keskiviikko 5. joulukuuta 2012

Teen Now UK -lehtijuttu

    
Niall
"Siitä tulee tosi siistiä"

Valtava loppuunmyyty kiertue, hengausta Bieberin kanssa, kuumien starojen pussailua, currynuudeleiden syömistä - sellainen vain on päivä Niall Horanin elämässä!

Noniin, eipäs kierrellä asiaa yhtään: Demi Lovato - mitä on meneillään, herra Horan?
Se, mitä itseasiassa tapahtui, oli, että minä aina sanoin pitäväni hänestä haastatteluissa, ja hän sanoi pitävänsä minusta. Sitten me olimme yhteydessä toisiimme Twitterissä ja aloimme vain jutella ja meistä tuli ystäviä. Hän on yksi mukavimmista tytöistä, joita tunnen. Hän on supersiisti. Hän aina tekstaa minulle kysyäkseen kuinka voin. Mitään ei oikeasti koskaan tapahtunut. Kun olen ollut LA:ssa, olen nähnyt häntä pari kertaa. Menimme syömään VMA:n jälkeen syyskuussa. Ja se päätyi kaikkialle Twitteriin?!

Joten ette ole suudelleet?
Ei, ei - kunpa olisimme!

Mutta suutelit Katy Perrya VMA:ssa, eikö vain?
[Huokaa dramaattisesti] Voi luoja, hän on upea! Kun kävelin niitä portaita hakeakseni palkintomme, ensimmäinen asia, jonka näin, olivat hänet huulensa törröllä. Unohdin koko palkinnon ja menin suoraan pussaamaan häntä. Hän on superkuuma ja tosi siisti muutenkin. Meidän pukuhuoneemme oli hänen vieressään ja me juttelimme ja sellaista.

Kaksi sanaa: Justin Bieber...
Joo, kaikki pojat juttelevat hänen kanssaan. Me käymme hänen luonaan LA:ssa, ja kun hän oli Lontoossa, hän tuli minun luokseni. Hän on tosi kiva tyyppi. Hän ja hänen kaverinsa Alfredo, jonka kanssaan hän on aina, ovat tosi siistejä.

Mitä te teette?
Chillailemme, katsomme televisiota ja pelaamme PlayStationilla. Pelkkiä normaaleja poikien juttuja.

Eikö se ole vähän outoa kuitenkin? Hänhän on ollut sinun idolisi..
Hän oli joku, jota halusin ihailla, ehdottomasti. Olin tunnustanut olevani Justinin fani. Hän on supertaitava kaveri. Jopa nytkin, kun jammailemme kitaroillamme, haluaa vain kuulla hänet laulamassa - hänellä on kyllä mahtavat keuhkot (laulamiseen)! Hän osaa myös tanssia. Olen itseasiassa ollut hänen kiertueensa harjoituksissa, se on älytöntä.

Uskotko, että tämä huhuttu yhteistyö Justinin kanssa voisi tapahtua?
Siitä ei ole ollut mitään puhetta - se oli vain huhu - mulla olisi sairasta tehdä yhteistyötä jonkun niin suuren henkilön kanssa. Hullua!

Miltä sinusta tuntui, kun kiertueenne myytiin loppuun ennätysajassa?
Uskomatonta, en voinut uskoa sitä. Muistan, että olimme Big Time Rushin kiertueella Amerikassa, kun brittikiertue laitettiin myyntiin. Liput ehtivät olla saatavilla noin tunnin, kun ne myytiin loppuun. Meidän piti lisätä päivämääriä. Nyt meillä on yhdeksän keikkaa O2-areenalla Lontoossa.

Oletko innoissasi siitä?
En malta odottaa! Meidän on itseasiassa pitänyt tehdä kaksi show'ta, koska esiinnymme myös Madison Square Gardenissa, New Yorkissa, ja se tulee olemaan täysin eri juttu. Se tulee olemaan tosi siisti. Koko ilta tulee olemaan ihan eri tasolla.

Jos voisit muuttaa yhden asian itsessäsi, mikä se olisi?
Se, etten olisi niin laiska? En halua olla laiska, mutta en vain pysty nousemaan ylös! Vapaapäivinäni haluan kirjaimellisesti vain istua ja olla tekemättä mitään.

Jos voisit lisätä yhden henkilön One Directioniin, kuka se olisi?
Ehdottomasti Ed Sheeran. Tarvitsemme lisää muusikkoja. Ja jos Chris Martin haluaa liittyä, niin kertokaa siitä meille!

