sunnuntai 27. joulukuuta 2015

Harry ja Louis - 26.12

Harry nähtiin eilen äitinsä ja isäpuolensa kanssa Miamin lentokentällä. Ilmeisesti perhe on lentänyt Miamiin, sillä Gemman (Harryn siskon) hyvä ystävä menee siellä naimisiin parin päivän päästä.Louis nähtiin katsomassa Doncaster Roversin ottelua.x/x/x/x/x

50 kommenttia:

 1. Kauan ne pitää taukoa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tauon pituutta ei ole vahvistettu, mutta pojilta on kyllä tullut erilaisia kommentteja tuohon tauon pituuteen: Niall ja Louis ovat puhuneet 18 kuukaudesta, Liam puolestaan 1-2 vuodesta ja Harry on vaan yleisesti puhunut tauosta. Pojat ovat myös sanoneet, etteivät halua sanoa julkisuuteen mitään tarkkaa aikaa tauon pituudesta, sillä eivät ole siitä vielä varmoja itsekään + se toisi vaan liikaa paineita. Eli nähtäväksi jää, kuinka kauan sitten loppujen lopuksi kestää :)

   Poista
 2. Vuoden. Mä näin ne tv:ssä. Tänään koska mä X Factorya. I LOVE YOU ONE DIRECTION BOYS❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. VUODEN!?!?!? EIIII:'(

   Poista
  2. Itseasiassa 18kk.

   Poista
  3. Nehän ei oo missään sanonu tauon tarkkaa pituutta. Voi olla vajaa vuosi tai lähemmäs 2 vuotta...

   Poista
  4. Öö viimeisestä live-esiintymisestä on suunnilleen 18 kk tauon loppuun. Eli viimeinen live-esiintyminenhän oli tosiaan tuossa x-factoryssa ja tauko alkaa virallisesti vasta maaliskuussa.

   Poista
  5. Missä lukee että tauko kestää 18kk

   Poista
  6. Onko se totta, että Louis olisi sanonut tauon kestävän 18kk?

   Poista
  7. Ettekö harrasta uutisten lukemista? Googlatkaa One Direction news ja lukekaa esim. metron, mirrorin tai hollywood lifen sivuja josta kaikki nämä löytyy. Kuten sanottu, pojat on puhunut vuodesta, 18kk ja kahdesta vuodesta.

   Poista
  8. Ne on ehkä maininnut esimerkki ajat mutta mitä ite olen kuulluut niin ovat sanoneet että ei ole tarkaa tietoo milloin palaavat:);(

   Poista
 3. https://www.instagram.com/p/_zlRm-j-mt/
  Hei mistä videosta tää pätkä on? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. This Is Us -elokuvasta. Jos et omista kyseistä elokuvaa, niin löydät tuon kohdan kirjoittamalla Youtubeen: Liam and Harry Fishing Prank Scene - This Is Us :)

   Poista
 4. Seurusteleeko Niall Selena Gomezin kanssa? Ja onko se totta, että Niall olisi antanut Selenalle jonkun joululahjan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei voida tietää ennen kuin Niall tai Selena itse vahvistaa asian :) Tätä ne uutis/juorusivustot puhuu.

   Poista
  2. Selena sanoi yhessä haastattelussa että eivät seurustele

   Poista
 5. Tietääkö kukaan suunnilleen milloin Briana synnyttää? Onko Louis ollut Brianan raskausaikana jotenkin vähän etäinen siitä (Brianasta) vai tuntuuko musta vaan siltä? :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Briannan laskettu aika on tammi-helmikuussa. Louisia ei ole nykyisin nähty julkisuudessa Briannan kanssa, mutta ilmeisesti hän on kuitenkin tiiviisti ollut mukana raskausaikana (on lehtien mukaan ollut ultrissa mukana + ovat käyneet Louisin perheen, sekä Briannan perheen kanssa ostoksilla tulevaa pienokaista varten) :)

   Poista
 6. Miettikää kuinka surullista olis, jos 1D:n tauon jälkeen niillä ois enää murto-osa nykyisistä faneista. Miettikää jos ne päättäis hajota ja tehdä tavallisia töitä. Miettikää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos noin ny kävis ni kyl niil on sen verra rahaa et tuski tarttis tehä enää töitä ��

