maanantai 14. joulukuuta 2015

X Factor UK

One Direction esiintyi eilen X Factor UKn finaalissa. Kyseinen esitys oli poikien viimeinen virallinen esiintyminen yhdessä bändinä ennen ansaittua taukoa.

Monet ovat myös kyselleet, mitä blogille käy nyt kun pojat siirtyvät tauolle. Blogin päivittäminen jatkuu toistaiseksi ihan normaalisti, mutta se miten päivittäminen tapahtuu tauon edetessä, riippuu ihan siitä, millainen mun oma elämäntilanteeni on sillä hetkellä.
Simon Cowellin, sekä muiden julkiisuden henkilöiden videoviestit pojille: http://louisupdates.tumblr.com/post/135141808794/simon-cowells-message-to-the-boys-celebrity

x/x

9 kommenttia:

 1. Mää itken täälä ku katoin ton 'history' esityksen. On vaa outoo kuvitella et ne ns. Erkanee toisistaa ja sillei. Toivottavasti pojat nauttisivat tauosta ja palaisivat takaisin uralle:) toivon sitä paljon.

  VastaaPoista
 2. Noi videot oli niin tunteellisia �� nyt kun tarkemmin ajattelee niin pojat oikeita sankareita, jotka ovat parantaneet miljoonien elämää. Hyvä esimerkki on 5 Sos, joka ei oli todennäköisesti samassa asemassa ilman poikia. Mutta ennen kaikkea miten pojat ovat tuoneet iloa ja toivoa meidän fanien elämään. Pojat ovat vaikuttaneet niin positiivisesti elämääni, etten voisi kiittää heitä tarpeeksi.Minun tulee ikävä poikia mutta olen varma, että pojat tulevat vielä takaisin, kunhan ovat viettäneet aluksi kunnon tauon.❤

  VastaaPoista
 3. Ilman poikia en ehkä olisi enää täällä. Mun elämä oli hirveää yhdessa vaiheessa. Tuntui kuin kukaan ei olisi enää lähellä, menetin kaikki tärkeet henkilöt ja elämän ilo hiipui. Saan kiittää poikia siitä että olen vielä täällä. Olen kiitollinen siitä että he ovat jaksaneet tehdä tätä upeaa uraa 5 vuotta. He ovat ansainneet tauon.

  VastaaPoista
 4. Alan aina vain itkemään ja nauramaan, kun kuuntelen poikia. Kiitokset heille aivan mahtavasta musiikista! He ovat kyllä ansainneet lomansa.

  VastaaPoista
 5. Alkoks one directionin tauko nyt virallisesti vai tekeeks ne viel jotai haastattelui tai käy jossai palkinto gaalois?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Virallinen tauko alkoi nyt. Toki joitain etukäteen kuvattuja haastatteluita ja esiintymisiä ilmestyy vielä, mutta virallinen tauko on siis alkanut nyt :)

   Poista
 6. Siis oon kattonu noi video terveiset varmaan sata kertaa mut joka kerta itkettää!❤

  VastaaPoista
 7. Siis oikeesti, kuinka söpöjä noi 1D pojat on!
  <3
  P.S Ovat kyllä tauon ansainneet!

  empun-lifestyle.blogspot.fi

  VastaaPoista
 8. Pojat on kyllä tauon ansainneet, mutta pakko sanoa, että ikävähän niitä tulee. Oon viimeiset neljä vuotta lisännyt fanitustani pikkuhiljaa, ja kun eilen kaveri sanoi, että ei uskoisi, että en viisi vuotta sitten tienny koko bändistä, niin meinas tulla tippa silmään, kun aattelin, et hitsi vie, entä jos ne ei palaakaan tauolta?

  Mutta siis noi kuvat on aivan ihania ja varsinkin toi poikien team hug :)

  VastaaPoista