perjantai 27. joulukuuta 2013

Niall - Mullingar (26.12.2013)

(klikkaamalla kuvia ne aukeavat suuremmiksi)

x/x

135 kommenttia:

  1. Hello, onko tää totta? http://instagram.com/p/ib03kooMmR/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En saa noita linkkejä auki, mutta jos toi on se management- juttu niin tuskin on totta :)

      Poista
    2. Ois yks kysymys. Mikä on management? :)

      Poista
    3. Hello, se on yks management juttu ja siinä lukee: "management is thinking of making Niall just a guitar player and cutting out his solos. If this happens, he won't sing in where we are tour. If you still want him to sing repost this and use the hashtag #letniallsingwhereweare" Nii ei kai vaa toi oo totta? :S

      Poista
    4. Haluuko joku suomentaa mulle, että mitä toi ''If you still want him to sing REPOST this and use the HASHTAG.'' tarkottaa? :D Erityisesti noi suurella kirjotetut sanat tarvis nyt kääntää, nimittäin google kääntäjäkään ei niitä kääntänyt :)

      Poista
    5. Eihän toi oo ees kirjotettu One Directionin viralliselta tililtä. Kyllähän kuka vaan voi tollasen keksiä ja tehä... Itse pidän juttua erittäin epätodennäköisenä :)

      Poista
    6. Nii mäki oon kyl ihan sitä mieltä et toi on epätodennäköistä. :)

      Poista
    7. Anonyymi 28.12.2013 klo: 0.39
      Modest Management on artistien johtoryhmä, joka siis pitää huolta artistiensa urasta. Pojat ovat Modest Managementin listoilla.

      Anonyymi 28.12.2013 klo: 9.35
      Joo no en ainakaan ite usko, että toi on totta. Tuntuu, että tuo sama on sanottu, joka kiertueen alussa jo, eli melko epätodennäköistä :)

      Anonyymi 28.12.2013 klo: 9.55
      "Jos haluat hänen yhä laulavan jaa tämä ja käytä hashtagia #letniallsingwhereweare" tuo hashtag on siis tuo #-merkki ja sen avulla noita juttuja saadaan levitettyä suuremman ryhmän tietoon :)

      Poista
  2. onks tost tytöst ja niallist iha muuten vaa noin monta kuvaa???...

    VastaaPoista
  3. awwww niall on super KOMEE ja IHANA!!! mut ihan selvennykseks en oo sellain tyyppi joka puhuu vaa jostaa "lempparistaa". sanon tollee aina kaikist pojist<3<3<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oon siis viäl sama ano ku äsken mut lisään et siis sanon aina kaikist pojist tollee koska ne on kaikki vaa nii IHANII!!!<3

      Poista
  4. Hello, selventäisitkö mulle, että mikä management juttu?? viittaan siis tohon sun ylinpään vastauksees :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis ainaki instassa on levinny tollai kuva jossa ilmotetaa että management ois tekemäs Niallista pelkästää kitaristin ja poistamassa sen soolot nii ettei se laulais enää ees Where We Are- kiertueella. Mutta toivotaan että se ei oo totta ja kuten hello jo sanoki ni se tuskin on totta! :)

      Poista
    2. Mä toivon et toi ei ois totta koska nialilla on niin hienon kuulonen ääni

      Poista
    3. jos toi olis totta nii miä vaaa itkeä pillittäisin seuraavan vuoden ny ainakii koska Niall siis ON osa one directionia ja ilman sitä one direction ei oo samanlain ku ennen! ja sitäpaitsi Niallin ääni on uskomattoman ihana ja tällee<3 se ois vaa niin kauheeta jos toi olis totta:(

      Poista
    4. Ei.. Mä en haluu, että toi on totta... :( jos on niin.... Niallilla on oikeesti niin ihana ääni! ❤ Niin ja One Direction ei olis todellakaan enää One Direction, jos Niall ei enää laula siinä :'(

      Poista
    5. No en ainakaan ite usko tuohon, tuo sama juttu on pyörinyt ennen jokaista kiertuetta ja joka kerta Niallin on nähty laulavan. Eli turhaan panikoitte, eiköhän tuollaisesta muutoksesta ilmoitettaisi hyvissä ajoin :)

