torstai 19. joulukuuta 2013

X Factor USA

One Direction nähdään X Factor USAn finaalissa tänä yönä. Esiintyminen on kuvattu jo etukäteen.

Ohjelma nähdään siis 19.-20.12 välisenä yönä ja se alkaa klo: 03.00 (Suomen aikaa)
Alla olevista linkeistä voitte katsoa kyseisen ohjelman:



HOX!
Ohjelma ilmestyy Suomessa 1,5 viikkoa jäljessä. Pyrkikää siihen, että ette paljasta voittajasta yms. mitään, sillä monet blogin lukijoista katsovat kyseistä ohjelmaa Suomen mukaan, eivätkä varmasti halua tietää voittajaa etukäteen

14 kommenttia:

  1. Miks mä en tajua tota,siis miten se on voitu kuvata etukätee? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis se vaan kuvataan etukäteen: pojat laulaa ihan suorana ilman mitään playbackia, sinne tulee yleisöä ja se kuvataan. Sitte se vaan näytetään myöhemmin. En nyt tiiä, miten ton paremmin pystyy selittämään :D

      Esim. se poikien viimeisin esiintyminen X Factor USAssa on kuvattu etukäteen, kuten myös eilinen La Vozin esiintyminen oli kuvattu etukäteen.

      Toi poikien esiintyminen on kuvattu marraskuussa, jolloin pojat olivat Yhdysvalloissa. Pojat kävivät X Factorin studiolla laulamassa Midnight Memoriesin, paikalla oli yleisöä ja se oli samanalainen esiintyminen kuin mikä tahansa muukin televisiossa näytettävä poikien esiintyminen. Se vaan kuvattiin etukäteen ja näytetään tänään, jotta poikien ei tarvitse nyt tauolla lennellä paikasta toiseen ja he saavat keskittyä perheisiinsä yms :)

      Poista
    2. Itekin oon tota vähän miettinyt ja hämmästellyt, mutta näin minä olen sen käsittänyt: Pojat ovat käyneet kyseisellä lavalla esittämässä kappaleen silloin, kun ovat siellä päin liikkuneet. Lava on lavastettu esityksen mukaiseksi ja tämä on sitten kuvattu. Kun jakso tulee televisiosta, niin luulen, ettei sitä eroa televisiokatsojat huomaa (ovatko pojat livenä paikalla vai eivät), koska kamerat suunnataan vain siihen ''näyttöön'', josta video näytetään. Paikalla oleville livekatsojille eroa on toki sen verran, että pojat eivät ole lavalla livenä ja esitys katsotaan videolta. Näin ainakin olen sen itse käsittänyt :)

      Poista
  2. Twitterissä luki,et pojat kuvaa Midnight Memories -musavideoo. Varmistan vaan,et onko se varmasti totta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, on totta. Midnight Memories on uuden albumin kolmas musiikkivideo :)

      Poista
    2. Eks Dianasta tuu musavideoo ollenkaan? :O ku eks se oo yleensä tullu kolmesta ekasta biisistä. Ja onks tietoo, koska toi tulee ulos? :)

      Poista
    3. Ja millon se video julkaistaan?

      Poista
    4. Just tänään mietin että tuleekohan kolmatta musavideoo xD Jeeeeeeee!!:D

      Poista
    5. En osaa tohon Dianaan sanoa mitään, mutta varmaa on se, että seuraava musiikkivideo on Midnight Memories. Julkaisupäivää ei ole vielä ilmoitettu :)

      Poista
    6. Ihanaaaaaa, musavideo Midnight Memoriesiin<333 En malta oottaa!!!! Millanen se on, kun jos itse biisi on niin rokahtava (?), ni entäs sitten se tuleva musavideo?

      Poista
  3. Ihanaa, että pojat tulee toistamiseen esiintymään X Factoriin ja vielä Midnight memoriesin kanssa! Kyllä on aina nää poikien esitykset kauden kohokohtia, vaikka äärimmäisen hyvää tasoa on kilpailijatkin! Restless road on kyllä ollut koko kauden ajan ylivoimainen suosikkini :D

    VastaaPoista
  4. Tiedätkö mistä biisistä se video tulee :)?

    VastaaPoista