perjantai 5. huhtikuuta 2013

Hello esittäytyy

Moikka! Joo eli täällä kirjoittelee nyt Hello ja avustelen täällä nyt blogin virallista ylläpitäjää. Tosiaan mulla ei ole tästä bloggerista mitään aiempaa kokemusta, joten jos ilmenee jotain häiriöitä postauksissa niin voitte ihan vapaasti ilmoittaa, niin pystyn sitten siitä korjailemaan tuleviin postauksiin niitä virheitä (:
Ajattelin nyt ihan päivitellä poikien elämää aina kun uutisoitavaa tulee, eli esim. just noita paparazzi kuvia eli missä pojat liikkuu yms.
Viimeisin paparazzi- postaus taitaa olla 22.2 (?), joten en ihan kaikkia sen jälkeisiä juttuja ala nyt kirjoittelemaan ja päivittelemään, mutta päätin että laitan nyt tuon viimeisimmän (Kiss You (Alt. Version)- musiikkivideo) postauksen jälkeen tulleet uutiset, jonka jälkeen sitten päivittelen ihan normaalisti ja pääsee tähän postausrytmiin kunnolla mukaan :)

Eipä mulla nyt muuta tähän hätään, eli tämä postaus oli vaan tällanen ilmoitusluontoinen ja tämän jälkeen alan sitten pistämään niitä kunnon postauksia. Lisäksi olis kiva kuulla teidän mielipiteitä noista postauksista mitä tulen laittamaan, eli jos haluatte niihin jotain lisää tai jotain erilaista niin kertokaa vain, jotta saan niistä kaikkien mieleisiä jne.

- Hello

1 kommentti:

  1. Tuommoisia postauksia oon odottanukin tälle sivulle:) hyvä että sinut valittiin tänne avustajaksi. Olet kuin luotu postaamaan!:D

    VastaaPoista