maanantai 19. marraskuuta 2012

The Official Chart with Reggie Yates -haastattelu


Haastattelija: Tämä on The Official Chart BBC Radio 1:lla. Ja olemme yhä lähempänä tietoa, kuka on listaykkösenä! Ainoa paikka, josta sen voi löytää virallisesti, on juuri täällä! Katsokaa, miten vakavilta he näyttävät. Jos olet One Directionin fani.. Tiedätte, että olen maininnut viimeisen tunnin aikana, että eikö olisikin mukava nähdä pojat jälleen. Ja katsokaahan, ketkä ovat ilmaantuneet paikalle. [..] Jos olet One Direction -fani, tule linjoille juuri nyt ja voit nähdä pojat livenä studiossa. Ja voit myös nähdä, miten albumi- ja singlelistoilla on käynyt sekä lisäksi sen, miten hyvin pojat ovat pärjänneet.. Mille sinä naurat? Mitä siinä näytöllä on?
Liam: Louis juuri pelleili jonkun Facebookissa kirjoittamalla: Olen kaivannut sinua.
Haastattelija: Tuottajani Facebookissa?
Tuottaja(?): Hän on todella paha ihminen.
Louis: Hän laittoi juuri kysymysmerkin ja kysyi: Miten menee?
Haastattelija: Miksi ihmeessä jätit Facebookisi auki? Pojat, kiva nähdä teitä! Kiva saada teidät jälleen The Official Chartiin! Meidän täytyi pitää tämä salaisuutena, koska viimeksi, kun olitte täällä, meno oli studion ulkopuolella niin hullua, että meidän täytyi mennä kokonaan eri studioon.
Liam: (?)
Harry: Olimme tosi myöhässä viimeksi.
Louis: Oliko se se, kun teit niitä pätkiä puhelimellasi autossa?
Niall: Olit taksissa!
Haastattelija: Aivan! Olin puhelimessa tekemässä yhteyttä puhelimeen(?) teidän ja fanienne takia. Ovatko faninne nyt vielä järjettömämpiä?
Harry: He kyllä tietävät enemmän..
Louis: He kyllä tietävät enemmän, mikä on..!
Harry: He tietävät enemmän kuin me koskaan.
Haastattelija: Siitä, mistä olette, vai?
Harry: Joo. He tietävät, kuka on missäkin autossa..
Haastattelija: Minäpä kerron, mikä on muuttunut; sinulla ei ollut noin montaa tatuointia viimeksi! Mitä kädessäsi lukee?
Harry: Siinä lukee "Asiat, jotka osaan" (= Things I can).
Haastattelija: Asiat, jotka osaat?
Harry: Ja tässä lukee "Asiat, joita en osaa" (= Things I can't).
Louis: Sepä omituista!
Haastattelija: Kaksi muuta kappaletta soitettavana. Kaksi uutta tulokasta. Siitä on jo jonkin aikaa, kun teimme tämän One Directionin kanssa studiossa. Noniin, kuka se on? Kuka on virallisesti numeroykkösenä sunnuntaina 18. marraskuuta 2012?! One Directionin pojat eivät kyllä ole keskittyneitä, koska kaikki, mitä he tekevät, on pelleily tuottajani Facebookin kanssa.
Harry: Me olemme täällä!
Haastattelija: Hän lähettää viestejä, Louis!
Louis: Hän näyttää niin pelokkaalta!
(?): Oletko jo sulkenut sen?!
Liam: (?).
Haastattelija: Erinomaista. Luet hänet viestejään Facebookissa, vai?
Louis: Todellakin!
Haastattelija: Hei, tämä on vakavaa! Keskittykää! Yritän rakentaa jännitystä! Mikä teitä vaivaa?
Louis: Anteeksi, anteeksi!
Liam: Olen jännittynyt.
Haastattelija: Tämän viikon listakakkonen... Miksi teet tuon X Factor -sydämentykytyksen? Tämä on Radio 1, älä tee tuota.
Louis: Kuolen tähän!
Haastattelija: Tämän viikon listakakkonen... on Bruno Mars! Teitte sen taas! Okei, mennään listaykkössingleen aivan pian ja soitetaan se täällä BBC Radio 1:n The Official Chartissa. Mutta ennen kuin teemme sen, meidän on pidettävä huolta myös albumilistoista. Joten otetaanpa selvää, mikä albumi on missäkin. Listaviitonen on Robbie Williamsin Take The Crown. Näytät niin jännittyneeltä, Harry. Mistä se johtuu? Kaksi paikkaa poissaa pelistä; Andre Rieu & His Johann Strauss Orchestra, Magic of The Movies. Uusi tulokas listakolmosena on The Rolling Stones. Kenen albumi on saanut listaykköspaikan? Tämän viikon listakakkonen on Rod Stewartin Merry Christmas Baby. Kuulostaa paremmalta, kun hän sanoo sen. Ja tämän viikon listaykkösalbumi on myös uusi tulokas... Miten kestätte jännityksen?
Louis: Laskin juuri alleni..
Haastattelija: Tämän viikon listaykkösalbumi tulee näiltä pojilta! Se on One Direction! One Direction, onneksi olkoon! Singlenne ja albuminne on listaykkösinä! Haluaisitteko sanoa jotain?
Harry: Kiitos!
Haastattelija: Lukuunottamatta sitä jotain muuta?
Zayn: Massiivinen kiitos kaikille faneillemme siitä, että olette menneet ja ostaneet albumimme ja singlemme, olleet todella kannustavia ja niin omistautuneita. Emme voi kiittää teitä tarpeeksi, emme olisi missään ilman teitä..
Harry: Te olette legendoja!
Haastattelija: Onneksi olkoon, pojat. Teidän singlenne ja albuminne on listaykkösenä The Official Chartin 6. vuotispäivänä. Ja teidän albuminne myöskin oli tämän vuoden nopeiden myyvä. Teillä on ollut aika valtava viikko takana.
Harry: Kiitos.
Louis: Tämä on ehdottomasti yksi parhaimmista muistoistamme.
Haastattelija: Okei, mutta ainoa asia, joka meidän pitää vielä tehdä, on kappaleen soittaminen. Voisitteko esitellä sen meille?
Louis: Kuka tekee sen?
Liam: Luulen, että se on Niallin vuoro.
Harry: Hyvää syntymäpäivää isäni tyttöystävälle!
Louis: Ja sekö on kappaleen nimi, vai?
Zayn: Hei! Me olemme One Direction ja tämä on meidän singlemme, Little Things!

Ja lisäksi muutama kuva + video studiolta, jolla haastattelu tehtiin. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti