perjantai 7. elokuuta 2015

Pojat - 6.8

Pojat nähtiin eilen Houstonissa, missä he olivat kuvaamassa Drag Me Down musiikkivideota.
Billboardin 2015 Fan Army Face-Off -kilpailun uusi kierros on käynnissä:

x/x/x/x

18 kommenttia:

 1. Onko totta et Zayn ja Perrie eros? Ku jotkut sanoo et ne eros ja jotkut taas sanoo et ne ei oo eronnu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onks kellään tietoo et mikä se Kiley ja Zayn juttu on!? Eikö kileyn pitäny mennä tygan kans naimisiin???

   Poista
  2. En tiiä, mutta Kylie Jenner seurustelee Tygan kanssa. :)

   Poista
  3. Tarkoitit varmaa kylie.

   Poista
  4. Harrylla ja Kendallilla, eli Kylien isosiskolla oli jotain juttua joskus aikaa sitten, mutta tietääkseni Kyliella ja Zaynilla ei ole mitään säpinää? :D Kylie tosiaan seurustelee Tygan kanssa.

   Poista
  5. Mä tiesin tosta Harryn ja Kendallin jutusta ja sitten joku hollywood viihde lehti oli kirjoittanu jutun että Zayn olis nyt nii ihastunu Kylieen ja jotain. Mutta sitten meni vähän ohi että senkö takia Zayn Perrien jätti että alkais iskeä varattua naista. Jotain kuviaki siinä oli Zaynistä ja Kyliestä mutta en nyt tiiä et mikä tämä juttu sitten oikeasti oli ":D

   Poista
  6. Itse luin jotain tällasta: Zayn oli kuulemna ollu ihastynu Kylieen ennen kun oli eronnut Perrien kanssa. Zayn oli myös alkanut seuraamaan Kylieta twitterissä ja Kylie oli sitten seurannut takaisin. Zayn oli myös tykännyt jostain Kylien kuvasta.

   Poista
 2. Mikä tää juttu on? Kuulemma Harrylle on tullu uhkauksia joltain Mr. X. Voiko pliis joku selittää minulle?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei jos mä yhtään pysyn kärryillä, ni joku sano et toi Mr. X. on Ed Sheeran tai jtn. Joo ja en oo siis varma. Ja sit mitä tähän Zaynin juttuun tulee, ni mun jotkut kaverit sano et Zayn ois pettäny jotai naist jotkut ajat sitte, ja Perrie oli saanu sen selvil nyt lähiaikoina ja ne oli eronnu? Mut joo nä on kaikki varmaa iha jotai huhuja, koska mä en tiiä ite mitään, et nä on vaa juttui mitä oon kuullu. Eli älkää jookos tulko valittaa sit mulle jos ootte eri mieltä :)

   Poista
 3. Harry ja Ed Sheeran on parhait kaverita että jos se soittaja oli Edi nii se oli vaan leikkimielistä pilaa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harry ja Ed on itseasias hyviä kavereita, mut Harryn paras kaveri on kyl Louis :)

   Poista
 4. Mr. X teorioita on ihan liikaa, mutta siis jotkut sanoo et se vois olla itse Simon, koska x kertoo suojelevansa poikia. Sitten joku sandra xavier liittyy siihen juttuun, ilmeisesti sandra on tehny mr. X hahmon jonkun toisen tuntemattoman tyypin kanssa joka tuntee pojat henkilökohtasesti. Jotkut taas on sitten vitsaillu että ed sheeran ois mr. X koska hänen albumi on nimeltään x ja twittertilin profiilikuva on x vihreellä pohjalla. Sit jotkut on jopa epäilly et harry ois liittyneenä tähän juttuun koska joskus harryn sisko gemma ois vahvistanu et harry on viilelly tms. Ja x on kertonu jo vuodesta 2013 asti että "nuorin kuolee". (Sitä että missä se ois vahvistettu nii en tiedä) mutta nää on vaan näitä teorioita mitä oon lukenu. Plus näitä äxiä on useempia mut mr.x on se koko jutun alottaja kuka hän sitten ikinä liekkään. Epäselvä selostus todennäkösesti mutta ei tässä oo kukaan vielä selvillä et mitä on meneillään

  VastaaPoista
 5. Mut mistä tää koko mr. x homma on lähteny

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. nii muaki kiinnostais tietää! Taitaa olla joku vuosien takanen juttu tai ainaki alkanu jo joskus ajat sitte? Mut siis onks se joku Twitter- tili alun perin vai mikä?

   Poista
  2. Sen ku tietäski.. mut ilmeisesti joltain twittertilitä kai lähetettiin jo x factor aikoina pojille vihaviestejä tai jotain tämmöstä.. kun kukaan ei tiiä eikä meille varmasti tulla kertomaankaan sitä nyt on ihan turha olettaa

   Poista
  3. Joskus ehkä kolme vuotta sitten tuli uhkailuja pojille nimimerkillä Mr. X. Siltä tuli uhkauksia, että hän ampuu pojat 'seuraavalla' keikalla. Eli siis yksikään näistä uhkauksista ei ole onneksi toteutunut ja luultavasti nää on vaan jonkun päästään pimeen tyypin keksintöjä saadakseen pojat ja fandomin pelkäämään. Mutta ite muistan vaan näitä, mitä sillon joskus luin, kun Mr. X tuli ekan kerran ns. näkyville. Tosin tästä on muitakin versioita, mutta tällasia oli ainakin sillon 2012, kun ite kuulin Mr. X:stä ekan kerran.

   Poista