perjantai 21. elokuuta 2015

Drag Me Down
Mitäs mieltä olette?

45 kommenttia:

 1. Niiiiinhyvä!!����

  VastaaPoista
 2. Niiin ihana!!! Ja toi harryn alku D::: täydellinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, toi alku varsinki oli ihan adjkfbf!! Vaik olin aluks sillee et missäs hitossa Louis on, mut sit ku se tuli sieltä takaa ni olin sillee et noniin kaikki on taas hyvin :D

   Poista
 3. Tykkään ja todella paljon :3 <3

  VastaaPoista
 4. Joo olin vaa minu kaverille koulus sillee dmd on nyt tullu tyylii huusin siellä:DDD

  VastaaPoista
 5. Tää oli niin hyvä! Erilane ku aikasemmat, mutta silti tosi hyvä ja jotenki... Aikuistuneempi hyvällä tavalla❤️ Mitä mieltä Hello itse on? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkäsin kyllä tosi paljon. Hyvällä tavalla erilainen verrattuna edellisiin. Ei parhain, mutta menee kyllä TOP 3:n joukkoon :)

   Poista
  2. mikäs on sun TOP 3 poikien musiikkivideoista Hello? :)

   Poista
  3. 1. Story of My Life
   2. Night Changes
   3. Drag Me Down

   Poista
 6. Tää on tosi hyvä! :D Drag me down julkaistiin yllätyksenä ja samoin musiikki video. Pojat te olette korkealla♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä! Ei suunnilleen mitään ilmotuksia paitsi yks, joka oli: ehkä 2-3 viikkon päästä

   Poista
 7. Hei nyt yrittettäis saada vevon ennätys katsojaluvuista 24 h aikaa ja pitäis saada kait 23 miljoonaa katsomakertaa. Joten kattokaa videota mahollisimman paljon ja jokaisen kerran välissä päivittäkää sivu uudestaan, älkää pitäkö äänettömällä ja katsokaa aina loppuun asti. Noita kaikkia noudattaen katsomakertasi ainakin lasketaan koska vevo poistaa mahdolliset robottikatsomiset. Älkääkä myöskään pitäkö kun vain yhtä välilehteä auki samaan aikaan. Yritetään saada ennätys nyt tälle drag me downille��❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja vielä että ihana ja ihan mahtava video kyllä❤❤

   Poista
 8. Rakastan!�� Ihmettelin missä Louis on, mutta sillo ku se tuli Harryn takaa nii������ Se kohta on nii hyvä ja koko video on aivan täydelline��❤❤

  VastaaPoista
 9. Mä menin ihan sekasin, huusin tääl kotona ja lopuks itkin lattialla. Siis aivan IHANA biisi, oon odottanu tätä videoo niin kauan ja siit tuli ihanampi ku ois voinu kuvitella.. Awww<3 En kestä!❤️

  VastaaPoista
 10. Niin hyvä!! Ja kui siistii et ne pääs tekee sitä tonne. Ja kokeilemaa kaikkii juttui siel.. tykkään paljon

  VastaaPoista
 11. TYKKÄÄN TYKKÄÄN TYKKÄÄN❤ onko kukaan mun kaa samaa mieltä et ne on parempii ilma zaynii??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä sun kanssa! Zaynin aikaan se oli kuitenkin aika erilainen.

   Poista
  2. Samaa mieltä. Mä en edes muista millaisia ne oli viisikkona, koska nää toimii jotenkin paljon paremmin nelistään.

   Ja video oli ihana!

   Poista
  3. Joo samaa mieltä, oikeesti melkei parempi ilman Zaynia!

   Poista
  4. Samaa mieltä! Ja videohan oli iha huippu, meni koko ajan kylmii väreitä ja mennee vieläki! Ihana!!♥

   Poista
  5. En tod oo samaa mieltä!😡 Zayn kuuluu bändiin aina! 1Dstä puuttuu tärkee pala

   Poista
  6. Videosta huomaa, että se on tehty kiertueen aikana. Ihan huippu kuitenkin!! Tää uusi aikuisempi 1D on niin hyvä ja sopii mulle paremmin. En mäkään enää muista aikaa, kun niitä oli viisi. Noi on niin vahva bändi nelistään, koska Zaynin loppu ajan huono fiilis on poissa. Ja Zayniltä tulee varmaan jossain vaiheessa hyvää (r'n'b?) musaa, jota saadaan fanittaa. En siis dissaa Zayniä. =) Paitsi sen harmaita hiuksia ja jatkuvaa biletystä väärässä seurassa.

   Poista
  7. Parempia ilman Zaynia, ehdottomasti. Nyt bändissä on mukana ne, jotka sitä oikeasti haluavat (tarkoitus ei ole mollata Zaynia, mutta siis sehän itse teki päätöksen erota, joten erotkoon).