      Poista
  5. On Se Niall vaa Nii hottis,niiku muutki pojat<33

    VastaaPoista
  6. Musta Niallin "erottaminen" bändistä ois managementilta erittäin tyhmä temppu. One Direction=Harry, Louis, Liam, Niall, Zayn
    One Direction=Harry, Louis, Liam, Zayn
    EI VAAN KÄY! Ei se ole enää One Direction! Niall on viidesosa siitä bändistä, kuten jokainen muukin poika. 100% hyvään sointiin tarvitaan viisi viidesosaa, eli jokainen poika->yksi kokonainen One Direction. Jos Niall puuttuu, bändissä on vain neljä viidesosaa ja silloin sointi on vain 80% hyvä. Eikö se management tajua! Niall on osa sitä bändiä. Ei sitä voi siitä ottaa pois, vaikka olisi kuinka hyvä kitaristi! Saattaisi tuo päätös viedä pojilta fanejakin, niin harmillista, kuin se olisikin. Toki, jos Niall itse haluaa vain soittaa kitaraa, niin sitten, mutta...! :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. täysin samaa mieltä :)

      Poista
    2. rauhottukaa nyt. toi on täyttä paskaa.

      Poista
    3. Siis miks niall ees laulais midnight memoriesis jos se ei laulais tulevalla kiertueella? Kelatkaa ennen ku panikoitte.

      Poista
  7. Samaa mieltä kun kaikki edelliset kommat:)
    Mul ois kysymys ja toivon et joku ihana vastaa<3 Niin elikkä mikä se one direction kirja on? Mitä siin on? Mistä saa? Paljon maksaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa oon miettiny. :)

      Poista
    2. Yhen kirjan nimi ainakin on One Direction -Viisi Unelmaa. Siinä on jokaisesta pojasta omat "esittelyt" ja muuta juttua. Sain sen kirjan joululahjaks.

      Poista
    3. Siis se mikä tuli tänä vuonna mistä oli Britanniassa se nimikirjotusjuttu? Sen kirjan nimi on "Where We Are" se on kai ainoa kirja johon ne on osallistunu (100% totta ja niiden kertomaa). Se kertoo niiden elämästä kai ennen OneDirectionea ja mitä se on niille tuonu jne. Tota kirjaa ei oo tietääkseni käännetty suomeks, mutta enkuks on myynnissä mm. suomalaisessa kirjakaupassa ja stokkalla on myyty. Ite tilasin netistä cdon.comista, mutta kai niitä saa muualtakin. Hinta liikkuu siinä 18-20€ paikkeilla, mutta toihan on aika paksu ja pojatkin kun on siihen osallistunu niin ei oo paha hinta. Toivottavasti vastasin kysymyksees :)

      Poista
  8. Niall <3

    One way or another(poikien laulama) on vuoden himotuin biisi YleX:ältä!!!!!
    Pakko oli pistää tänne...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeeeee!!! Hyvä me, hyvä meidän joukkue!! (+tietty pojat ite:D :P) Ja 2 laulua!! Jee:)))

      Poista
  9. Viillän ranteet auki oikeesti, jos toi Niall juttu on totta ;__;
    NIALL ON JUST KAIKISTA PARAS!!! ;__;

    VastaaPoista
  10. R.I.P Niall Horan lepää rauhassa. Me jäädään kaipaamaan sinua. Niall Horan 13.9.1993-28.12.2013.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. miten tyhmä pitää olla että uskoo kaiken kuulemansa netistä ?

      Poista
    2. nyt joku haluu kusettaa ja vähä pahasti

      Poista
    3. Siis toi juttu luki netis et Niall olis kuollu mut se ei oo totta

      Poista
    4. samal tunnil niall päivitti twitterin kun eka ano kirjotti ton ekan kommentin, eli tuskimpa totta :DDDDDDDDDDDDDDDDDD

      Poista
  11. oi ihana kuva Niallista toi kolmanneks vika(muutkin toki). Sellane kunnon Joo jos tollai katot nii sulan heti tähän paikkaan! :3 <3

    VastaaPoista
  12. Ihana Niall :3
    Ja en usko että Niall ei saisi laulaa

    VastaaPoista
  13. RAKKAAT DIRECTIONER TOVERINI, NIALLII EI EROTETA! ai mistäs mä tiiän..? Siitä että toi sama juoru on ollu joka vuosi... Viimeks kesäl tost kohistii paljon, joten ei ne erota, toi ny vaa on taas noit jonku management vihapaskaa.. :/ JA SITÄPAITSI, luuletteks et toiset pojat ei tekis asialle mitää..!? Amen olen puhunut :3
    ps. Niall on tosi hot nois kuvis ;)

    VastaaPoista
  14. te ette voi olla tosissanne. uskottekste tosiaa kaike mitä netis lukee?? saanko nauraa XDDDDD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no niimpä XD ei juma en ihmettele miks directionereita yleensäkkin haukutaan ja vihataan XD hävettää

      Poista
    2. juuu turpa kii!!!!!!! tosi directioneri ei sanois tollee! älä mieluiten tuu tänne enää sit kommaileee jos jo suunnillee naurat muille! ihmiset on vaa huolissaa koska ne ei haluu et sillee tapahtuu! oisko se muka sun mielest kivaa?? jos on nii mun mielestä sä et ansaitse olla directioneri tai ylipäätään fani!

