maanantai 24. elokuuta 2015

On The Road Again Tour: Chicago, kuvat (23.8)


x/x/x/x/x/x/x/x/x/x/x/x

18 kommenttia:

 1. Louisin nauru :D
  Yleensä se on Niallin hymy/nauru, joka on mun päivän pelastanu, mutta sillä tais eilen olla hieman vakavampi päivä...

  VastaaPoista
 2. Mitä kaikki taylor swifit biisit kertoo Harrysta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oo varma että mitkä kaikki mutta ainakin Style :) musiikki videosta voisi myös päätellä että i knew you were trouble mutta en siis ole varma

   Poista
  2. Vissiin kans out of the woods, tai ainakin niin on paljon huhuttu :) mä en tykkää swiftistä :D

   Poista
  3. Out of the Woods, Style (ei välttämättä), I Knew You Were Trouble EI oo Harrystä.

   Poista
 3. Ihania kuvia!!!♥♥♥ Haluan nää pojat uudelleen Suomeen esiintyy!!!

  VastaaPoista
 4. Onko Hello totta että pojat on vahvistanut ens vuonna koittavan vuoden mittasen tauon??:/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pojat ovat vahvistaneet tauon, mutta eivät sen pituutta. Vaikka tauko "venähtäisi" vuoden mittaiseksi, olisi se ihan normaalia, sillä pojat ovat työskennelleet 5 vuotta tauotta, mikä ei ole normaali työtahti menestyvien artistien joukossa.

   Normaalistihan menestyvät artistit (tai muutkaan artistit ylipäätään) eivät julkaise uutta musiikkia, saatika tee maailmankiertuetta joka vuosi, joten se että pojat pitävät vihdoin taukoa viiden vuoden jälkeen on täysin normaalia ja sallittua, kun taas puolestaan se mitä pojat ovat tehneet viiden vuoden ajan ei ole normaalia.
   Hei eivät ole hajoamassa (niinkuin lehdet kirjoittelevat), vaan pitämässä normaalin tauon, kuten muutkin artistit tekevät.

   Tauon pituudesta tullaan varmasti kuulemaan myöhemmin, joten tällä hetkellä sen pituudesta on turha murehtia; nykyinen kiertue on edelleen kesken, uusi albumi ja sen mukana tuleva promootio on tulossa ja ne ovat asioita, joissa bändiä tulee tällä hetkellä tukea ja kannustaa :)

   Poista
  2. Ok, kiitos vastauksesta! Sitä vielä kysyn että onko totta että harryltä ilmestyisi omaa musiikkia ja todennäköisesti oma levykin tuon tauon aikana?

   Poista
  3. Huhuja liikkuu kovasti, mutta Harrylta ei ole kuultu asiasta vielä minkäänlaista kommenttia. Poikien tiedottajat olivat ilmeisesti kommentoineet kyseisisä soolohuhuja ja kieltäneet ne. Toki jokainen pojista tekee tauon aikana kukin omia hommiaan, joten voi olla että Harry työstää jonkinlaista musiikkia (joko itselleen tai muille artisteille), mutta ainakin tämän hetkisten tietojen mukaan, ei Harrylta pitäisi ilmestyä albumia tuon tauon aikana :)

   Poista
 5. Hei tyypit! Mitä mieltä ootte zaynin nenärenkaasta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä vihaan sitä yli kaiken! Enkä välitä muitten kommenteista tai zaynin omasta mielipiteestä!

   Poista
  2. Niin mäkin. Se on vaan hirvee!

   Poista
 6. Hello mitä mieltä oot et jos 1D pitää ens vuonna sen tauon joka kestäis jtn 4-6 kuukautta nii voiskohan ne tehä maailmankiertueen ens vuonna? Ja onko se totta et Liam olis sanonu et ne tekee sen maailmankiertueen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En lähde kiertueesta, sen pituudesta tai laajuudesta arvuuttelemaan mitään. Ite en henkilökohtaisesti usko, että ensi vuonna tulee kiertuetta ollenkaan, mutta jos tulee niin luultavasti aivan loppu vuodesta :) En valitettavasti osaa sanoa mitään tuohon viimeiseen kysymykseen :/

   Poista
 7. Hello tiedätkö että seurusteleeko Niall nyt kenenkään kanssa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viimeisimpien tietojen mukaan ei seurustele :)

   Poista