perjantai 14. elokuuta 2015

Between Us Fragrance - Behind The Scenes (Harry)


Mikäli video poistuu Youtubesta, voi sen käydä katsomassa alla olevasta linkistä:

6 kommenttia:

 1. Eikös facebookissa tai jossain ole joku kilpailu missä voittaa 1D keikalle liput lontooseen ja jtn meet&greet ja lentolippu+hotelli niin onko se siis vielä voimassa ja jos jollakin linkkiä siihe nii saa pistää tänne. Jos sellasta kilpailua edes on kun bongasin täss lähiaikoina facessa:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt tulee vaan äkkiseltään mieleen Believe In Magic -järjestön kanssa toteutettu kilpailu, jossa palkintona on juuri nuo sun mainitsemasi jutut.

   Oon itse asiassa tehny tuosta erikseen postauksen, joka löytyy otsikolla: Believe In Magic. Tuolla otsikolla taitaa löytyä muitakin postauksia, mutta tuo kyseinen postaus on tehty 30.7, mikäli haluat sen käydä kurkkaamassa :)

   Poista
 2. Hello, oon kuullu et Harry aikois muka mennä soolouralle, onko tuo totta?:( ja kuka on sun lemppari 1D?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei oo totta:) koska harry itse ei oo niin sanonut :))

   Poista
  2. Harry ei ole vahvistanut tuota huhua, joten ihan huhu on kyseessä :)

   Toiseen kysymykseen oonkin jo vastannut muutaman kerran, joten laitan saman vastauksen myös tähän: "Oon tykännyt alusta asti Harrysta ja oonki vuonna 2013 vastannu samanlaiseen kysymykseen, joten laitan tuon vuoden 2013 vastauksen nyt suoraan tähän, eli siinä olevat vuosiluvut heittävät hieman esim. mainitsen, että olen seurannut poikien elämää reilu kolme vuotta, mikä ei enää tänä vuonna siis pidä paikkaansa, muttei anneta sen nyt häiritä, sillä perustelut ovat kuitenkin pysyneet lähestulkoon samana! :)

   "Tää kysymys on oikeasti tosi vaikea, sillä pojista on vaikea valita sitä yhtä suosikkia. Jos yks on pakko valita niin sanosin, että se “taistelu” käydään Harryn ja Niallin välillä ja lopussa Harry voittaa eli Harry on suosikkini.
   Perusteluja siihen, miksi Harry on suosikkini on vaikka kuinka paljon (kerron vain muutaman perustelun), joten seuraava teksti voi olla melko sekavaa.

   Oon siis seurannut poikia ihan X Factorin alusta asti ja jo silloin joku vaan iski Harryssa, en tiedä oliko se ulkonäkö vai mikä, mutta jotenki oon vaan just Harryyn kiinnittänyt alusta asti eniten huomiota.
   Nyt, kun poikien elämää on tullut seurattua reilu 3 vuotta todella aktiivisesti, voin sanoa, että pelkästään Harryn ulkonäkö ei ole se, joka tekee hänestä mun suosikin, siihen liittyy paljon muutakin.

   Kaiken mitä haastatteluista yms. on saanut irti vaikuttaisi siltä, että Harrylla on ihan mahtava luonne. Hän selvästi nauttii työstään, eikä yritä olla parempi tai suurempi siksi, että on osa kuuluisaa poikabändiä. Harry arvostaa ja kunnioittaa ihmisiä sellaisena kuin he ovat ja viettää aikaa monenlaisten eri ihmisten kanssa. Hän myös välittää suuresti läheisistään. Emme näe useasti kuvia Harryn perheestä tai ystävistä, mikä osoittaa sen, että Harry haluaa “suojella” heitä julkisuudelta.

   Harry on tosi kohtelias: aina kättelemässä, kiittämässä ja tervehtimässä jokaista, joka osallistuu esim. haastattelun tekoon. Kaikissa haastatteluissa Harry katsoo suoraan haastattelijaa silmiin, kun häneltä kysytään kysymys tai kun hän vastaa kysymyksiin.
   Lisäksi Harry kyllä pelleilee paljon (mikä on toki hyvä asia, ei ollenkaan huono), mutta osaa olla asiallinen ja vakava silloin, kun jokin tilanne sitä vaatii.

   Vaikuttais myös siltä, että Harry välittää faneistaan ja pyrkii ottamaan heidän kanssaan kuvia ja jakamaan nimmareita niin paljon kuin mahdollista. Harry sanoo aina, että hän ei pysty tarpeeksi kiittämään faneja, jotka ovat bändin menestyksen takana. Fanit ovat ne, jotka ovat antaneet pojille tämän mahdollisuuden.

   Harry ei myöskään tuhlaile rahaa mitenkään hirvittävän paljon, (toki ostelee kalliimpia juttuja, mutta yleensä ne on ihan tarvittavia asioita) eikä ylpeile rahalla. Hän, kuten myös koko bändi, ovat mukana hyväntekeväisyydessä ja hänellä on suuri halu auttaa muita.

   Loppujen lopuksi Harrylla, kuten myös muilla pojilla, on jalat tukevasti maassa, eikä julkisuus ole noussut päähän. Hän tiedostaa, että kaikki voi loppua hetkenä minä hyvänsä, jos “antaa kuuluisuudelle vallan”.

   Siinä olis nyt muutama perustelu, toivottavasti ymmärsit. Voisin näitä perusteluja listata monta tuntia, mutta ajattelin nyt laittaa nämä tällein pikaisesti :)""

   Poista
  3. Juu ymmärsin ja hyvin kirjoitettu ja olen aivan samaa mieltä:)

   Poista