maanantai 5. marraskuuta 2012

Cosmopolitan-lehtijuttu


One Direction: nimi, jolla näyttää olevan voima saada tervejärkiset naiset tulemaan hulluiksi! Hitto, jopa Työväenpuolueen puheenjohtajan Ed Milibandin sihteerillä, Jill Cuthbertsonilla, on heidän kalenterinsa seinällään, ainakin hänen pomonsa mukaan! Melkoinen on heidän vaikutuksensa, he ovat myyneet 12 miljoonaa äänitettä ja tulleet UK:n ensimmäiseksi bändiksi, joka on päässyt debyyttialbumillaan numero ykköseksi Amerikassa - ohittaen jopa the Beatlesin, Adelen ja The Rolling Stonesin. He ovat tienanneet ällistyttävän 100 miljoonan punnan omaisuuden, voittaneet lukemattomia palkintoja ja päässeet otsikoihin rakkauelämillään enemmän kuin kuninkaalliset alastomuudellaan. Kaikki presidentti Obamasta Victoria Beckhamiin ovat kuulleet näistä viidestä pojasta, jotka tulevat ympäri UK:ta ja Irlannista. Heistä on tullut melko yksinkertaisesti maailmanlaajuinen ilmiö.

"He olivat vain viisi normaalia poikaa ennen kuin heidät laitettiin yhteen X Factorissa vuonna 2010", PR-guru Max Clifford sanoo. "Nyt he ovat maailman kuuluisin yhtye - kaikki rakastavat heitä, mukaan lukien presidentti Obaman tytär. Heidän matkansa on uskomaton ja se antaa ihmisille toivoa - myös he voivat haaveilla."

Ihme kyllä kaikki tämä menestys ei ole noussut heidän nätteihin päihinsä. Kuvauspäivänämme he eivät saavu sovittuna aikana - he ovat 30 minuuttia ajoissa, mikä on lähes ennenkuulumatonta julkkiksilta. He syövät englantilaista aamiasta antaumuksella (ja ketsupilla), ja Harry jopa tarjoaa editori Louiselle kupin teetä. Mutta he ovat täysin tietoisia siitä, että elävät äärimmäistä unelmaa. "Tänä vuonna on ehdottomasti ollut muutamia liikuttavia hetkiä, koska kaikki, mitä olemme tehneet, on ollut niin upeaa", Zayn sanoo. "Saavuttamisen tunne ja ylpeys on epätodellista." Vuoden 2012 Cosmopolitan Ultimate Men -tittelin saajista ei ole epäilystäkään.


"Haluan naisen, jolla on tavoitteita"
Harry Styles, 18

Ultimate Men Of The Year: miltä tuntuu, kun kuulet tuon?
"Kiitos, se on todella imartelevaa. Se on valtava lehti, joten meille kannessa oleminen on upeaa. Ei väliä, minkä palkinnon saamme, niin tuntuu yhä siltä, että se on ensimmäinen asia, jonka voitamme."
Ärsyttääkö se, kun ihmiset sanovat sinun olevan naistenmies?
"Ei. Olen niin onnekas, kun saan olla tässä tilanteessa, ettei minulla ole oikeutta ärsyyntyä. En ole puoliakaan niin kiireinen kuin minun keksitään olevan! Paljolti minun kerrotaan tapailen naisia vain seksuaalisella tavalla. Mutta kasvoin vain äitini ja siskoni kanssa, joten arvostan naisia paljon."
Tapailetko tällä hetkellä jotakuta?
"On eräs, josta pidän. Se on todella vaikeaa, jos sinut näytetään lehdissä muiden tyttöjen kanssa, kun pidätkin todella jostain toisesta. Mutta silti luulen, että on tärkeää, että jos harkitsee parisuhteen aloittamista, on parempi tehdä se poissa valokeilasta.
Onko sinulla tiettyä tyyppiä?
"Luulin, että minulla on, mutta tämä tyttö, josta pidän, ei ole 'tyyppiäni'. On enemmän kyse siitä ihmisestä. Miten hän käyttäytyy, millaista hänen kehonkielensä on ja jos hän voi nauraa itselleen. Mielestäni kunnianhimo on viehättävää - jos joku on hyvä jossain, mitä he rakastavat tehdä. Haluan jonkun, jolla on tavoitteita."
Mitä tekee äitisi eniten ylpeäksi?
"Hän oli todella ylpeä, kun voitimme Brit-palkinnon, ja hän valvoi kolmeen yöllä katsoakseen meitä VMA:ssa. Luulen, että hän itki! Se, että tiedän, että hän on ylpeä minusta, on todella kivaa - se saa minut tunteelliseksi. Ihailen äitiäni niin monella tapaa; mielestäni hän on todella vahva."