Kuinka paljon päivittäinen elämäsi on muuttunut? Voitko mennä takaisin Irlantiin ja hengailla?
En pääse kotiin niin paljon kuin ennen, mikä on harmi. Mutta se ei enää haittaa niin paljon, koska äitini muutti tänne äskettäin.

Ranskalaiset ketsupilla, majoneesilla, ruskealla kastikkeella vai currykastikkeella?
Ketsupilla! Mutta rakastan ranskalaisia hyvällä currykastikkeella. Ja tiedätkö, mitä rakastan? Currynuudeleita. Syön niitä todella paljon.


Harry
"Tunnen itseni todella onnekkaaksi"

Ahhh, Harry Styles - voi, miten me rakastammekaan sinua, hiuspehkoasi ja hymyäsi. On aika kauan myöhässä olleelle kuulustelulle...

Viime vuosi on ollut hullu One Directionille. Mikä on ollut lempihetkesi?
On vaikea valita yksi asia, koska niitä on ollut niin monta, mutta Olympialaisissa esiintyminen oli kyllä aivan huippua.

Sen on täytynyt olla MAHTAVAA! Tapasitteko Spice Girlsin?
Joo, se oli upeaa. Mutta älytöntä, koska katsoin joskus heidän elokuvansa, Spice Worldin, siskoni kanssa. Se oli hullua, että me edes tapasimme.

Tuntuuko sinusta, että olisit elänyt 10 vuotta viimeisen 12 kuukauden aikana?
Joo, ehdottomasti. Jos en olisi tehnyt tätä, en usko, että voisin oppia kymmenessä vuodessa sitä, mitä olen oppinut kahdessa.

Mitä uskot viimeisen kahden vuoden opettaneen sinulle?
Yleisellä tasolla sen, että pitää ajatella muita ihmisiä ja samalla myös itseään. Jos niin ei tekisi, tulisi hulluksi, pitää huomata, ettei kaikkia voi miellyttää - se ei vain toimi niin. Pitää tulla hetki, jolloin on astuttava taaksepäin ja tehdä jotain itsensä vuoksi. Olen päättänyt, etten anna muiden ihmisten mielipiteiden muuttaa sitä, miten itse ajattelen.

Olemme huomanneet, että teistä on tullut tosi hyviä kavereita Radio 1 DJ:n Nick Grimshaw'n kanssa. Miten se tapahtui?
En oikeastaan tiedä. Juttelimme vähän ja törmäsimme toisiimme koko ajan, sitten me hengasimme pari kertaa. Meillä on sama huumorintaju ja olemme kotoisin läheltä Manchesteria. Itseasiassa hänen veljensä on kotoisin sieltä, missä isäni asuu. Sen kuulee radiossa, hän vain saa minut nauramaan todella paljon.

Uskotko, että lähtisit joskus bändistä mennäkseni soolouralle?
Totta puhuen en niinkään ajattele sitä. Tällä hetkellä olemme niin kiireisiä, että kaikki keskittyy One Directioniin. Ja olen 100-prosenttisesti osa bändiä.

Mistä pidät vähiten itsessäsi?
Todennäköisesti hiuksistani... Tämä on vaikea, koska ne ovat tavallaan suosikki- ja inhokkiasia samaan aikaan. Tykkään niistä todella paljon, mutta ne ovat koko ajan tiellä, erityisesti silloin, kun olen juoksemassa. Joskus ne ovat yksi piina.

Olette työskennelleet Amerikassa paljon tänä vuonna - onko se ollut hankalaa?
Joo, se on. Mutta puolet minusta tuntee olonsa tosi onnekkaaksi ja toinen puoli tuntee olonsa iloiseksi siitä, että työ on maksanut itsensä takaisin.

Ja vuonna 2013 teitä näkee Jenkeissä vielä enemmän - tuleeko siitä hankalaa olla poissa kotoa?
Joo, siitä tulee. Mutta rakastan asua Lontoossa, joten on tosi kiva, kun on joku paikka, jonne palata ja joka on koti. On ihanaa myös mennä takaisin vanhempieni luokse.

Näemme aina niin monia faneja vanhempiesi talon ulkopuolella. Sinua näköjään jahdataan joka vierailulla...
Se on melko intensiivistä. Se tekee pistäytymisestä missä vain hieman hankalaa. Mutta tiedätkö mitä? Se on täysin okei.

