tiistai 4. elokuuta 2015

Louis

Louis vahvisti Good Morning America -ohjelman haastattelussa, että hänen ympärillään pyörineet huhut ovat totta; hänestä tulee isä. Hän on omien sanojensa mukaan erittäin innoissaan asiasta.

Videon vahvistuksesta voitte käydä katsomassa alla olevasta linkistä (kohdasta 2:40 eteenpäin):
https://www.youtube.com/watch?v=mrjueYEjTw0

Onnea Louisille ja Brianalle!

32 kommenttia:

 1. Onnea Louisille ja Brianalle!!:)

  VastaaPoista
 2. Oon oikeesti ilonen sen puolesta ja toivon todella et kaikki menee hyvin mut mua pelottaa et miten ne voi jatkaa enää:'( taukohan tulis joka tapauksessa joskus eihän kukaan voi jaksaa tollosta elämää jatkuvasti mut silti:(

  VastaaPoista
 3. Paljon onnea tuleville vanhemmille! Kuvitelkaa nyt kuinka sulonen siitä vauvasta tulee Louisin geeneillä :)))

  VastaaPoista
 4. Oiiii <3 Onnea molemmille todella paljon. En oikeesti malta oottaa, että näkee minkälainen suloisuus sieltä tulee :)

  VastaaPoista
 5. onnee loulle♥ mut nyt kyl pelottaa miten kokobändin käy ;(

  VastaaPoista
 6. Onnee hänellee<33 oon kyl vähä shockissa et miten bändin käy ja muutenki ku eihä Briana ja Lou oo pari...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä uskon et saattais olla koska eiks brianan instagram proffakuva oo louisin kaa? Ni saattais olla vaikka sitä ei ollakkaan vahvistettu

   Poista
  2. briana viimeks nähtiin istumassa jonkun toisen miehen sylissä... briana ja louis on vaa kavereita ja luultavasti yhen yön juttu

   Poista
 7. Onneee Louisille ja Brianalle :) ❤. Itteeniki pelottaa miten bändin käy :( :'(

  VastaaPoista
 8. Mä vaa itken tääl

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. älä itke :) olihan Lux myös ihan pieni kun se jo kiersi maailmaa poikien ja Loun mukana. Eikä pieni lapsi ollu este Lounkaan uralle, joten ei voi tietää mitä tulee tapahtumaan :)

   Poista
  2. Loui ei ole luxin isä

   Poista
  3. Ei niin, tarkotinkin Teasdalea..

   Poista
 9. onnee heille:)! Mut vähän kyllä pelottaa miten bändin käy toivottavasti se ei kuitenkaa hajoa:) mut oon ilonen louin ja brianan puolesta:) en malta oottaa millanen ihanuus sieltä tulee:) onko muuten kellään mitään tietoa millon vauvan pitäs syntyä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei mitään tietoa mutta mitä nyt oon lukenu näitä uutisia nii jotain kolme kk ois raskaudesta jo menny että menee varmaan ens vuoden puolelle

   Poista
 10. Aaw Louisist tulee hyvä isä <3 Mua pelottaa miten bändin käy, mut aattelen sillä taval et Loui on onnellinen ja se tekee mutkin onnelliseks. Lapsi menee kyllä luultavasti työn ohi, joten mä ymmärrän, jos ne lopettaa sen takii. Mut toivotaan et ei.

  VastaaPoista
 11. Aika arvattavissa, koska etukäteen oli jo kerrottu, että bändillä on joku muukin ilmotusasia uuden biisin lisäksi. Onnea Louisille ja Brianalle!

  VastaaPoista
 12. Toivottavasti Louis ja Harry voi alkaa nyt olemaan ihan normaalisti, eikä niitten tarvis vältellä toisiaa niin paljon :)

  VastaaPoista
 13. Oon ilonne niitten puolesta mutta silti on sellane jännä olo.. Mut mä en usko et se bändiin vaikuttaa kun kummiski niil on ens vuon tulos 'tauko'(?) ni sit louisillaki olis aikaa olla sen vauvan kannsa:)

  VastaaPoista
 14. Voi onnee Lou ja Briana!❤️ Mul on kans sellain jännä tunne, oon onnellinen niiden puolesta mut samal pelottaa bändin hajoamisen kannalta ;( Tosin yritän olla ajattelematta sitä, ei se ainakaa ihan heti oo tapahtumassa sillä uus levy on vielä julkaisematta.. Ymmärrän kyllä että tauko on jossain kohtaa tultava, sillä eihän kukaan jaksa niin kauaa tuollaista elämää! Mutta aatelkaa millainen ihana 1D-vauva sieltä syntyykään <33 Loun geeneillä tytöstä Miss World ja pojasta VÄHINTÄÄN yhtä komee kun Lou❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on samanlainen olo ♥ :-)

   Poista
 15. Oon nyt niin iloinen tästä asiasta, sillä Louis itse vahvisti asian :)
  Toivottavasti lapsi tulee isäänsä mahdollisimman paljo

  VastaaPoista
 16. onnee louisille ja brianalle tooosi paljon!❤ pakko kuitenki myöntää että mua vähä pelottaa miten bändin käy...

  VastaaPoista
 17. Oon niin onnellinen niiden puolesta. Haluun sanoa kaikille tässä sen että kun lapsi syntyy pojat pitävät korkeintaan taukoa, sillä miettikää maaimassa on miljoona muutakin laulajaa, urheilijaa jotka on saanu lapsen ja niiden,ura on silti jatkunu.

  Ensimmäisenä itelle.tuli mieleen neymar,jolla.on lapsi ja se on sillä puolet ajasta puolet äidin kanssa. Ja silti neymar on maailman parhaimpia jalkapalloilijoita.

  Lisäksi olen todella ylpeä louisista ei ole helppoa ryhtyä lapsen isäksi kun on kuitenkin noin nuori vielä ja lisäksi, jos kun ne ei seurustele ainakaa julkisesti niin olen ylpeä hänestä, että hän ottaa vastuuta. Moni muu poika tai mies olisi juossut karkuun ja jättänyt lapsen äidille.

  Uskon että Louis tulee olemaan hyvä isä ja briana hyvä äiti, vaikka lapsi ei ihan odotettu ollutkaan. Ja lapsen kannalta hyvä, jos briana ja louis on hyviä ystäviä :)

  Olen puhunut :)

  VastaaPoista
 18. En ymmärrä niitä jotka väittää että raskaus ei olisi totta ja et louisista ei tulis muka isä siis mitä:D itsehän se just niin sano niin mun mielestä ei pitäisi olla mitään epäselvää enää :D paitsi suurin osa noista ketkä noin väittöä on larryshippereit.. Joten en ihmettele kyl ;D larry shipperit koittakaa kestää totuus! Totuus eli että larry oli vain teidän oma kuvittelema juttunne, saatiinpahan siihenkin varmistus näin :))

  VastaaPoista
 19. Onko Louis ja Briana yhdessä?:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viimeisempien tietojen mukaan eivät ole :)

   Poista
 20. Onnea Louisille ja Brianalle! Pelottaa vähän mitä bändille käy

  VastaaPoista
 21. Onnea heille! Luulen/toivon et bändi jatkaa, vaikkakin pienen tauon jälkeen. Ja onhan Louisilla rahaa lentää kattomaa lasta usein. Vaik varmaan alkuun haluu olla sen lähel koko aja.

  VastaaPoista