   Mielestäni on hieman kiusallista poikien kannalta, kun kaikki aina kommentoi niiden musiikkivideoihin, Facebook-ilmotuksiin, etc. kuinka Zayn pitää saada takaisin. Vaikka tiedän, että pojat eivät näitä kommentteja lukisikaan, niin kyllä minusta aika kurjalta tuntuisi, jos uurastaisin hiki hatussa tehdäkseni fanit onnellisiksi ja sitten kaikki vain itkevät jonkun entisen jäsenen perään. Eli mielestäni Zayn pitäisi unohtaa niistä kommenteista, jotka koskevat nykyistä bändiä. Zayn ei ole osa sitä, joten miksi hän kuuluisi kommentteihinkaan?

   Poista
  8. Oon aivan samaa mieltä sun kanssa Anonyymi siinä ylhäällä.

   Poista
  9. Mulla on ikävä Zaynii, mut oon niin ylpee meijän poitsuista!!!

   Poista
 12. Aivan Ihana!!!!!
  <3 <3 <3 <3 <3 <3
  empun-lifestyle.blogspot.fi

  VastaaPoista
 13. Tietääkö kukaan et onko 1D:n sopimus 2016 vuoden alkuun vai loppuun saakka?

  VastaaPoista
 14. Koska tää otra kiertue loppuu? Et pitääkö ne sen jälkeen taukoa ja tekeekö sit uuden kiertueen? :) ja onko tietoa että jos ne tekee vielä maailman- tai euroopan kiertueen nii tuleeko ne suomeen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiertue loppuu lokakuussa, Liamin sanojen mukaan ainakin pieni tauko on tulossa. Vielä ei ole siis varmaa, kuinka pitkä tuo tauko on. Suomeen tulosta ei voi mennä sanomaan mitään, sillä vielä ei ole julkaistu mitään tietoja mahdollisesta kiertueesta :)

   Poista
 15. Olympiastadion menee kai remonttiin 2016 vuoden alussa nii jos 1D tulee ens vuonna suomeen nii voiskohan ne esiintyä Hartwall areenalla? Vai onko se liian pieni? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jospa ne vois tehä tyyliin kaks keikkaa jos se onki liian pieni x)

   Poista
  2. Epäilen, että ne Suomeen enää tulis. Koska en todellakaan usko, että ne millekään areenakeikalle suostuis, jos kiertue on muuten stadioneilla. Niillä on joka kiertueella näitä uusia maita, jossa ne käy, ja Suomi oli mukana tänä vuonna. Ens vuonna ne varmaan menee ilahduttamaan jotakin sellaista maata, missä ne ei oo vielä ollu.

   Poista
  3. Mä olen sitä mieltä, että vihdoin kun pojat tänne suomeen astikkin pääsivät niin jos aikovat vielä kiertuetta tehdä niin olis hyvinki mahollista että tulisivat vielä tänne kun ilmeisesti pitikin suomesta! Tää on vaa mun mielipide:) jos tulisivat niin eiköhän pojille joku hyvä paikka kekattais:D

   Poista
  4. Hartwall Areena ois niin paljon parempi, koska sen vois jopa saada täyteenkin. Stadion ei ollut täynnä ja se saatto olla uus tilanne bändillekin. En usko, että ne tulee Suomeen enää vähään aikaan. Mulle jäi fiilis, että ne ei oikein välittänyt Suomesta. Paitsi Liam ja Harry oli ihan fiiliksissä. Lyhyt minä olin niin kaukana lavasta, että ehkä sen takia mulla on erilainen kokemus keikasta. Oon ollut Pinkin, Rihannan ja Lady Gagan Suomen ekoilla keikoilla ja niissä oli ihan räjähtävä meininkin. Sen takia noi artistit tulee nykyisin aina Suomeen. Ja huom!!! Ne oli jäähallissa tai Hartwall Areenalla. Mut aina on toivoa!!! Ehkä ne tulee joskus. Meidän kukkameri oli jotain niin hienoa!!!!!!!!!!!

   Poista
 16. Ihana video, ihana biisi ja ihanat pojat. Katottiin tätä videota kesken koulupäivää salaa kun oli juuri ilmestynyt, mutta oli kyllä sääntöjen rikkomisen arvoista. Kiljuttiin ja huudettiin koko päivä.❤❤❤❤ Eikös tän musavideon vois lisätä tonne musiikkiosioon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, kyllä se sinne tulee, kunhan saan koneen käyttööni :)

   Poista
 17. Voisko joku selventää mikä tää "sextapelarry" juttu onmikä nyt trendaa twitterissä ainakin ?:|

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä!! Tiiäksä mitään asiaste Hello?

   Poista
  2. Joo muakin kiinnostais hirveesti!

   Poista