Oliko se kamalaa, kun media julkaisi kaikki ne kuvat uudesta kodistasi?
Joo. Mutta en halua vain istua ja valittaa kaikesta, koska minulla ei oikeasti ole mitään, mistä valittaa. Tunnen itseni niin onnekkaaksi siitä kaikesta, mitä minulla on.

Mutta huhut yksityiselämästäsi varmaankin saavat sinut vihaiseksi - miten hulluksi se menee?
Tiedän! Homman nimi on se, että minulla on ystäviä. Sanoisin, että enemmän kuin 90% naisista, joihin minut yhdistetään, ovat ystäviäni. Tällä hetkellä näyttää siltä, että minulla on jotain 7000 tyttöystävää! Se on vain täysin naurettavaa.

Joten jokainen "tyttöystävä" ei ole varsinainen tyttöystävä!
Ei, ehdottomasti ei. Mielestäni se on hullua. Toisaalta olen 18 ja pidän hauskaa - olen nuori. Mutta samaan aikaan se tulee tielle omalla tavallaan, jos oikeasti pidän jostakusta. Sanon heille: "Pidän sinusta." Ja he sanovat: "Mutta entä tämä henkilö ja tämä ja tämä..." Minun pitää kertoa heille, ettei se ole totta. Se on melko kyllästyttävää.

Äidillesi, Annelle, sen täytyy olla vaikeaa luettavaa...
Hän on tavallaan lopettanut niistä asioista kysymisen minulta. On ollut niin monia juttuja, joista hän on kysynyt minulta jotain ja olen kertonut hänelle, ettei se ole totta, joten hän ei vain enää kysele.


Louis
"Olen vielä todella lapsellinen"

Louis Tomlinson on rakastunut eikä välitä, vaikka muut tietävät sen - aww! Asetelkaa itsenne paikoillenne, kun puhumme faneista, ystävistä ja pysymisestä poissa raiteilta...

Miten sinulla ja tyttöystävlläsi Eleanorilla menee?
Kuulostamatta liian tunteelliselta sanon, että olen uskomattoman onnellinen. Mahtava asia meidän suhteessamme on se, että olin jo bändissä, kun aloimme tapailla. Se tekee asioista helpompaa, koska hän tietää, että asiat vain ovat niin. Hän on täysin okei sen suhteen. Hän ottaa sellaiset asiat todella rennosti, mikä on hyvin tärkeää.

Oletko romanttinen?
Joo, ehdottomasti.

Onko avioliitto teillä suunnitelmissa jonain päivänä?
Kuka tietää. Suhteemme on vielä alussa, mutta kuten sanoin, olen todella, todella onnellinen.

Ärsyttääkö sinua se, että jotkut "fanit" ajattelevat, että sitä ja Eleanor ette ole aitoja?
Joo. Minusta se on melko itsestäänselvää, kun meidät näkee yhdessä, että suhteemme on aito. Ajatelkaa sitä aikaa, jonka vietän hänen kanssaan - on hullua, että minun täytyy edes sanoa sen olevan aitoa. Mutta totuus on se, että nämä ihmiset eivät ole oikeita fanejamme, tai niin minä ainakin asian näen jokatapauksessa. Niin monet ihmiset tulevat nimmaritilaisuuksiin mukanaan lahjoja Eleanorille, mutta on pieni luku niitä, jotka haluavat sanoa pahoja asioita.

Oliko vaikea katsoa vierestä Liamia käymässä läpi eroaan Daniellen kanssa syyskuussa?
Olen jutellut Liamin kanssa siitä melko paljon viime aikoina. Hän on ollut poissa tolaltaan, mikä on persoonallista hänelle.

Aikooko hän alkaa kapinoida?
Kertoisinko sinulle pienen salaisuuden? Hän haukkuu minut pystyyn tämän takia... No, luulen, että Liam yrittää saada sellaisen kapinallisen lookin. Hän on alkanut juomaan ja ajanut päänsä. Hän on itseasiasa melko ilkikurinen, kun hän on humalassa.

Sinä olit yleensä se villein teistä - tarkoittaako tuo sitä, että olet nyt se kypsin?
En tiedä, tuo on melko pelottavaa! En halua olla kypsin. Ei sentään, oikeastaan voisin yhä sanoa olevani melko lapsellinen päivittäin. Tykkään yhä juoda ja mennä ulos ja pitää hauskaa ystävieni kanssa.

