sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

One Directionin kolmas albumi

Louis Tomlinson on virallisesti myöntänyt, että One Directionin kolmas albumi on jo tekeillä. Tässä suomennettu Sugarscapen uutinen aiheeseen liittyen.

Louis Tomlinson paljastaa, että uusi One Direction albumi tulee ulos tänä jouluna. Wohoo!
Toivottavasti tämä tarkoittaa paljon seksikkäitä jouluteemaisia kuvia.

Kun One Direction mainitaan, ei se vie kauaa, kun olemme jo yhtä innoissaan kuin pienet lapset silloin, kun he ovat syöneet liikaa Skittles- karkkeja. Joten voit vain kuvitella kaaoksen, joka syntyi kun Louis Tomlinson oli paljastanut jotain SUURTA, tarkemmin ottaen UUSI ONE DIRECTION ALBUMI.

*dramaattisen syvä ääni* JA SE TULEE KOHTA!
KYLLÄ, TÄHÄN TARVITAAN PALJON CAPS LOCK- KIRJAIMIA. Meidän täytyy rauhoittua.

Emme ole "vielä" päässet yli Take Me Home- albumista ja sen erilaisista musikaalisista pohdinnoista (Heart Attack, me etsimme sinua) ja näyttäisi siltä, että meidän ei tarvitse enää kauan odottaa uusinta 1D diskografiaa, kuten Tommo on kertonut: heidän 8 kuukautisella kiertueella pojat tulevat työskentelemään myös heidän kolmannen albumin parissa niin, että se on julkaisuvalmis jouluna.

Hyvä jumala, he saavat meidät tuntemaan itsemme NIIN aikaansaamattomiksi. Me taistelimme leivän paahtamisesta tänä aamuna.


























On selvää, että albumille tulee olemaan korkeat odotukset, sillä Up All Night- ja Take Me Home- albumit ovat molemmat saaneet ykköspaikan yli 60 maassa (me emme voi edes mainita niin montaa eri maata.) Joka tapauksessa Luigi on kertonut The Daily Starille, että pojat ovat rakastaneet albumia tähän saakka.

"Olemme jo aloittaneet albumin äänitykset, aloitimme noin kuukausi sitten. Olemme kirjoittaneet ja äänittäneet kiertueen aikana. Olemme todella onnellisia sen parissa. Emme halua kiirehtiä sen kanssa, mutta se tulee ulos jouluksi"

He ovat siis kirjoittaneet albumia Take Me Home- kiertueen aikana, toivottavasti tämä tarkoittaa sitä, että saamme joitain uskomattoman koskettavia kappaleita, esim.  "An Ode To The Girl Who Chucked a Shoe At My Balls, Ode tytölle joka nakkasi kenkänsä palleihini", jossa Harry laulaisi erittäin korkeita sooloja, tai sitten Liamin tunteellinen balladi "So Glad You Came Back to Me (My Hair), Niin onnellinen että sinä tulit takaisin (minun hiukseni)"



















Valitettavasti siinä oli kaikki mehukkaat yksityiskohdat, joita Louisilla oli asiasta tarjota, joten nyt meidän kaikkien täytyy vain suunnata katseemme kohti huurteista jouluaamua jolloin päällämme on pehmoinen pyjama, aamupalaksi on suklaata ja radiossa soi One Direction. Siirry Now That’s What I Call Christmas 2002, meillä on suurempi kala paistettavaksi.

Tiedoksenne, jouluun on vielä noin. 240 päivää, 14 tuntia, 42 minuuttia ja 58 sekuntia. Nyt vain laskemme.


Olemme optimistisia, että tämä video tekee sen....



Oletteko innoissane uudesta 1D albumista? Hyvänen aika, kesä on vasta aluillaan ja me jo toivomme, että olisi joulukuu.

Teksti ja kuvat

22 kommenttia:

  1. Ääh, olen pitkään toivonut että olisi jo kesä, ja nyt vaihtui halu :D

    VastaaPoista
  2. Voi kunpa ton levyn kiertuekalenterissa sitte lukis että "Helsinki, Finland" :))
    Toivotaan parasta!

    VastaaPoista
  3. Oiiiii...♥♥♥♥♥ Niall on nii söpö kun se hassutteleeeee!!!♥ Ja muutekki!♥ Päätin tänää et Niall on se mun lempi laulaja!

    VastaaPoista
  4. ihanaa:)!!! <3 eli nyt siis seuraavat kuukaudet menee poikien elokuvan ja uuden levyn julkaisun odottamisessa:)

    VastaaPoista
  5. Sait mut kiljumaan tällä tekstillä:D ihanaaa<3

    VastaaPoista
  6. Eikääh! Enmalta oottaa :Dd Ja uusi levyhän tarkoittaa uutta kiertuetta ;) Toivotaan että tällä' kertaa Suomikin mahtuu mukaan ;)

    VastaaPoista
  7. niimpä joulukuun alussa varmaa tulee levy ni jouluna saadaan jo kiljuu 1dn suomeen tulosta oon niin varma

    VastaaPoista
  8. Ois kyl paras joululahja ikinä jos sais tietää, et pojat tulis Suomeen!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nii ois !! Se ois iin ihanaa:)!!!!!<3

      Poista
    2. Totta! 1D Suomeen!!<3

      Poista
    3. niinpä ! Toivotaan nyt vaan että suomi mahtuu mukaan poikien seuraavaan kiertueeseen ! <3

      Poista
    4. Tukholmaan 1D on menossa ainakin sillo 8 toukokuuta... Kumpa tulis Suomeenki♥♥ Vähän kyllä epäilen mutta ei saa heittää toivoa nurkkaan!!! ♥♥♥♥ <33

      Poista
  9. Osaan mäki lukee luin tos kohtaa missä lukee 8 kuukauden niin luin sen: 8 kuukautiset! Et mäkin niinku osaan lukee...

    VastaaPoista
  10. yeah, mut en kyl malttais oottaa... mut onneks elokuva tulee vähän aiemmin. <33 Ja 1D sit tietty SUOMEEN.

    VastaaPoista
  11. Heh, mikähän mahtoikaan olla reaktioni luettuani tämän? No joo, aloin vaan kiljumaan ;) Toivottavasti ne pojat nyt tulis suomeen!

    VastaaPoista
  12. ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ IHANAA!<3<3<3<33

    VastaaPoista
  13. Siis onko tossa joku video ku muö ei ainkaa näy..? :)

    VastaaPoista
  14. Mul näkyy ja tos yhes videos mis pojat istuu sohvalla punaset puvut päällä puhuen Marip kartista ni noi taitaa olla vähä pärinöis ku juotan Red Pullia <3<3<3<3<3<3<3♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ Niallki on nii söpö ku se nauraa se on melkee yhtä hullu ku mä♥♥♥! .....Joo eiköhä noi sydämet riitä jo :3 ♥♥

    VastaaPoista
  15. Ens kiertueella Helsinkii! Tulispa, oikeesti!! <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

    VastaaPoista
  16. 1D suomeen!! Niall on niiiiiiiiin yli-ihana<3 mun kamut sano että uus levy tulis 8.elokuuta? Ja onko tietoo että onko 1D:n keikoilla ikärajoja? Kiitti jos joku vastais! <3

    VastaaPoista