      Poista
    3. Kai nyt True directioner huolestuu jos jossakin lukee et Niall erottettais tai et Niall on kuollut tai alkoholi ongelma tajuuksä et me directioneryt välitetään one directionista Se on meille koko elämä tai no ainakin mulle ja monelle muulle ja jos oot directionar tai fani sun ei pitäisi hävetä meitä me vaan välitetään niin paljon 1D:stä.

      Poista
    4. ANTEEKSI MUTTA MITÄ VITUN PASKAA SÄ INISET SIINÄ
      XDDDDDDDDDDDD joo en sitten ole true directioneri kun sanoin ettei kannata uskoo kaikkee mitä netissä sanotaa ja nauran sulle, sovitaa sit nii :----) olet säälittävä.

      Poista
    5. tiesitkö et TOI on säälittäväää tulla niiku oikeesti haukkuu muita tänne!!!!!! joten oikeesti TURPA KIINNI!!!!!

      Poista
    6. kuka vittu tässä on nyt jotain haukkunu ? te tässä ette ansaitse olla faneja, ei vittu :DDDDD huomaa taas iän XD mitä vittua taas :D hankkikaa elämä

      Poista
    7. mulla kuule on jo sellanen mutta sulla ei nähtävästi ja puhuin siitä "olet säälittävä" jutusta! toi on niin vitun tyhmää tulla tänne selittää tollast et "hankkikaa elämä" ja "huomaa taas iän" koska ite vaikutat kuule joltaa 10 v suunnillee ja toi ei oo todellakaa ihmisten mielest mitenkää hauskaa et tuut vaa tänne nauraa muille!!!!

      Poista
    8. ehkä vaan minä pidän turpani kiinni niin te pennut saatte jatkaa elämäänne tuossa saippuakupalassa. ja en oo sama ano ku noi muut :-)

      Poista
    9. Kaikki eivät voi tietää, onko jokin asia totta vai ei. Sen takia siitä voi kysellä täällä blogissa, ilman, että kukaan alkaa toisia haukkumaan pahasti.

      Ite tykkään vastailla teidän kommentteihinne/kysymyksiinne, mutta se on vaikeaa, jos 100 kommentista yli puolet on näitä "riitely"-kommentteja. Jokin tärkeä kysymys saattaa jäädä kokonaan huomiotta.

      En kiellä, etteikö asioista saisi keskustella, mutta pyytäisin, että jatkossa miettisitte ennen kommentin julkaisua sitä, onko mielipiteenne yms. ilmaistu asiallisesti ja siten, ettei siitä synny hirveää riitaa. Näin voimme taata kaikille lukijoille/kävijöille mukavan ilmapiirin, jossa hyväksytään myös ne erilaiset mielipiteet :)

      Poista
  15. Onks niallilla alkoholi ongelma????

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mistä sä tän revit XDDDD

      Poista
    2. ei kai???????? ei voi olla totta...

      Poista
    3. Omg mä hajosinxDDDDDDDDDDD nää jutut oikeesti. Mä en kestä:DDDDDDD

      Poista
    4. ei sillä oo :) onhan se aika monesti vapaa-ajalla pienessä mutta tuskin se mikään ongelma on :)

      Poista
    5. Niallilla ei ole alkoholi-ongelmaa :)

      Poista
  16. Siis mikä ihmisiä on vaivannu tänää?!? :D eka väittää, että Niall erotetaan bändistä, sitten toinen väittää sen kuolleen ja kolmas sanoo, että sillä on alkoholiongelma :D ei siis elämä :D

    VastaaPoista
  17. IHMISET RAUHOTTUKAA. Nyt ihan oikeesti te ylireagoitte XD. Ei se Niallin erottaminen bändisä tapahdu ihan noinvaan. Eikä se mee silleen että management vaan päättää tehä Niallista kitaristin ja se on siinä. Ajatelkaa järjellä xd. Ja joo tosiaan, Niall kuoli tänään mut se heräs äske henkiin o.o Ja ettekste oo ennen kuullu et se on alkoholisti? Niii i sitä minäki ;)