Onko se ollut hyvä asia, että on oma koti?
Joo, itseasiassa kaikilla One Directionin pojilla on omat kodit nyt, me kaikki päätimme muuttaa. Oli kuitenkin tosi hauskaa asua Harryn kanssa - me tulemme yhä toimeen todella hyvin.

Onko tärkeää olla omia ystäviä bändin ulkopuolella?
Ehdottomasti. Yksi mahtava asia meissä on se, miten läheisiä kavereita olemme. Mutta ystävät, jotka meillä oli ennen, ovat myös älyttömän tärkeitä. Kaikkien parhaiden ystävien kanssa se on vain niin helppoa. Jotkut ihmiset ovat olleet kateellisia, mutta parhainta kaveriani Stania näen koko ajan. Puhun hänelle puhelimessa paljon, ja hän on tullut kiertueelle kanssamme. Se on hyvä tapa pysyä jalat maassa.

Jos voisit muuttaa yhden asian itsessäsi, mikä se olisi?
Parempi vartalo, mutta yritän tehdä töitä sen eteen. Treenaan!

Kuka on inspiraatiosi?
One Tree Hillin näyttelijä Chad Michael Murray. Hän on cool.

Oikeasti? Oletko tavannut hänet?
Joo, hän on meidän ystävämme. Twiittasin, kuinka paljon rakastan ohjelmaa, ja hän twiittasi minulle takaisin, vaihdoimme numeroita ja tapasimme LA:ssa. Hän on todella mukava.

Ja olet myös sukeltaja Tom Daleyn kaveri - onnekas!
En ollut koskaan ennen tavannut häntä ennen James Cordenin häitä syyskuussa, mutta menin tukemaan häntä Olympialaisissa Eleanorin kanssa, mikä oli mahtavaa - mutta se oli niin jännittävää! Hän on tosi mukava kaveri.

Oletko ylpeä siitä, mitä te viisi olette saavuttaneet tähän mennessä?
Joo, 100-prosenttisesti. Luulen, että saadakseen menestystä tarvitsee onnea, taitoa ja hyvän tiimin. Meillä on ehdottomasti ollut onnea. Niin hyvä kuin Simon (Cowell) onkaan, hän ei tiennyt, miten asiat tulisivat toimimaan, kun hän laittoi meidät yhteen.


Liam
"Olen löysännyt ruuveja"

Kyseessä ei ole vain pelkkä Liam Paynen uusi hiustyyli, vaan hän on myös uusi rento tyyppi. Saamme hänet paljastamaan kaiken...

Olimme surullisia, kun kuulimme, että sinä ja Danielle olitte eronneet. Onko se ollut vaikeaa, kun kaikki ovat kyselleet kysymyksiä siitä?
Rehellisesti sanottuna olen yrittänyt käsitellä asiaa yksityisesti. En ole niinkään huolissani itsestäni - tapahtuipa mitä hyvänsä, tulen elämään sen kanssa - olen enemmän huolissani Daniellesta, koska en halua ihmisten loukkaavan häntä mistään syystä. Hänellä on selvästikin paljon mielen päällä tällä hetkellä jo ilman sitä, että ihmiset sanovat hänet juttuja hänestä ja ilmestyvät hänen kotiovelleen. Hän ei tarvitse sitä juuri nyt.

Oletko sinä ok?
Ainoa asia, josta olen huolissani, on Danielle. Olen pyytänyt ihmisiä pysymään poissa hänen luotaan niin paljon kuin mahdollista, joten hän voi käsitellä asioita ja antaa tilanteen rauhoittua. Haluan sen olevan mielekkäämpää hänelle.

Faninne ovat todella intohimoisia teitä One Direction -poikia kohtaan, mutta joskus asiat kääntyvät todella negatiivisiksi netissä, eikö?
Twitter voi sekoittaa asioita, ja ihmiset saattavat tuntea vääränlaista itsevarmuutta näppäimistön äärellä. Joitain lukemiani kommentteja siellä en vain voi uskoa. Ajattelen: "Miten voit sanoa noin? Et pystyisi sanomaan jollekulle noin kadulla, joten miksi sanoisit sen nyt?" Mutta se on vain yksi niistä asioista.

Teillä on hurja vuosi edessä maailmankiertueen kanssa, joten tulette viettämään paljon aikaa poissa - tuleeko se olemaan vaikeaa?
Joo, kotoa poissa oleminen on iso juttu. Sitä vain pitää tottua olemaan ilman valmisteluja ja todella spontaani. Se on tavallaan sitä, millaista elämämme on juuri nyt.

