sunnuntai 25. marraskuuta 2012

1D Flash Mob Suomessa

Suomalaiset One Direction -fanit järjestävät ensi vuonna jälleen flashmobin, johon myös sinä voit osallistua. Ensimmäinen suomalaisten tekemä flashmob järjestettiin tämän vuoden toukokuussa ja se veti mukaansa monen monta fania, ja olisi varmasti mahtavaa, jos nytkin paikalle pääsisi mahdollisimman moni fani! :)

Flashmob järjestetään 2. helmikuuta 2013 Helsingissä. Lisätietoa tapahtumasta saa Facebookista 1D Flash Mob Finland -sivulta. 

Huom! Itse en ole missään tekemisissä flasmobin järjestämisen kanssa, joten minulta ei kannata suurempia yksityiskohtia kysyä. En itse myöskään pääse paikalle, koska Helsinki on vähän turhan liian kaukana. :)

Jos haluat virkistää muistiasi edellisestä flashmobista tai jos et ole nähnyt sitä aiemmin, voit katsoa sen alta.

3 kommenttia:

  1. Hei täähä on upee!:) ens flashmobiin vielä vaan enemmän porukkaaa ja lisää jotain omaperäistä suomalaista että saahan pojat huomaaman meiätki!

    VastaaPoista
  2. katoin jonkun suomalaisen haastattelun jossa Liamilta kysyttiin onko one direction nähnyt meidän flashmop-videoo ja Liam sano et ne ei oo ees kuullu mistää meidän flashmopist mut sano et menee heti kattoo sen haastattelun jälkeen.Toisaalta noi flashmopit on aika turhii mut toisaalta onhan ne hauskoja ja sillee,kyllä one direction aivan varmasti tulee Suomeen nyt 2013 <3 XD

    VastaaPoista
  3. niitten on pakko tulla!<3 ja tää on hyvä:D

    VastaaPoista