    VastaaPoista
  18. öö...tota.. aika moni ihminen juo alkoholia, osa enemmän, osa vähemmän. Eli aika luonnollinen asia, eikä se nyt mun mielestä oo mikää kauhee juttu, jos joskus otat huikat rajoissa kuitenkin pysyen. Pojat ovat siitä erikoisia artisteja, että niillä alkoholin käyttö on rajoissa, jokaisella! Tätä on monesti Helloltakin kysytty ja myös hän on todennut, että hyvin on päihteiden käyttö rajoissa JOKAISELLA pojalla :) Eli Niallilla ei kyllä ole todellakaan mitään alkoholiongelmaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kai nyt True directioner huolestuu jos jossakin lukee et Niall erotetaan bändistä tai et Se olis kuollut tai et sil olis alkoholi ongelma mä ainakin olin,ihan kauhuissani kun luin,et Niall olis kuollut ja jos oot directioner tai 1D fani niin,ei sun pitäisi hävetä niitä ketkä oikeesti välittää pojist

      Poista
    2. "True directioner" ei vittu faneja ei voi jakaa mihinkään oikeisiin ja vääriin.

      Poista
  19. Onks Niall ollu auto onnettuumuudessa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niall oli viime talvena ( muistaakseni ? )
      auto-onnettomuudessa kun häntä lentokentältä kuljettanut auto osui siihen tiellä olevaan jakajaan ja auto meni osittain toiselle kaistalle.

      Poista
    2. Niall EI ollut auto-onnettomuudessa, se oli keksitty juttu. Niall itse twiittasi ettei ollut auto-onnettomuudessa.

      Poista
  20. Tietääkseni Niall on ollut joskus auto-onnettomuudessa, mutta sen enenpää en siitä tiedä. :/

    Sitten toinen asia. Sinä, joka kirjoitit seuraavan kommentin: "Kai nyt True
    directioner
    huolestuu jos
    jossakin lukee et
    Niall erotetaan
    bändistä tai et Se
    olis kuollut tai et sil
    olis alkoholi
    ongelma mä ainakin
    olin ihan
    kauhuissani kun
    luin,et Niall olis
    kuollut ja jos oot
    directioner tai 1D
    fani niin ei sun
    pitäisi hävetä niitä
    ketkä oikeesti
    välittää pojist"

    En tiedä, vastasitko vahingossa väärälle henkilölle tai jotain, sillä mielestäni puhuin siinä kommentissa, johon vastasit, tuosta alkoholi-ongelmasta. Nimenomaan sanoin, että "pojat ovat siitä erikoisia artisteja, että heillä on päihteiden käyttö hallinnassa." Eli puhuin heistä positiivisesti. En puhunut kommentissa mitään siihen viittaavaa, että häpeäisin directionereita... mistäköhän sen sait päähäsi? :o Ja ei se mua nyt kauheesti kieltämättä hetkauta, jos joku ano kirjottaa tänne, että Niall on kuollut :D nimittäin uskon, että tuosta lukisi vähän muuallakin..Tässä vuosien varrella olen sen huomannut, että mitään ei kannata uskoa, ennenkö saat tiedon 100% luotettavasta lähteestä. Jos uskoisin kaikki huhut, mitä pojista liikkuu, niin kyllä saisin olla koko ajan kauhuissani, että mitä pojille on tapahtunut. Eli sitten vasta huolestuisin, jos esim. One Directionin viralliselta twitter tms tililtä tulisi ilmoitus, että Niall on kuollut. Jos nyt haluan pottuilla takaisin, niin sanonpa, että true directionin pitäisi tuntea poikia edes sen verran, että tietäisi, ettei Niallilla ole alkoholiongelmaa! Mutta ei tästä tämän enempää, voihan olla, että vastasit vahingossa väärään kommenttiin :) Ihmettelin vain vastauksesi ristiriitaisuutta alkuperäiseen kommenttiini :)

    VastaaPoista
  21. hei tääkään ei taas liity mihinkään mut haluutteks kertoo kenen kaa pojat oikee ny seurustelee koska oon little bit pihalla xD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Liam seurustelee sophian kanssa, louis eleanoran kanssa ja zayn perrien :) harry ja Niall ei seuriatele kenenkään kanssa,

      Poista
    2. noi tossa yläpuolella mutta niille jotka shippaa larryy 4/5 on varattuja ja niille jotka elounoria 3/5 ;>

      Poista
    3. louis seurustelee harryn kanssa* :-)

      Poista
    4. ja harry louisin :)

      Poista
    5. oikeest vittu kukaa ei jaksa enää tollast!!!!!! pliis koittakaa jo unohtaa toi larry juttu!

