lauantai 20. huhtikuuta 2013

Manchester

Kuvia eiliseltä keikalta, videoitalaitan huomenna jos sellaisia tämän päivän aikana ilmestyy :)












8 kommenttia:

  1. Heeiii!!Halusitko auttaa Directionerii hädäs???KU oon kuullu joka puolelt huhui et pojat ois lopettaas TMH tourin jälkee bändi ja osa jatkais sooloural ni onks noi huhut totta et pojat on itte sanonnu sillee vai jotkuu vaa laittan juoru kiertää ja toinen ois myös et onks Harry oikeest tekees sen sooloalbumin vai onks sekii vaa juoruu??:O Oon ollu mun kaverinkaa ihan masentunnu ku ollaa aateltu et jos pojat oikeesti lopettaa:(

    VastaaPoista
  2. Ano, mä en oo ainakaan kuullu mitään tollasia huhuja, kaikkee ei kannata uskoa :)
    Oon tän blogin uusi seuraaja, joten kysymyksiä. Mitä mieltä oot Larrystä? Voisitko joskustehdä postauksen niistä? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ainakaan itse tee postausta larrysta tai mistään muusta noista bromance jutuista, koska pojat elää omaa elämäänsä eikä mitään suhteita heidän välillä ole. Pojat ovat itse pyytäneet, että näitä Larry yms. juttuja ei paisuteltas kovin, sillä se hunontaa poikien omia suhteita tyttöystäviin ja muihin, joten knnioitan sitä pyyntöä :)

      Poista
  3. En mäkään oo kuullu mitään et ne lopettais. Sit toi Harry juttu nii joku oli kysyny Harryltä sitä twitteris(on jo aikaa) nii se oli sanonu et ei todellakaan oo! :)

    VastaaPoista
  4. Hyvä!Nyt tippu kivi sydämmelt<3KIITOOOSSS!!!

    VastaaPoista
  5. Pojat e ole lopettamassa vaan niillä onTMH- kiertueen jälkeen 4kk loma, joten siitä on nuo lopettamishuhut lähtenyt liikkelle :)
    Ja kuten joku jo sanoi niin Harry on ite vahvistanut, että hän ei ole siirtymässä soolouralle.

    VastaaPoista
  6. Milloin videoita tulee! Rakastan niitä, ainakin jos alla lukee vielä niitä mitä epätavallista siinä käy tai mitä pojat tekevät :D

    VastaaPoista