maanantai 31. joulukuuta 2012

TIEDOTE: 1D:n kappaleiden suomennokset

Suomennokset ovat jo valmiita, ja ne löytyvät Musiikki-osiosta. :)


Sain chat-laatikossa nimimerkiltä Deez1D ehdotuksen, että One Directionin kappaleiden sanoille voisi alkaa tehdä suomennoksia, jotta nuoremmat ja muutenkin vain sellaiset, joilta englanti ei luista, ymmärtäisivät, mistä pojat ylipäätään laulavat. :)

Idea on omasta mielestäni oikein hyvä, mutta ongelmana on se, että koko projekti olisi liian työläs siltä kannalta, että tekisin koko jutun itse. Siksipä ajattelin, että koska yksi vapaaehtoinen, noora, on jo ilmoittautunut, niin olisiko teissä muissa halukkaita suomentamaan joitain kappaleita ja lähettämään ne minulle, niin laitan ne blogiin näkyville? Jos vapaaehtoisia löytyy useampikin, on tietysti ensin sovittava, kuka suomentaa mitäkin, ettei päällekäisyyksiä tule. Jo varatut kappaleet löydät täältä! Suomennoksen voit lähettää sähköpostilla osoitteeseen onedirectionsuomi@gmail.com.

Mutta jos koette, että haluatte osallistua projektiin, ilmoittakaa siitä tämän postauksen kommenteissa ja vaihtoehtoisesti chat-laatikossa! :) 

6 kommenttia:

 1. Ne sanathan saapi silleen että kirjoittaa googleen sen kappaleen nimen (One Direction- One Thing words) ja sitte laittaa kääntäjään. Niin mie ainaski teen jos en älyä. Mutta tiettyhän sen kääntäjän käännökset on aika onnettomia..:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ideana on myös just se, ettei joudu olemaan niitten armoilla vaan että niissä ois ees jotain järkee. :DD

   Poista
 2. Nii mustki ois hyvä et tulis sillee selkeet suomennokset, mut tottakai kaikki sanotukset on sen suomentajan tulkinnan varasia et ei nekää mtn täydellisii ole :D

  - noora

  VastaaPoista
 3. Mulla ois valmiina kaks suomennosta.. Ainaki, koska oon suomennellu joskus aikoinaan niitä, koska halusin tietää et mistä ne laulaa:D Mut jos se on vielä vapaana voin kokeilla Kiss You:ta :))

  - ?

  VastaaPoista
 4. Tää vaikuttaa hyvältä idealta. Voisinpa kattoo, jos löytyis jotain. 8)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää suomennokset on saatu valmiiksi jo jonkin aikaa sitten ja ne löytyy Musiikki-osiosta. :D

   Poista