Vaikutat paljon rennommalta nykyään, ei niin vakavalta...
Olin yleensä melko vakava, mutta en niin paljon enää. Olen paljon erilaisempi itseasiassa. Olen löysännyt ruuveja. En ole muuttanut itseäni, mutta nyt yritän olla mukava ja rento asioiden suhteen.

Miten olet onnistunut tekemään sen?
Vain hengailemalla poikien kanssa. Meillä on massiivinen vaikutus toisiimme ja siihen, keitä olemme.

Se on varmasti todella erilaista sooloartisteille, kuten Justin Bieberille...
Tiedän. En sano tätä alentavasti, mutta olen tavallaan pahoillani hänen puolestaan. Tiedän, että hänellä on ystäviä, joita hän ottaa kiertueelle mukaan, mutta he eivät käy läpi samoja asioita kuin hän, kuten minä ja pojat teemme. Jos jotain pahaa tapahtuisi minulle huomenna, Louis olisi läsnä 100-prosenttisesti. Ihmiset kysyvät joskus, haluaisinko olla sooloartisti, mutta se ei vain olisi hauskaa olla yksin.

Elämänne on melko hektistä. Onko vaikeaa ottaa askel taaksepäin?
Joskus en taida edes huomata, miten paljon painetta harteillani on. Mutta niin kauan kuin meillä on toisemme tukena, olemme okei.

Onko tärkeää, että on elämä One Directionin ulkopuolella?
Joo, ehdottomasti. Mutta samaan aikaan nautimme todella paljon hengailemisesta yhdessä. Esimerkiksi viime yönä olin Zaynin luona. Meillä kaikilla on todella upea velisuhde toisiimme ja se on asia, joka tekee tämän työn niin ainutlaatuiseksi. Jos meillä ei olisi toisiamme, uskon, että asiat olisivat vaikeampia.

Kaipaatko entistä elämääsi?
Osia siitä, mutta en kaikkea. Kaipaan ajan viettämistä enemmän perheen ja ystävien kanssa. Rehellisesti sanottuna kaipaan myös koulua aika paljon, vaikka vihasin sitä, kun olin siellä. Sitä ei huomaa, miten helppoa koulu itseasiassa on verrattuna kaikkeen muuhun.

Rakastamme uutta kaljua hiustyyliäsi, vaikka oli melko shokki nähdä se niin lyhyenä...
Hiukseni muuttuvat koko ajan, joten ihmisten ei pitäisi yllättyä. Se lähti suorista hiuksista ennen kuin ne menivät todella pitkiksi ja kiharoiksi - minun piti suoristaa ne joka aamu hiustenkuivaajalla - sitten minulla oli lyhyt kampaus. Nyt se on kaikki poissa! Sen takana ei ollut mitään ajatusta, minä vain leikkasin ne. Se vaikutti kaikkein randomeimmalta asialta, jonka voi tehdä, joten tein sitten niin.

Olisitko koskaan voinut kuvitella, miten kuuluisaksi One Direction tulisi?
Ei, en todellakaan. Olemme niin kiitollisia faneillemme siitä, että he ovat antaneet meille tämän uran ja elämän ja siitä, että he ovat saaneet meidät tähän pisteeseen, jossa olemme juuri saaneet toisen albumimme valmiiksi. Se on vain ollut niin mahtavaa.


Zayn
"Pidän hauskaa"

Hän saattaa vaikuttaa yhtyeen hiljaisimmalta, mutta Zayn Malik on musta hevonen. Hän todellakin on kapinallinen valeasussa...

One Directionin kuuluisuus on todella räjähtynyt viimeisen kuuden kuukauden aikana - onko se ollut stressaavaa?
Tiedätkö mitä? Jos tiedän, että jokin tulee stressaamaan minua, yritän täysin vältellä sitä. Ja kun ihmiset kasaavat paineita, minä vain jätän sen huomioimatta. Pidän hauskaa poikien kanssa ja teen, mitä teen. En ole sellainen, joka kiinnittää huomiota muiden mielipiteisiin minusta. Ei se minua häiritse niin paljon.

