torstai 25. huhtikuuta 2013

Niall 24-25.4

Niallista on eilisen ja tämän päivän aikana tullut valtavasti uusia kuvia. Niall oli viettämässä Whiskey Mistissä ystäviensä kanssa ja sieltä hän poistui ystävänsä Lauran kanssa.
Laura twiittasi eilen seuraavaa: "Never let your friend sleep on your couch out of good will.. He will wear your underwear when you're not home", vapaasti suomennettuna, "elä koskaan anna ystäväsi nukkua sohvallasi hyvästä tahdosta... Hän tulee pukemaan päälensä sinun alusvaatteesi kun et ole kotona" Alusvaate juttu viittaa siis siihen, kun Niall twiittasi eilen kuvan, jossa hän ja Eoghan McDermot olivat jälleen pukeneet päälleensä Lauran alusvaatteita. Niallin vastaus Lauran twiittiin oli seuraava: "@thewhitmore I'm sleepin on your couch tonight hahahhaahh! The moral of this story is ! Don't let us Into your house when you're not there", vapaasti suomennettuna, "@thewhitmore minä nukun sinun sohvallasi tänään hahaha! Tämän tarinan opetus on ! Elä päästä meitä taloosi, kun et itse ole paikalla" Niall tosiaan vietti viime yön Lauran asunnolla. On kuitenkin painoitettu, että Laura ja Niall ovat vain hyviä ystäviä, joten ei spekuloida mitään etukäteen, ennenkuin jompi kumpi heistä vahvistaa mitään muuta (: Laura Whitmore on siis 27- vuotias irlantilainen TV- juontaja ja Niallin hyvä ystävä. Mutta nyt sitten kuviin. Kuvat, joissa Niall kantaa pahvilaatikoita on otettu tänään ja loput kuvat ovat eiliseltä.











9 kommenttia:

  1. Aah... Ihana toi auto tuol :) <3

    VastaaPoista
  2. Voisin olla nialin kans tuol autos:p!!

    VastaaPoista
  3. Niall <33333 omg I cant believe that you are so cutee!! Forever&Always

    VastaaPoista
  4. Laura seurustelee jonkun muun kanssa :) Joten ei mitään hätää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo no käytännössä, tai Lauralla ja Dannyllahan on sellanen on/off- suhde. Esim. tammikuussa ilmotettiin niiden erosta, mutta palasiva yhteen aika nopeaa, viime kuussa kans ilmotettiin niiden erosta, mutta kukaan muuhan noista niiden suhteista ei virallista tietoa tiedä kun he itse :)
      Mutta siis ite uskon siihen, että Niall ja Laura on vaan hyviä ystäviä, käytännössä kerroin noista suhdejutuista vaan sksi, että ei tule mitään väärinkäsityksiä ja muita spekulaatioita yms. :)

      Mutta hyvä kun sanoit tosta :))

      Poista
  5. aw niall on ihana! <3
    kumpa ne vaa tulis suomee ;__;

    VastaaPoista
  6. Niall näyttää tos tokavikas kuvas iha olly mursilta :D

    VastaaPoista
  7. aaaa niall ♥ !
    nyt hemmetti poikien pitäs tulla suomeen !

    VastaaPoista