torstai 27. elokuuta 2015

MTV Hottest Summer Superstar 2015

One Direction on voittanut MTV'n Hottest Summer Superstar -kilpailun.

Mikäli video poistuu Youtubesta, voi sen käydä katsomassa alla olevasta linkistä:

Onnea heille!

10 kommenttia:

 1. Onnea pojille! <33

  VastaaPoista
 2. Oon vähän myöhässä mut Twitterissä oli joskus kuva Suomen keikalta missä Liam luki sitä You & I kirjaa missä oli Larrysta jotain kuvia ja Harry ja Louis istu kattomassa sitä nii oliks se kuva siis ihan aito? Tai siis et se oikeesti tapahtu eikä oo vaan muokattu niin ku jotkut sano? Ja en oo Larry shipperi tai mitää mut tuli vaa vastaan vielä Twitterissä ja en vieläkää oo varma et oliks se vaan muokattu :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli aito! louis ja harry oikeesti kävi vilkaisemassa sitä kirjaa nopeesti.

   Poista
  2. Voi vittu oikeesti ... Pojat EI tienny ettå se on larry kirja koska kannessa luki vain you & I ja sisällä larry kuvia ..
   Lopettakaa oikeesti jo noi larry jutut .. Oksettaa

   Poista
  3. Lähinnä sä tässä oksetat ihmisiä noilla sun kommenteilla.

   Poista
  4. Ano 17:17!!! Oon niin samaa mieltä sun kans! Larry jutut on nykyään aivan naurettavia! Ja nyt vieläkun on todellinen todiste että louisista tulee isä niin ois korkee aika jo lopettaa ja kestää totuus! :3

   Poista
  5. Täytyy kyllä sanoo että kaikilla on oikeus omaan mielipiteeseen ja Larry shippaajat saa jakaa omat mielipiteensä siinä missä muutkin saavat omansa jakaa ja siitä on muiden turha tulla valittamaan... Jos kommentit larrystä ei kiinnosta niin älä lue! Ja sitä paitsi se ei ees ollu mikään Larry kirja vaan siinä oli paljon muitakin kuvia... Ite shippaan Larryn ainostaan kavereina mutta mun mielestä Larry kommenteista ei ole mitään haitta ellei niitä tyrkytetä pojille.

   Poista
  6. Mun mielipide on se, että koko larrystä on haittaa kun miettii miten se typerä huhu on vaikuttanut harryn ja louisin väleihin.. Aivan naurettavaa et pojat eet kattoo toisiinsa päin niin heti huudellaan larry sitä ja larry tätä.. :)

   Poista
 3. Onnee meidän hottiksille!! ♥.♥

  VastaaPoista