterissä, @KristaZimily. Oon sellanen pingviiniprofiili. Ja kaikki muutkin, joilta puuttuu fanikavereita, voi ottaa yhteyttä. Iällä ei oo välii, mut ite oon tosiaan 28.

   Poista
 3. Öö ite oon 18 vuotias :D eiköhän tänne mahu porukkaa iha laidasta laitaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse olen alle 15. Et kyl tääl aiks laidasta laitaa on porukkaa. Tiedän paljon 11-15 ikäsisii fanei jotka lukee tätä

   Poista
 4. Mä oon 11 ja koht 12 + mulla on kaks tosi hyvää 1D fani-kaveria

  VastaaPoista