perjantai 16. marraskuuta 2012

One Direction Ellen Show'ssa #3

Kokonaisen Ellen-jakson voit katsoa täältä. Odota, että Proceed to video -napin alla sekunnit kuluvat, ja klikkaa sitten kyseistä nappia, minkä jälkeen vielä videon keskellä olevaa Play-symbolia. One Directionin osuus alkaa noin 24 minuutin kohdalla.

En suomenna koko jaksoa, mutta alla on suomennettuna ne osiot, jotka löytyvät Ellenin Youtube-kanavalta. :)
Ellen: Niall ja minä.. Niall ja minä olemme selvästikin sukua toisillemme. Luulen, että kaikki ajattelevat meidän olevan sukua.
Niall: Joo, me olemme tosi paljon sukua toisillemme. Oletko irlantilainen?
Ellen: Olen osittain, kyllä. Oletko sinä irlantilainen?
Niall: Joo.
Ellen: Ranskalainen? Saksalainen?
Niall: Voin olla. Un peu francais (=puhun vähän ranskaa).
Ellen: Hengaillaan lomalla yhdessä!
Niall: Okei.
Ellen: Sinä voisit ostaa minulle jotain. Okei. En tiedä, tiedättekö, mutta te kaadoitte meidän nettisivumme. Siellä oli enemmän ihmisiä.. Onko mahdollista tottua tähän, sillä menittepä minne tahansa, saatte tällaisen reaktion aikaan?
Zayn: En sanoisi, että siihen voi koskaan tottua. Se on ihan hullua, ja olemme ihan ymmällämme kaikesta tästä fanien tuesta ja omistautumisesta. Erityisesti täällä, te olette ihan hurjia.
Ellen: Otitko uuden tatuoinnin, kun laskeuduitte? Otitko tatuoinnin heti, kun saavuitte maahan?
Harry: Joo, lähes tulkoon. Menin suoraan töistä.
Ellen: Millaisen otit ja missä se on? Kaksi pientä lintua!
Harry: Joo, kaksi pientä lintua.
Ellen: Näytä, näytä, näytä! Ja keillä muilla on tatuointeja? Onko teillä kaikilla?
Zayn: Minulla.
Liam: Kaikilla muilla paitsi Niallilla.
Ellen: Sinulla ei ole tatuointia?
Niall: Onko sinulla?
Ellen: Ei ole.
Niall: Kulkee varmaan suvussa.
Ellen: Se on perhejuttu.
Niall: Se on perhejuttu!
Ellen: Jos me hankimme tatuoinnit, sinä otat minun nimeni ja minä sinun.
Niall: Todellakin!
Ellen: Se on sanomattakin selvää. Okei, tämä on vaikea kysymys, mutta sen lisäksi, että istutte täällä minun kanssani, mikä on ollut lempihetkenne tähän päivään mennessä?
Harry: Luulen, että meille kaikille yksi asia, jota emme unohda koskaan, on ainakin VMA. Se oli uskomatonta. Niin siistiä.
Ellen: Joo. Ja toinen kysymys faneilta, heidän täytyy saada tietää tämä: Ketkä ovat sinkkuja tällä hetkellä? Tulipas melkoinen vimma. Okei, aloitetaan sinusta, Niall. Teidän täytyy kuunnella, tämä on todella tärkeää. Mihin kiinnität tytöissä huomiota? Teidän täytyy kuulla, kelpaisitteko.
Niall: Pidän sellaisista, jotka ovat söpöjä... ja joiden kanssa saan nauraa.. Ja pidän myös ihmisistä, jotka ovat amerikkalaisia. Ja te kaikki siis kelpaatte.
Ellen: Entä Harry?
Harry: Joku, joka on hauska ja tulee toimeen kanssani. Se auttaa, jos.. Tiedäthän.
Liam: Sellainen kuin sinä.
Ellen: Etsit jotain sellaista kuin minä?
Harry: Joo.
Ellen: Aaw, sepä todella suloista.
Harry: Joo.
Ellen: Jos en olisi varattu, olisin mielelläni kanssasi.
Harry: (?)
Ellen: Etsin sinulle jonkun minun kaltaiseni.
Liam: Niall!
Zayn: Niall! Niall!
Ellen: Puhutaan vähän Golden Ticketeistä. Puhutaan tilanteesta, joka tapahtuu juuri nyt. Me olemme Amerikassa ainoa ohjelma, joka antaa kaksi kultaista lippua, joilla voittajat lennätetään New Yorkiin ja saavat tavata kaikki nämä pojat, mennä konserttiin.. Mene nettisivuillemme lisätietoja varten. Se muuten tulee kaatamaan sivumme taas. Kun palaamme takaisin, kolme onnekasta fania pelaavat peliä täällä ja viettävät elämänsä onnellisimman hetken One Directionin kanssa.


