tiistai 4. elokuuta 2015

Good Morning America


Haastattelija: Tervetuloa.
Pojat: Kiitos.
Haastattelija: Viimeksi kun esiinnyitte täällä marraskuussa vuonna 2013 teitä oli viisi. Ja Zayn.... hänhän twiittasi teille ja kertoi tukevansa teitä ja tykkää uudesta musiikistanne. Miltä tuntuu olla neljästään nyt?
Liam: Tuota.. Tottakai se on erinlaista, mutta kun menetät yhden tiimistäsi kaikki muut lähentyvät keskenään. Meillä menee hyvin, ja me olemme kaikki edelleen täällä.
Haastattelija: Ja kuten kappaleenne Drag Me Down nimi sanoo: mikään ei ole "vetänyt teitä alas". Kappale on jo numero ykkösenä 86 maassa. Ei paha! Kysymys kuuluukin, miksi päätitte julkaista sen keskellä yötä?
Harry: Me halusimme vain julkaista sen yhtäkkiä, sillä yleensä tiedotamme siitä etukäteen, joten ajattelimme että tällä kertaa vain julkaisemme sen yhtäkkiä. Ja se oli hauskaa.
Niall: Lisäksi silloin oli keskipäivä jossain päin maailmaa, joten....
Haastattelija: Se on totta.

Haastattelija: Te voitte julkaista sen mihin kellonaikaan tahansa ja se nousee silti numero ykköseksi, kuten näitte. Teiltä on ilmestymässä viides studioalbumi. Voitteko antaa meille tai teidän faneillenne pienen vihjeen siitä, mitä heidän tulee odottaa tulevalta albumilta?
Liam: Luulen, että se on itseasiassa melko monivivahteinen, vai mitä?
Louis: Oh, erittäin hyvä sanasto Liam!
Liam: Kiitos. Umm.. Se on hieman erilainen. Mukana on muutama hidas One Direction -tyylinen kappale, mutta olemme ottaneet paljon inspiraatiota vanhoilta bändeiltä.
Louis: Luulen, että olet oikeassa Liam.

Haastattelija: Kiitos, että tulitte vierailemaan ohjelmaamme. Tiedän, että teillä on tällä hetkellä kesken suuri kiertue, ja seuraava esiintyminen on huomisiltana Metlife stadionilla, New Jerseyssä. Miten kestätte tämän kaiken kirkumisen ja energian?
Liam: Me rakastamme sitä.

Haastattelija: Mitä teette kulissien takana?
Liam: Tiedätkö mitä? Se ei ole mitenkään erityisen jännittävää. Yleensä me vain chillailemme backstagella. Ihmiset luulevät, että meillä on jokin tietty rutiini, mutta emme ole sellaisia "jätkiä".

Haastattelija: Louis, isältä toiselle, haluan onnitella sinua tulevasta isyydestäsi. Kuinka voit/miltä sinusta tuntuu?
Louis: Kiitos. Tämä on selvästi erittäin jännittävää aikaa, joten olen täpinöissäni.
Haastattelija: Onnittelut vielä kerran.

Haastattelija: Harry, sinä vaikutat erittäin hiljaiselta tänään.
Haastattelija: Harry vain chillaillee, hän antaa muiden poikien....
Harry: Minulla on hauskaa (?).
Haastattelija: Onko?
Harry: Kyllä.

Haastattelija: Mitä haluat sanoa täällä oleville faneille, joista osa nukkui sateessa ja odotti teitä kaksi päivää?
Harry: Suuri kiitos. He jatkavat yhä meidän yllättämistä näyttämällä meille miten uskomattoman omistautuneita he ovat. Meitä ei selvästi olisi ilman heitä, joten kiitos kaikille, jotka yöpyivät ja ovat täällä.

Haastattelija: Vielä yksi kysymys. Olette sitoutuneet 1D/actionin kanssa auttamaan nuoria ihmisiä tekemään muutoksia, joten kertokaa meille mistä siinä on kyse.
Harry: Me teemme yhteistyötä Action 2015 -järjestön kanssa. Ihmisillä, jotka tukevat meitä, on uskomaton voima, enkä usko että he edes tiedostavat sitä, joten halusimme hyödyntää sitä muutosten tekemiseen. Nyt sen saman voiman avulla tähdätään koyhyyteen, ilmastonmuutokseen, nälänhätään yms. Me pyrimme saamaan ihmiset kuuntelemaan ja tekemään asioille joitan. He ovat erittäin voimakkaita.

Haastattelija: Drag Me Down tulee seuraavaksi. Me odotamme sitä innolla, oletteko valmiina?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti