maanantai 17. joulukuuta 2012

TIEDOTE: Usein kysytyt kysymykset

Viime aikoina chat-laatikkoon ja postausten kommentteihin on tullut useampia kysymyksiä samoista, ajankohtaisista aiheista, kuten esimerkiksi Kiss You -musiikkivideon julkaisupäivästä ja siitä, ovatko Harry ja Taylor Swift yhdessä. Kysymyksiä saa totta kai kysyä niin paljon kuin haluaa, mutta toivoisin, että tsekkaisitte ensin Usein kysytyt kysymykset -osion, sillä se saattaa antaa teille vastauksen kysymykseenne nopeammin ja näin vältyttäisiin myös siltä, että samoihin kysymyksiin jouduttaisiin vastaamaan päivittäin useampaan otteeseen, mikä saattaa pidemmän päälle käydä turhauttavaksi. :)

Vaikka UKK-osiossa ei vielä kovin montaa kysymystä ole, niin toivottavasti se lievittää edes hieman tiedottomuutenne tuskaa! :D Siksi ajattelinkin, että jos teille herää joitain kysymyksiä, jotka ovat kuitenkin aika yleisiä tai ajankohtaisia, niin kysykää pois ja yritän vastata parhaani mukaan niihin! Ja osa kysymyksistä saattaa päätyä myös UKK-osioon, jos kysymyksiä ylipäätään tulee. :)

PLUS: Syy siihen, miksi parina viimeisenä päivänä ei blogiin ole oikein mitään tullut, on se, että mitään ihmeellisempää ei yksinkertaisesti ole tapahtunut poikien osalta. Heillä kaikilla on ollut omaa aikaa ja ilmeisesti jokainen heistä on mennyt käymään kotonaan. :) He lähtevät kuitenkin huomenna Amerikkaan, joten uskoisin, että tulevina päivinä postaustahti on tiheämpi. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti