maanantai 31. elokuuta 2015

Pojat - 30.8 (New York)

Harry nähtiin eilen New Yorkissa.


Louis nähtiin poikien hotellilla.


Liam nähtiin tatuointistudiolla, jossa hän kävi ottamassa uuden tatuoinnin. Kuvan tuosta tatuoinnista voitte käydä katsomassa alla olevasta linkistä:
Myöhemmin illasta Niall, Liam ja Louis nähtiin poikien basistin Sandy Bealesin polttareissa.x/x/x/x/x/x/x/x

10 kommenttia:

 1. katoin tos 7. kuvas että toi mies taluttaa niallia jossai hihnassa XDD btw kuudes kuva on ihana

  VastaaPoista
 2. Kuka lie kahdeksannen kuvan ottanu, mutta hyvä kuva siinä mielessä että liam näyttää katsovan suoraan kameraan eikä silmät oo sillei valottunu pieleen :D

  VastaaPoista
 3. Toi/noi uudet tatskat ei sovi Liamille yhtään. Ne on niin tummia ja synkkiä. Liam on kuitenkin tollanen naurava söpöläinen nallekarhu. Ne vie kaiken huomion. Niistä tulee vähän Zayn mieleen. Toivottavasti Harry ja Louis ei ota tohon käden alkuun mitään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä. En siis nyt mitenkään muutenkaan tatuoinneista tykkää, mutta se nuolijono siinä ranteen yläpuolella oli ihan kiva; nyt se ei erotu enää ollenkaan. Mielestäni pojat voisivat ehkä hieman rajoittaa tota tatuointi-intoiluaan. Toivottavasti Niall ei hurahda muiden mukana....
   Ja siis loppujen lopuksi sehän on ihan mielipidekysymys, eli pojat tehköön siinä mielessä mitä haluavat iholleen, en nyt väitä, että niiden pitäis mukautua fanien tahtoon.

   Poista
  2. Olen samaa mieltä toivottavasti Niall ei myös päätä ottaa tatuointia mutta itsehän he sen päättävät

   Poista
 4. Hei mua rupes mietityttää että Hello, jatkatko sä näitä kuvien laittamisia, vaikka pojat jää tauolle vai jääkö myös tän pitäminen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se riippuu vähän siitä millanen mun oma elämäntilanne on sillä hetkellä + siitä haluaako lukijat kuulla poikien kuulumiset myös tauon aikan. Näillä näkymin jatkan, mutta mitäänhän ei voi vielä varmuudella mennä sanomaan :)

   Poista
  2. Juu olis kyl tosi kiva jos jatkaisit! Mulla ainaki on englanti tosi huono nii tää on just tosi hyvä ky kaikki on suomeks! :D ja muutenkin olis kyllä kiva tietää mitä pojat tekee ja mitä niille kuuluu :)

   Poista
  3. Olis kyl kiva jos jatkaisit! Ja on mukava tietää mitä pojille kuulu ��

   Poista
  4. Mustakii olis tosi kivaa jos jatkasit tätä blogin pitämistä :)

   Poista