      Poista
    6. ja niall salaa barbabansa kanssa :)

      Poista
    7. Ekalle anonyymille: Louis seurustelee Eleanorin kanssa, Liam Sophian kanssa ja Zayn on kihloissa Perrien kanssa (:

      Seuraava asia on käyty jo monta kertaa läpi: jokaisella saa olla omat mielipiteensä Larrysta yms. eikä kenenkään mielipidettä voi mennä muuttamaan. On ymmärrettävää, että asiasta halutaan puhua ja siitä saakin puhua, kunhan keskustelu pysyy asiallisena.

      Lisäksi, ainaki ite tykkään vastailla teidän kommentteihinne/kysymyksiinne, mutta se on vaikeaa, jos 100 kommentista yli puolet on näitä "riitely"-kommentteja. Jokin tärkeä kysymys saattaa jäädä kokonaan huomiotta.

      En kiellä, etteikö asioista saisi keskustella, mutta pyytäisin, että jatkossa miettisitte ennen kommentin julkaisua sitä, onko mielipiteenne yms. ilmaistu asiallisesti ja siten, ettei siitä synny hirveää riitaa. Näin voimme taata kaikille lukijoille/kävijöille mukavan ilmapiirin, jossa hyväksytään myös ne erilaiset mielipiteet :)

      Poista
  22. Miks Louis ja Harry näkis sitten noi paljo vaivaa peittääkseen suhteensa JOS ne olis yhes. True Directioneri ei sitä paitsi shippaa Larrya saati Ziallia. Sillä jos oon oikein kuullu nii Harry ja Louis on sanonut Larry shippaajien vaikuttavan niidenkäyttäytymiseen, ja ystävyyteen. Älkää sitten valittako jos 1 D lopettaa koska se on Larry&Ziall shippereiden syytä O.o Ei oo mitään homoja vastaan, mutta jos pojat sanoo että ne on vain ystäviä ni true directioner uskoo.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en usko Larryyn,koska mun mielipide on se ettei se oo totta!

      Poista
    2. Sit kans Louis on sanonu et se vaikuttaa Harryn ja Louisin ystävyys suhteeseen ja todella paljon Louisin ja Eleanoran suhteeseen. (Ellei jopa enemmän kuin todella) Joten tuskinpa ne on tällä hetkellä homoja.

      Ja sitten seuraava asia:

      Täällähän piti lopettaa nää Larry- jutut. Tuossa näkyi et kohta alkais (taas) n.50-100 kommentin riita, siitä että yksi kysyy kenen kans seurustelee, toinen vastas tyttöystävien nimet ja sitte loput tulee sanomaan et Harry ja Louis ois homoja. Sit aletaan taas kiistelemään siitä. Oon kommentoinu aikasemminkin tästä asiasta, koska ois kuitenkin pitää hyvät ystävyys suhteet. :-)(vaikkei tunneta toisia IRL)

      No, nyt taisin kirjoittaa kaikki mitä mun mielen päällä pyöri.

      Ps. Niall on tosi söpö noissa kuvissa<3

      Poista
    3. Ja vielä, sori noin pitkä kommentti. (Eli sama kirjoittaja kuin Anonyymi 11:06)

      Poista
    4. Oliko larryshipperit tässä alottamassa riitaa? EI. Sanottiin vaan oma mielipide, ja heti tuomitaan feikiks faniks. Poikia ei vois vittuakaan kiinnostaa mitä me shipataan, mutta managementtia kiinnostaa. Lisäks ei oo todistetta siitä että ne olis oikeesti sanonu noin. Tajuutteko että voitte vaan ingoorata kaikki larryshippereiden jutut jos teitä ei kiinnosta. Tajuutteko että tällä kertaa te elounorshipperit olitte ne jotka alotti tän. Mutta itsepuolustukseksi vielä, älkää olko niin sinisilmäsiä että luulette et pojat ei ikinä valehtelis meille. Tässä asiassa ne ei vaan ite oo halunnu valehdella. Peace

      Poista
    5. ok tota nii täs on ny pari asiaa jotka haluun sanoo
      1. mä myönnän et oon elounorshipperi ja vaikka oonkii nii mun mielest elounorshipperit tän alotti. MÄ olin se joka kysy sen seurustelu jutun koska olin asiasta oikeesti pihalla! en kuitenkaan sillon tajunnu et se vois aiheuttaa taas tällasen hässäkän. tää siis oli lähteeny siit et ensin kysyin sit siihe vastattii ja sit todennäkösesti joku larryshipperi vastas. sen jälkee joku veti herneet nenää. munkii mielest ne larryshipperiden kommentit vähäsen ärsyttää mut niilläkii pitäs olla oikeus kommailla tänne vaikka niitten kommentit oliskii jotaa larry juttuja. meiän elounorshippereiden ei tarvi suuttuu aina ku mainitaan larry.
      2.millon pojat on muka valehellu meille?? haluisin vaa tietää

