sunnuntai 23. elokuuta 2015

Niall - 22.8 (Chicago)

Niall nähtiin eilen päivällä golfaamassa.
Myöhemmin illasta hänet nähtiin poikien hotellilla.
x/x/x/x/x/x/x/x

9 kommenttia:

 1. Heti ekana mikä niallista tuli mielee oli et "voi jumalauta mikä peikko:D" koska sen hiukset.

  VastaaPoista
 2. http://www.iltasanomat.fi/musiikki/art-1440301696619.html 1D HAJOAA VÄHINTÄÄN VUODEKSI EEEIII

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei hajoa, pitää ilmesti vaan jonku tauon

   Poista
  2. The sun ei todellakaan oo mikään luotettava lehti:D ja iltasanomat kirjottaa vaan muiden lehtien mukaan.. Ja liamin omien sanojen mukaan ainakin pieni tauko on tulossa. Itse luulen että ei ihan vuotta kumminkaan mut eihän sitä koskaan tiedä:)

   Poista
 3. Ei ne hajoa toivon taas the sun lehden paskaa juttuu jolla ne haluu lehden myydyks

  VastaaPoista
 4. Hyvin alko sit tääki viikko....

  VastaaPoista
 5. En vaan voi vieläkään ymmärtää mitä VITUN KAMALAA siinä on jos ne pitää kunnon levähdystauon viiden vuoden jälkeen, mä en ainakaan halua että kukaan niistä masentuu tai muuta vastaavaa koska ne on painanu duunii niska limassa viis vuotta?!? Pakko niiden on pitää taukoo, ei kukaan ihminen loputtomiin jaksa!! PS. vuosi menee ihan sairaan nopeesti jos kyse on tosiaan vaan yhdestä vuodesta. Ja muutenki toi on the sun toi lehti ni kannata repii hiuksia vielä vaikka ite kyllä toivon että tauko tulee koska se on poikien parhaaksi

  VastaaPoista
 6. Super huono vertaus, mut olihan Cheekin vuoden tauolla ja nyt taas mukana kuvioissa. Äskenhän sillä oli se massiivinen stadionkeikka ja nyt jo takas keikoilla. Joko vuos muka meni? No joo, huono vertaus, koska en ees pidä Cheekistä. One Direction on jotain aivan muuta ja niiden poissa olo harmittaa. Pojat tosiaan tarvii tauon, ihan vaan henkisen hyvän olon takiakin. Ite oon ollut joskus töissä 3kk ilman yhtään vapaa päivää ja se oli lopulta aivan hirveetä. Aatelkaa sit viis vuotta sellasta........ Hyvää lomaa pojat!!! Tai "lomaa", jos teette jotain muuta. Koittakaa kuitenkin lomailla!!!!

  VastaaPoista
 7. Mun mielestä on hyvä ihan poikien kannalta et pieni levähdys tauko tulis nii ne jaksais sit kaikinpuolin taas paremmin! Jotenkin luulen että ei ihan vuotta aijo pitää kuitenkaa seon vaan mun luulo siis:D pääasia että kunhan eivät lopeta kokonaan!!

  VastaaPoista