"Jokaisen upean miehen takana on upea nainen"
Zayn Malik, 19

Onnittelut upeasta vuodesta. Millainen se on ollut?
"Hullu! Tämä palkinto on suuri kunnia. Tämä vuosi on ollut uskomaton, Brit-palkinnon voittamisesta pääsemiseen numero ykköseksi Amerikassa asti."
Kuinka olet muuttunut siitä, kun koe-esiinnyit X Factorissa?
"Olin todella ujo. Se, että oli niin nuori ja piti esiintyä niin isolle yleisölle, oli pelottavaa. Rohkeuteni on kasvanut, olen paljon itsevarmempi nyt; luulen, että se tulee kokemuksen myötä."
Onko tyttöystäväsi Perrie edesauttanut itseluottamustasi? [Zayn seurustelee Little Mixin Perrie Edwardsin kanssa]
"Joo, uskon todella mottoon 'Jokaisen upean miehen takana on upea nainen.' Ja hän on upea."
Mitä teet, kun ette ole lunastamassa palkintoja?
"Olen sohvaperuna. Rakastan olla sisällä ja vain katsella DVD:itä tyttöystäväni kanssa. Tai sitten menemme Louisin luokse ja katsomme X Factoria. Perrie on täysin koukussa siihen. Se on sitä, mitä odotan eniten. Tykkään mennä kotiin Bradfordiin ja chillaila äitini ja isäni kanssa ja totta kai teekupin kanssa."
Onko pelottavaa tietää, kuinka paljon teidän ympärillänne pyörii rahaa bändinä?
"Se on outoa, koska olen täysin sama kuin olin collegessa. On kuin laittaisi statuksen nimeensä. Kyllä se lisää hieman painetta. Mutta samaan aikaan se on upea mahdollisuus."


"Nyt tunnemme itsemme miehiksi"
Louis Tomlinson, 20

Mikä asia on tehnyt teistä miehiä?
"Ennen kuin olimme bändissä, olimme kaikki koulussa yhä kotona asuen. Mutta meillä ei ole äitejämme silittämässä vaatteitamme tai kokkaamassa enää. Vastuu on jotain, mitä meillä ei ennen oikeastaan ollut. Nyt olemme kaikki ostaneet ensimmäiset kotimme, joten ehkä se saa meidät tuntemaan itsemme miehiksi. Se on kuin uni - olemme todella onnekkaita asemastamme."
Tuntuuko mahtavalta tietää, että se, mitä teette, vaikuttaa niin moneen ihmiseen?
"Emme näe itseämme mahtavina. Mutta ehkä me olemme... Olen vain 20-vuotias poika ja sellaisen vaikutuksen aikaansaaminen on hullua. Se ei tosin ole meille itsestäänselvää. On tärkeää pysyä yhteydessä ystäviin ja perheeseen, jotta jalat pysyvät maassa."
Olet ollut tyttöystäväsi Eleanorin kanssa yhdessä vuoden. Mitä rakastat hänessä?
"Hän opiskelee politiikkaa yliopistossa ja se, kun hän istuu ja puhuu siitä, viehättää minua. Mielestäni on tärkeää molemmille, että saa itsenäisyyttä. Se olisi outoa, jos hänellä ei olisi sitä eikä hän tähtäisi hyvään ammattiin."
Oletko huolissasi siitä, että hän tapaa muita miehiä yliopistolla?
"Hän on upea, mutta ei, en. Me molemmat luotamme toisiimme - vietän paljon aikaani kiertueilla. Hän usein lentää paikanpäälle, joten näen häntä paljon. Luulen, että avain hyvään parisuhteeseen on se, että ollaan myös parhaita kavereita. Vietän enemmän aikaa hänen ja bändin kanssa kuin kenenkään muun. Hän on todella upea."