      Poista
    6. Musta se on ihan sama et kuka minkäkin riidan alottaa mut tää alkaa mennä ihan älyttömäks, koska musta kaikilla saa olla omat mielipiteet.... :) Toivosin et kukaan ei ainakaan tästä kommentista loukkaantuis :)

      Poista
    7. NII IHMISET KAIKILLA SAA OLLA OMAT MIELIPITEET!!!!!!!!!!!! muistakaa se :D

      Poista
    8. Tämä asia on käyty jo monta kertaa läpi: jokaisella saa olla omat mielipiteensä Larrysta yms. eikä kenenkään mielipidettä voi mennä muuttamaan. On ymmärrettävää, että asiasta halutaan puhua ja siitä saakin puhua, kunhan keskustelu pysyy asiallisena.

      Lisäksi, ainaki ite tykkään vastailla teidän kommentteihinne/kysymyksiinne, mutta se on vaikeaa, jos 100 kommentista yli puolet on näitä "riitely"-kommentteja. Jokin tärkeä kysymys saattaa jäädä kokonaan huomiotta.

      En kiellä, etteikö asioista saisi keskustella, mutta pyytäisin, että jatkossa miettisitte ennen kommentin julkaisua sitä, onko mielipiteenne yms. ilmaistu asiallisesti ja siten, ettei siitä synny hirveää riitaa. Näin voimme taata kaikille lukijoille/kävijöille mukavan ilmapiirin, jossa hyväksytään myös ne erilaiset mielipiteet :)

      Poista
  23. Niall ei eroteta bändistä, Niall ei ole kuollut,nialilla ei ole ollut alkoholi ongelma,Niall on ollut auto onnettuumuusessa.Louis ja harry ei ole homoja. Louis rakastaa Eleanorii. Kyl mä tajuun miks ootte noin huolissanne kun tehän rakastatte niallia

    VastaaPoista
  24. Lopettakaa nyt nä riidat Larrysta. Sillä ei ole mitään väliä mihin muut uskoo, uskokaa nyt ihan mihin huvittaa mutta voisitteko nyt vaan pitää omana tietona sen mihin uskoo. Ei sillä muuten mitään väliä olis mutta tästä syntyy vaan riitoja. En tarkota vaan Larrya vaan kaikkia. Larrysta & Elounorista nyt vaan syntyy usein miten eniten riitoja. Joten lakataan vaikka kokonaan puhumasta näistä jutuista niin säästytään lapsellisilta riidoilta.

    VastaaPoista
  25. Oikeesti miten Niall voi olla nii söpö ♥ on toki kaikki muutki :)

    VastaaPoista
  26. Kaikki uskokoot mihin haluaa mutta sovitaan ettei nosteta riitoja niistä. Olen itse elounor-shipperi, sillä en halua/jaksa uskoa mihinkään mikä ei ole varmaa. Eihän sekään ole varmaa että onko louisin ja eleanorin suhde feikki vai ei, mutta he ovat yhdessä ja se riittää mulle. Puhutaanko siis tästä asiasta rauhallisesti, synnyttämättä riitoja?
    Sitten noi Niall-huhut. Aika moni on jo vastannut etteivät ne ole totta mutta sanonpa vain että ennenkuin pojilta tulee varmistusta niin mihinkään ei kannata 100% luottaa. Mikä tahansa nettisivusto voi pettää. NRJ:n nettisivuilla luki, että 1D lopettaa, samaan aikaan pojat kertoivat etteivät aio hajota. Totta kai olette huolissanne, olen itsekkin, sillä me kaikki rakastamme Niallia :)

    VastaaPoista
  27. Joo nyt jos kaikki rauhottuis!meiähä directionereiden pitäis pitää yhtä eikä väitellä täällä turhan päiväsistä asioista!uskokaa mitä lystäätte ja shipatkaa ketä ikinä haluuttekaa,ei muitten tarvi tulla valittaa!me kaikki varmaa halutaa 1D suomee jote edistetää sitä jotenki muuten ku väittelemällä kommenttiboxissaXDnonni kiitos,ymmärrän kyll et synty tälläne väittely mut jossai kohalla kuuluu osata lopettaa,ollaa yhtä isoa 1D perhettä ja fanitetaa kovaa 1D,ei muuta....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täysin samaa mieltä! Meiän pitäs olla niinku yhtä suurta perhettä, mutta monet väittelee esim. Larrystä :(

      Poista
  28. Esiintyykö pojat tänään x-factor usa jaksossa ?