Ellen: Kuka pitää Harrysta? Kuka pitää Louisista? Kuka pitää Ellenistä? Niin kauan kuin minut mainitaan, en välitä muusta. Äänenvoimakkuus ei ole se tärkein asia. Mikä upea päivä! Olin huolissani sateen vuoksi. Eikö olekin upea päivä? Ja ketkä tahansa asuvat noissa asunnoissa, yritetään olla häiritsemättä heitä. En tiedä, keitä siellä asuu. Sen katolla on ihmisiä. Miten te oikein sinne pääsitte? Tuo ei ole oikea rakennus! Keitä te olette? Välitän syvästi teistä kaikista. He ovat todella lähellä. Ja he tulevat istumaan juuri täällä. Niin lähellä, että heidät voi haistaa. Itseasiassa se olisi huono juttu, jos heidät voisi haistaa sieltä asti.


Ellen: Olemme jälleen täällä One Directionin kanssa ja ennen kuin aloitamme pelin, Zayn, sinulla ilmoitus?
Zayn: Kyllä, aivan, minulla on. Kuka haluaa kuulla hyviä uutisia? Ilmoitus on: Olemme saaneet neljännen keikkaillan Staples Center -areenalle!
Ellen: Okei, pelin henki menee näin: Kutsun kolme nimeä, kolme todella todella onnekasta tyttöä. Tulette tänne lavalle ja pelaamme peliä. Se tulee olemaan tosi kivaa. Missä ovat Melissa Martin, Frances Zumbro ja Galila (?)? Minä kerron, mitä nyt tapahtuu. Oletan teidän olevan todella suuria faneja, joten en antanut teidän halata heitä syystä. Sidon teidän silmänne ja lähetän teidät heidän luokseen. Ja nimeän yhden heistä ja teidän täytyy löytää se poika, jonka nimesin. Ja jos olette oikeassa, voitatte palkinnon. Ja jos ette, saatte edes tunnustella heitä. Tässä ei oikeastaan voi hävitä. Okei, Frances, sinun pitää löytää... Louis. Tämä on hän? Aivan, voit ottaa sen pois! Olet oikeassa!
Niall: Rakastan tätä peliä.
Ellen: Okei, olet Melissa?
Melissa: Joo!
Ellen: Melissa, haluan sinun löytävän Niallin.
Melissa: Voinko ottaa tämän pois?
Ellen: Kyllä, voit.
Loius: Hän koski Niallin takapuolta!
Ellen: Okei, sinun täytyy löytää Harry. Sekö ei ole hän? Okei, tuo ei ole reilua. Ota side pois silmiltäsi. Katso, kenet.. Laitoimme sinut tunnustelemaan Davea. Dave on.. Hän ei ole One Directionin jäsen. Harry juoksi karkuun. Siellä hän on. Ette ainoastaan saaneet haleja, mutta saatte myös iPadit. Kiitos pelaamisesta!

Ellen: Katsokaa tätä kaikkea, mitä saatte! Täällä on nenäliinoja.. Kenen heistä luulette tarvitsevan meikkisivellintä? En tiedä, mitä päässänne liikkuu. Täällä on Halloween-karkkien jämiä. Heitätte kaikkea, mitä laukustanne löytyy. Te kaikki olette olleet mahtavia. Olen niin iloinen, että olitte mukana. Olen niin iloinen, että teillä oli hauskaa. Okei, kenellä annan tämän? Zaynille? Okei, se menee suoraan hänelle.. sen jälkeen, kun olen lukenut sen. Olkaa varovaisia, kun poistutte täältä ja kun menette kotiin. Pitäkää huolta itsestänne ja olkaa ystävällisiä toisillenne. Heippa, kaikki!

2 kommenttia:

  1. En ole täysin varma mutta mielestäni tossa ekassa Ellenin kohassa (josta et siis ilmeisesti ole saanut selvää) hän sanoo jotain sinne päin kuin: 'Let's hang out for the holidays. You should buy me something! Blogi on mahtava! Kiitos sen perustamisesta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aa okei, kiitos! :D Laitanpas sen sitten tuonne! Ja kiitos vielä tuosta loppukommentista, kiva vaan jos tykkäät! :)

      Poista