   Poista
 7. missä muissa maissa pojilla on asuntoja ku Lontoossa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harrylla on ainakin Yhdysvalloissa ja mahdollisesti myös Louisilla :)

   Poista
 8. voisiko pojat seurustella fanien kanssa ja onko ne sanonu jossakin haastattelussa että iällä ei ole väliä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ovathan he joissain haastatteluissa sanoneet, että voisivat seurustella fanien kanssa. Tarkasta iästä eivät ole puhuneet mitään :)

   Poista
  2. tää on tyhmä kysymys mutta voisikohan pojat tai erityisesti niall seurustella esim 15-16 vuotiaan kanssa tällä hetkellä jos tapaisi sellaisen henkilön? :D kun luin jostakin että niall olisi sanonut jotakin sellaista että "ikä on vaan numero. ketä kiinnostaa minkä ikäisen tytön kanssa seurustelen!"

   Poista
  3. En usko, koska siit tulis vaan paljon paskaa niiden niskaan ja muutenki kehitystaso ja elämäntilanteet on tosi erilaiset tolla ikäerolla. Plus vielä se, ettei mieleltään "normaali" kakskymppinen halua mitään hormonaalista yläasteikäistä kakaraa.

   Poista
  4. mut voisikohan sitten jos 15-16-vuotias on kypsä ikäsekseen et ei ragee turhille asioille ja ottaa asiat paljon kypsemmin mitä muut hänen ikäsensä?? ja kun ylempi ano laittoi että niall on sanonut että "ikä on vaan numero. ketä kiinnostaa minkä ikäisen tytön kanssa seurustelen!" nii voiskohan sitten? :))

   Poista
  5. En usko. Taitaa ihan jo lakikin tulla vastaan tommosissa. Toki kukaan täällä ei tiedä mitä mieltä Niall tai muut pojat tommosesta on, mut en usko ett alaikäisten kanssa säätäisivät, vaikka kuinka ois kypsä ikäisekseen.

   Poista
  6. Ano 0.12, hyväksy se fakta ettet sä, tai kukaan muukaan meistä saa Niallia. Okei?

   Poista
 9. !Hello ja kaikki jotka tän kommentin näkee! Kaikki varmaan tietää, et ollaan yritetty twitterissä trendaa #LiamWeNeedYourFinlandSelfie, tuloksetta. Voidaanko sopia uus päivä, jollon kaikki oikeesti yrittäis kunnolla, se et saadaa se trendaa siihe tarvitaa enemmä ku se että jokaike tweettaa sen 20kertaa. Jos ei omistas twitteriä, ni olis tosi jees jos vois tehä, mullakaa ei ollu, mut tein iha tän takii ja oon eilisestä tähä hetkee asti tweetannu ja retweetannu noin 1500 tweettii tol tägillä. Me oikeest pystyttäis saada se trendaa, jos kaikki olis mukana ja yrittäis parhaansa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja viel et ois tärkeetä et kaikki tweettaa oikella hashtagilla! Joka on #LiamWeNeedYOURFinlandSelfie EIKÄ #LiamWeNeedYOUFinlandSelfie !

   Poista
  2. Mitä varten tää on? Ois aika oleellista tietää jos aiotte saada ihmiset twiittaamaan.

   Poista
  3. Tässä tarkotetaan varmaan sitä poikien kesän keikkaa Helsingissä, jonka aikana Liam otti selfien.

   Poista
 10. https://www.instagram.com/p/_2L_npOaze/
  Moi mistä videosta tää pätkä on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tästä haastattelusta löytänyt hyvälaatuista videota, mutta jos kirjoitat Youtuben hakuun: 2014.3.4 MJ ,niin pitäisi ilmestyä käyttäjän saNiall lataamia videoita, joissa lukee tuo 2014.3.4 MJ ja vielä tuon MJ'n jälkeen pitäisi olla ympyrä, jonka sisällä on numero. Tuo sun mainitsema pätkä löytyy videosta, jossa siis ensin lukee tuo 2014.3.4 MJ ja sen jälkeen ympyrä, jonka sisällä on numero 6 :)