    VastaaPoista
  29. on erittäin todennäköistä että one direction ei tule koskaan suomeen :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. etkö ymmärrä että aiheutat riitaa sanomalla noin.

      Poista
    2. öö jos tosta saa riidan aikaseksi niin mitä vittua ?! XD

      Poista
    3. jotkut saattaa alkaa väittelemään kaikkea "KYL NE TULEEE!!!!!!!11111111111 ÄLÄ SANO TOLLEEEE" ym.

      Poista
    4. Aika jännää että se joku joka suuttuu oot sä...oot noloXD

      Poista
    5. Mutta tuo saattaa vähän latistaa joidenkin mieltä...

      Poista
    6. en ole suuttunut mutta olen varoittanut että joku voi "suuttua" :D ja kute ylempi ano sano niin se voi latistaa joidenkin mieltä. ja mukava kuulla että olen nolo, kiitos samoin :)

      Poista
    7. No voi sit ei varmaa voida jutella tääl mitään kun aina latistaa jonkun mieltä:)

      Poista
    8. Ei niin
      Eikö oo yksinkertasta!

      Poista
  30. niall näyttää 3. kuvas vähän juopuneelta :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. saattaa hyvinkin olla :/ ei oo mtn uutta siinä

      Poista
  31. Hei, osaisko joku kertoo mulle jotai tosta friends areenasta? Kuinka iso se about on yms? Oliko joku viime vuonna siellä keikalla. Nimittäin oon ite menossa parin kaverin kaa sinne. Meijän paikat on aika takana sektion 306 rivillä 9. Ei oikeen taijeta nähä mitään... Mut oon kumminki onnellinen, et pääsen ees samaan maahan missä One Direction on. ♡

    VastaaPoista
  32. ylläpito tiiättekö mikä ois aika hyvä ? se että kaikkia kommentteja ei julkaistaisi ja ne näytettäväs vasta hyväksynnän jälkeen ? kun alkaa mennä niin vituksi tää kommentointi taas XD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo toi ois hyvä idea ku jotkut ei osaa vaan kayttäytyä

      Poista
    2. Joo mulla on ollut se sama mielessä, mutta ite en pysty siihen mitenkään vaikuttamaan ja virallisen yläpitäjän pitäisi käytännössä joka päivä olla niitä hyväksymässä, mikä saattaa koitua hieman hankalaksi, koska hänelläkin on kiireitä :/

      Poista
  33. Musta ois hyvä, että nää larry&eleanor jutut kiellettäisiin, koska nää riidat...

    Mut nii, ei nyt liity tähän, mutta te, ketkä katotte X Factor USA:a Suomen mukaan: Eikö eilen tullu mitään jaksoa, kun ei ainakaan Katsomossa ollut? :o tänään vissiin tulee finaalin tuloslähetys, missä pojatkin mukana? :) Kiitos, jos joku ihana vastaa<3

    ps. LOPETTAKAA TÄÄ RIITELY!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. siis kyllä eilen tuli jakso ja tänään tulee se finaalin tuloslähetys ja sit se on loppu tältä kaudelta ! :-/ :)

      Poista
  34. Sinä, joka kirjoitit tämän: "siis kyllä eilen tuli
    jakso ja tänään
    tulee se finaalin
    tuloslähetys ja sit se
    on loppu tältä
    kaudelta ! :-/ :)"

    Kiitos :) Eilen en ehtinyt kyseistä jaksoa katsomaan ja tänään, kun yritin Katsomosta katsoa, sitä ei ollut siellä :o outoa. Harmi tosiaan, kun loppuu, niin tasokkaita ollut kaikki kilpailijat :/

    VastaaPoista
  35. Ei Niall oo mikää alkoholisti!
    Älkää dissatko!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää keskustelu on aika monta kertaa jo käyty läpi ja mun tietääkseni kukaa ei oo dissannu niallia! Joten jos ei vaa riideltäs ja annettais olla? :)

