tiistai 18. elokuuta 2015

Liam - 17.8

Liam nähtiin eilen Sophian kanssa Heathrowin lentokentällä.x/x

13 kommenttia:

 1. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sä vissiin tunnet Sophian paremmin kuin Liam..?

   Poista
  2. Mä en usko että sä tunnet Sophian :D Ja mun mielestä Sophiam on ihana pari :)

   Poista
 2. SOPHIAM ON SURKEE PARI �� !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miksi :0 tai niiku kysyn vaa et miks sun mielestä on XDD en siis väitä et se ei olis surkee pari

   Poista
  2. Sophia on aivan taydellinen liamille:*

   Poista
 3. Oon kuullu et 1D:n suomen keikka ois videoitu ja se tulis tv:stä? Onko hellolla tai jollain muulla tietoa että millon on tulossa ja näkeekö mahollisesti jälkikäteen netistä?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun tietojeni mukaan keikkaa ei ole taltioitu ollenkaan :)

   Poista
 4. Todella jälkikäteinen kysymys, mutta siis mikä se juttu oli joskus kesällä (tai mahdollisesti sitä ennen) mikä rikko Louisin ja Zaynin välit? Ja onks nr nyy väleissä?

  Koska siis en kesällä oikein seurannu asiaa, ja nyt vaan jälkikäteen pällistelen niitä kaikkia viittauksia, joista en tajua mitään....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilmeisesti koko juttu lähti liikkeelle siitä, kun Liam postasi Instagramiin leikkimielisesti videon, jonka tekstinä luki: "New fifth member? I think so". Luultavasti Zayn (tai Naughty Boy) otti tuosta itseensä ja Naughty Boy twiittasi kuvan itsestään ja Zaynista, jossa tekstinä oli: "Replace this ."

   Tuon kuvan julkaisun jälkeen Louis twiittasi seuraavanlaisesti: "Remember when you were 12 and you used to think those Mac filters for your pictures were cool haha ! Some people still do HA!" ja vaikka hän ei suoraan ketään lisännytkään tuohon twiittiin, niin melko varmasti hän tarkoitti juuri tuota Naughty Boyn twiittaamaa kuvaa.

   Naughty Boy vastasi Louisille seuraavanalaisesti:"@Louis_Tomlinson and some people can't even sing.. but who's complaining when there's auto tune eh", johon Louis puolestaan vastasi: "@NaughtyBoyMusic Jesus forgot you were such an in demand producer .... How does it feel to be riding on the back of someone else's career ?".

   Tuon Louisin twiitin jälkeen Zayn twiittasi Louisille seuraavanalaisesti:"@Louis_Tomlinson remember when you had a life and stopped making bitchy comments about mine ?". Louis ei kuitenkaan vastannut tuohon twiittiin mitään.

   Tämän jälkeen Naughty Boy vastasi vielä Louisin twiittiin seuraavanlaisesti:"@Louis_Tomlinson Yeah how does it feel mate? You've been doing that for the last five years... I've got Emeli Sande and Sam smith on my CV", jonka jälkeen Louis vastasi vielä yhdesti takaisin:"@NaughtyBoyMusic good for you , well done !! I think we've done alright in terms of sales and I've happened to write on most. Keep trying !"

   Noiden twiittien jälkeen kumpikaan osapuoli (Naughty Boy tai Louis) ei enää twiittannut toisilleen, kuten ei myöskään Zayn.

   Ihmiset ovat nyt sitten päätelleet, että juuri tuo Zaynin twiitti olisi rikkonut välit, mutta jos heillä on oikeasti välit menneet rikki, niin ainakin itse luulen, että taustalla on myös paljon muita asioita kuin tuo pelkkä twiitti. Louisin sanojen mukaan tuo twiittiasia on jo sovittu juttu.

   Mitä heidän väleihinsä tulee: varmasti tulevat tarvittaessa toimeen keskenään yms., mutta uskon että eivät ole läheskään samanlaisissa väleissä, kun olivat Zaynin bändissä olon aikana.

   Poista
  2. Entä mistä se zaynin ja calvin harrisin välinen twiitter riita on lähtenyt? Itselläni on sen verran huono englanti joten en ymmärrä nii toivon jos joku täällä osaisi selittää

   Poista
  3. Iltalehdessä on hyvin selitetty tuo kyseinen riita, joten jos et ole vielä nähnyt sitä niin tässä olis suora kopio:"Riita sai alkunsa, kun Zayn Malik välitti Twitterissä kuvan, jossa asetettiin rinnakkain Taylor Swiftin ja Miley Cyrusin näkemykset musiikista maksamisesta.

   Taylor Swift veti viime vuonna tuotantonsa pois Spotifysta, koska katsoi, että hänen musiikkiaan jaettiin sitä kautta liian halvalla. Miley Cyrus on puolestaan laukonut, ettei välitä, ostaako kukaan hänen albumiaan, koska häneltä ei rahaa puutu, on katto pään päällä ja perheenjäseninä koiria, joita rakastaa.

   Calvin Harris ei tyttöystäväänsä kohdistuvaa viestiä niellyt mukisematta.

   - Sinä olet siis tienannut rahasi? Siistiä... mitä väliä 99 prosentista muusikoita, joiden elanto ja selviytyminen riippuu näistä palveluista? Harris tviittasi.

   - Jos et ymmärrä, mikä merkitys sillä on, kun menestyvä artisti käyttää julkisuuttaan hyväksi jokaisen toisen muusikon ja musiikintekijän puolesta... Pidä suusi kiinni.

   Zayn Malik vastasi, ettei Harris selvästikään ymmärtänyt, mitä hän tarkoitti ja ehdotti, että muusikko rauhoittuisi. Malik sortui vielä kutsumaan Harrisia munapääksi todetessaan, että osallistuu omien biisiensä kirjoittamiseen.

   Sanasodan päätteeksi Harris alkoi tehdä sovintoa.

   - Kaikki on puolestani hyvin. Kyse oli lainauksesta, ei mistään henkilökohtaisesti sinua kohtaan. Kaikkea hyvää, vilpittömästi. Sinulla on hieno ääni."

   Poista
 5. Kiitti, tämä selvensi. :)

  T. Anonyymi 15.52

  VastaaPoista