   Poista
 11. Voisko joku selittää mulle mikä toi #5SosIsDeadParty juttu oikee on

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oikein osaa selittää kunnolla, mut siis Rolling stone-lehti (??) oli kirjottanu täyskakan artikkelin 5sosista, missä koko bändi asetettiin huonoon valoon (siinä oli kaikkea bile-elämää, junttiutta, seksismiä, fanien dissausta yms.) ja siis tän artikkelin seurauksena esim. Luke on menettänyt tuhansia seuraajia Twitterissä, Michaelin mielenterveysongelmia ollaan käytetty kiusaamisaseena ja Ashtonille ollaan ilkeilty sen isän takia ja niin edelleen. Eli siis koska niin moni on uskonut sitä artikkelia, niin muut fandonit (5h, belieberit jne.) ja jopa osa 5sos-faneista on alkanut kääntyä niitä vastaan = 5sos dead party. Ihan hemmetin typerää, koska ne artikkelissa mainitut asiat on vääristeltyjä, tai tapahtunut joskus kaks vuotta sitten, kun 5sos oli vielä aika teini (ugh mikä ilmaisu).

   Poista
  2. http://www.rollingstone.com/music/features/5-seconds-of-summer-inside-the-wild-life-of-the-worlds-hottest-band-20151226

   Tossa on vielä linkki siihen artikkeliin, tajusin just kuinka tarinamainen kulku tossa on.

   Poista
  3. http://cliffordiskindahot.tumblr.com/post/135992803711/an-analysis-of-the-5sos-rolling-stone-magazine

   Ja tää tuo vähän lisänäkökulmia koko juttuun. Kannattaa lukea.

   Poista
  4. Okeei kiitos paljon!

   Poista
  5. Tiiän ettei tää oo sillai oikee paikka tähän aiheeseen koska tää on 1Dblogi, mut mitä ne Mikeyn mielenterveysjutut on ja et mikä Ashin isällä on? Oon ollu fani vasta puoli vuotta niin oon vähän tietämätön :/

   Poista
  6. Googlaamalla selviäsisi varmaan enemmän, musta on vähän outoa kertoa sulle, mutta siis Michael on puhunut julkisesti vähän sen masennuksesta ja ahdistuksesta. Ashtonin isä taas hylkäsi perheensä kun Ashton oli pieni.

   Poista
 12. Millos Infinityn,Long way downin ja Temporary fixin suomennokset ja sanat tulee?

  T. Kärsimätön odottaja:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En osaa sanoa, sillä noiden kappaleiden suomentaja ei ole ottanut muhun vielä yhteyttä. Odottelen vielä vähän aikaa ja jos hänestä ei ala kuulumaan mitään, niin ne pitää luultavasti antaa jollekin toiselle vapaaehtoiselle suomennettavaksi :)

   Poista
  2. Hello vosit kyl antaa ne muille koska olet odottanu jo aia kauan ja nei ei oo vieläkään ottanu yhteyttä.. Tääl on semmosii jotka tykkää suomentaa ja haluu ni anna niile:):)

   Poista
 13. Sori tää on tyhmä kysymys mut siis miten One direction on siis auttanu 5 seconds of summeria kun oon kuullu koko ajan niiku et mitä on jotku sanonu esim. "Ja mitä kaikkee hyvää ne on tehny 5sosin vuoks nii jos joku vois kertoo nii olisin vähemmän pihalla maailman menoista:)??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiiä osaanko selittää kauheen hyvin, mutta se oli jotenki et ku 5sos teki videoita YThen niin Louis ja Niall kiinnostu niistä ja halus auttaa ja 5sos tuli niitten avulla kuuluisiksi. Tai näin oon ymmärtänyt, joku muu kertoo jos tietää paremmin :D

   Poista
  2. Louis löysi ensin 5sosin YouTube-kanavan, ja Louis twiittaasi jotain, että "Olen ihaillut näitä jätkiä jo jonkun aikaa, asettukaa kaikki niiden taakse", näin tönkösti suomennettuna. Ja siis muistaakseni vuonna 2013 1D otti 5sosin maailmankiertueelle lämppäämään niitä, ja luonnolliesti 5sos sai siitä lisää faneja 1D:n faneistakin jne.

   Poista