      Poista
  36. nyt oikeesti lopetatte!kenestäkää ei oo vamaa kiva et täällä riidellää,eikä ylläpidon ole kiva lukea niitä!miten ois jos pidettäis kaikki yhtä ja puhuttais jostain mikä on totta/iloista eikä ärsytä ihmisiä!anteeks tälläne vihane viesti mut ei directionereiden kuuluis riidellä (enkä nyt sano et te jotka riitelette olisitte vähemmän faneja) toistensa kanssa me kaikki fanitetaa 1D joten pidetää yhtä,mä oon sanonnu tän jo kerran jo tuolla ylempänä mutta asia tais mennä teiä korvie välist vaa...ollaa ilosii ja fanitetaa 1D 100% ja näytetää se jollai muulla ku riitelyllä,tehää pojat ylepiks ja yritetää saaha ne suomee!iso 1D perhe jos muistatte...;)

    VastaaPoista
  37. 1. TRUE directioner *naamapalmu*. Kuten jo joku sanoikin, ei faneja voi jakaa oikeisiin ja vääriin faneihin.. -.- Lollero.
    2. Yksi iso 1D perhe *toinenki naamapalmu* mitään "perhettä" ole eikä näillä näkymin tule olemaankaan. Koko ajan jotku toistensa kurkuissa kiinni. Millon haukutaan toisia porkkanoiksi, milloin naattoreiksi sun muuta paskaa. -.-
    Pyh!, sanon minä.
    Kyllä, olen directioner.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tossa ekassa jutussa oon ihan samaa mieltä, mutta toi 1D-perhe on tavote mihin pyritään...ja jokasessa perheessähän on riitoja, mutta tosiaan onhan nääkin riidat täällä ollu ihan turhia.
      Tolla perhe jutulla hlutaan luoda joukko ihmisiä joka kunnioittaa ja arvostaa toisiaan lisäks niitä yhistää 5 ihanaa poikaa.
      Se, että toi perhe ei tunnu perheeltä niin on vaan noi riidat ja se, että osa ottaa liian herkästi itteensä ja osa taas lietsoo vihaa ja ärtymystä sekä se tarkotuksellinen toisten piikittely.
      Toivon, että saatais tää "perhe" joskus toimimaan esim. voidaan 1D walkissa näyttää mihin me pystytän ja siellä voidaan osoittaa yhteisöllisyyttämme : )

      Poista
    2. pakko kysyy, miksei noi tapahtumat vois olla joskus hiukkasen pohjoisempana? Ymmärrän, etelässä saattaa olla enemmän faneja mut ois kyl kiva itenkin päästä noihin osallistummaan.. >:{

      Poista
    3. Esim mitkä tapahtumat?

      Poista
    4. tarkotti varmaan 1D walk, flashmobit ym

      Poista
  38. Heeii tota nii ku niil alkaa 2014 uus kiertue nii onkse totta etetet siin ei oo viel kaikkii maita mis ne käy nii laitettu viel sinne ja ne voi tulla suomeen :) ?
    Ku jossai sanottii et ne voi tulla tänne :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jossain väitetään että ne ei tulis Suomeen koska Suomi ei muka tuota tarpeeks. Ja jonkun mukaan taas syy oli että Hesas on jääkiekkopelit just sillon kun ne ois tulossa. Mut noiki on varmaan vaa jotai juoruja. Mutta toivotaan että 1D tulee vielä joku päivä Suomeen:D

      Poista
    2. Kaikkia päivämääriä ja maita ei kuulemma ole vielä julkaistu, mutta en ainakaan ite usko, että Suomi tulee olemaan mukana vuoden 2014 kiertueella :/

      Poista
    3. Jaa mitkähän kiekkokisat sillon olis?? O.o ei tule mun päähän yhtäkään mahdollista kisaa vaikka jäkistä seuraankin...
      Mä en usko et pojat tulee suomeen 2014 ko Euroopan keikoista julkistettiin jo Ruotsin pvm joka on kuitenki lähellä suomee...

      Poista
  39. NYT VITTU RAUHOTTUKAA PLIIS ette tajuukkaa kui säälittävää toi on XDDDDDDDD

    VastaaPoista
  40. Iltaa vaan kaikille. Mulla on tapana lukee illalla (yöllä xD) tätä blogia (MAHTAVA BLOGI) ja eksyin tähän juttuun.. Siis kuinka typeriä jotkut fanit voivat olla? Ruveta nyt riitelemään poikien suhteista, tai hermostua mitä tyhmemmistä asioista...
    Älkää hyvät ihmiset uskoko kaikkea netissä ja älkää ottako muiden kommentteja liian vakavasti.

    Asia loppuun käsitelty,
    hyvää yötä 1D-family.

    (Jätetään turhat riidat pois..)
    (Ja jos joku nyt tästä viestistä saa riidan aikaan niin syön kännykkäni..)

    VastaaPoista