Teistä on tullut Justin Bieberin kanssa hyviä kavereita äskettäin...
Hän on todella samanlainen kuin minä, mitä tulee musiikkityyliin, josta hän pitää, ja asioista, joita hän tykkää tehdä - me molemmat rakastamme esimerkiksi skeittausta. Me vain tulemme toimeen. Se on tosi siistiä, koska muistan ensimmäisen kerran, kun hän tuli X Factoriin - me olimme kilpailijoita ja oli vaikeaa saada edes kuva hänen kanssaan, joten se, että hän raivasi aikaa viettääkseen aikaa meidän kanssamme, oli todella imartelevaa. Luulen, että hän tykkää hengata meidän kanssamme, koska nyt hänellä on samanikäisiä tyyppejä, joiden kanssa hengata (musiikki)teollisuudessa.

Kun sinulla on aikaa rentoutua, tunnetko sen olevan helppoa vaihtaa sille vaihteelle?
No, joo. Se on vain tavallaan täysin normaalia. Menee vain takaisin ja se on samanlaista kuin ennen. Me vain chillaamme, katsomme televisiota ja pelaamme videopelejä.

Mitä te annatte toisillenne syntymäpäivälahjoiksi?
Ostamme yleensä itsellemme isot ryhmälahjat. Oletko kuullut siitä tappelupelistä, Tekkenistä? No, pojat hankkivat minulle kaksi 2-metristä elävänkokoista mallia siitä pelistä. Ne ovat kotonani. Ne ovat upeita.

Harrastatko itse potkunyrkkeilyä?
Nyrkkeilin 15-vuotiaasta 17-vuotiaaksi. Meillä ei nykyään ole paljon aikaa kuntoilla, mutta olen palannut treenauksen pariin jälleen. Ja yritän syödä terveellisemmin, joten voin saada vähän painoa takaisin ja lihaksia enemmän.

Miten juot teesi?
Maidolla ja kahdella sokerilla. Mut tiedätkö mitä? Louis opetti minut juomaan teetä ilman sokeria, ja nyt voin juoda sen niin. Mutta tykkään sokerista, minulla on sokerihammas.

Onko lisää tatuointeja tulossa?
Haluan täyttää koko oikean käsivarteni kyynärpäähän saakka näin aluksi. Minulla on paljon ideoita - piirrän myös. Olen enemmän riippuvainen ideoiden keksimiseen kuin itse tatuointeihin.

Olen bändin hiljaisin. Uskotko olevasi ensimmäinen, joka lähtee One Directionista?
En tiedä, miksi asia mielletään niin - ehkä siksi, koska en puhu niin paljon - mutta minulla on vain tosi hauskaa. Tämä on nyt sitä, mistä elämässäni on tällä hetkellä kyse, One Directionista. Olen 100-prosenttisesti omistautunut yhtyeelle. Olen ihan yhtälailla mukana kuin kaikki muut. Minulla ei oikeasti ole suunnitelmia lähteä One Directionista.

Mikä on suosikkisi - kirjat, televisio, internet ja elokuvat?
Tykkään lukemisesta. Luin ennen paljon, mutta nyt en niin paljon enää. Suosikkikirjani on nimeltään On A Wing And A Prayer, joka sijoittuu toisen maailmansodan aikaan ja kertoo hävittäjälentäjästä. Se oli yksi äitini kirjoista, ja löysin sen ja se vei minut mukaansa. Se yllätti minut, koska sen olisi pitänyt olla tylsä, mutta pidin siitä todella.

Mikä saa sinut sinut nousemaan joka aamu ylös?
Se, ettei ole kovin montaa 19-vuotiasta poikaa tekemässä sitä, mitä minä teen.

Jos voisit lisätä yhden henkilön One Directioniin, kuka se olisi?
Ehdottomasti joko Ed Sheeran tai Justin Bieber.

Jos sinun pitäisi valita musiikkisi tai bändikavereidesi väliltä, kumman valitsisit?
Tuo on todella vaikea, koska musiikki on intohimoni ja bändini on parhaat kaverini. En voi vastata tuohon, se on liian vaikeaa!

Laulatko suihkussa?
Rakastan laulaa suihkussa. Sitä luulee aina olevansa parempi suihkussa kuin oikeasti on kaiun takia, joten se on ehdottomasti ainoa paikka, jossa yrittäisin laulaa Beyoncén kappaletta!

Oletko iloinen, että uusia poikabändejä näyttää tulevan markkinoille?
Joo, mielestäni poikabändeille on paljon tilaa. Ne ovat tulossa takaisin nykyään.

Kuvat photoshootista:


2 kommenttia:

  1. mulla ainaki meinaa olla huonolaatusia isoina nuo kuvat nii ei selvää saaa ..

    VastaaPoista
  2. Kiitos suomennoksista!:)

    VastaaPoista