"Aion mennä naimisiin Katy Perryn kanssa"
Niall Horan, 19

Te kirjaimellisesti hallitsette maailmaa! Onko menetyksenne taustalla strategia?
"Amerikan kanssa se oli sekoitus kovaa työtä ja onnea, koska musiikkimarkkinoilla oli sopiva aukko. Kun sinne menee, on mentävä joko täysillä tai olla menemättä kokonaan. Vietimme ikuisuuden kiertueella ja tehden promootiota siellä, työskentelimme yhtenään."
Oletteko koskaan eri mieltä Simon Cowellin kanssa?
"Joskus. Sama juttu kaiken kanssa; se on väittely. Joskus managerit eivät ole samaa mieltä tai sitten me emme ole; se on kolmisuuntainen riita ja meidän on tehtävä kompromissi."
Oletko itsevarma tyttöjen kanssa?
"En ole kovin flirtti, yritän vain olla _(?)_. Minulla on paljon naisia hyvinä ystävinä, kuten Tulisa, mutta joka kerta, kun minua kuvataan hänen kanssaan, ihmiset sanovat, että tapailen häntä. Minulla ei oikeastaan ole tiettyä tyyppiä, mutta rentoutumiseen hän on mahtava. Hän rakastaa pelata PlayStationia. Tulisa on siisti kuin mikä."
Mitä et tajua naisissa?
"Miksi kaiken pitää aina olla peliä."
Auts! Kerro meille, kuka on seksikkäin nainen, jota olet suudellut?
"Katy Perry. Se oli mahtavaa ja todella violettia - hänellä oli violettia huulipunaa. Luulenpa, ettei tule olemaan mitään yhtä siistiä kuin hänen pussaaminen... ennen kuin menen hänen kanssaan ehkä naimisiin!"
Mikä on hulluin juttu, jonka fani on koskaan tehnyt?
"Niin monia asioita. Tänään minulta kysytiin Twitterissä kuinka iso minulla on!"


"Tunnen itseni villimmäksi..."
Liam Payne, 19

Miltä se tuntui, kun erostasi Danielle Peazerista tehtiin etusivunotsikoita?
"En aikoinut kertoa ihmisille hetkeen, koska halusin vain hänen olevan ok. En ole huolissani itsestäni. En pidä ajatuksesta, että ihmiset lähettävät hänelle kamalia viestejä Twitterissä tai että hän näkee meitä televisiossa joka päivä. Hän tulee näkemään minut kirjaimellisesti joka päivä, mikä on aika p*ska juttu hänelle."
Liikutuitko siitä koskaan?
"Ainut asia, joka sai palan kurkkuuni, oli se, kun luin asioita Daniellesta ja hän soitti minulle itkien asioista, joita ihmiset olivat sanoneet. Se oli pahinta. Homman nimi on se, ettei kukaan meistä koskaan kuvitellut tällaisen tapahtuvan. En koskaan pyytänyt olla tässä tilanteessa; kukaan meistä ei pyytänyt. Pyysimme olla poptähtiä, mutta emme mitään tällaista; tämä vain tapahtui."
Millaista on lukea muiden poikien rakkauselämästä lehdissä?
"Suurimmaksi osaksi saan asiat niistä selville! Harryn kanssa kaikki tapahtuu niin nopeasti. Harry on itseasiassa melko salaperäinen. Hän kertoo meille joitain asioita, mutta muut hän jättää salaisuudeksi."
Uskotko, että menestys on muuttanut sinua yhtään?
"Luulen muuttuneeni hieman. En tiedä, onko se parempaan suuntaan vai huonompaan tällä hetkellä. Olen asettunut erilaiseen asenteeseen nykyään... olen ehkä hieman villimpi!"

 Klikkaa suuremmaksi
1D Take the Cosmo Quiz

Harry
Nimi: Harry Styles
Lempinimi: Harry Styles
Siviilisääty: Sinkku
Paras asia One Directionissa olemisessa:
a) Naiset
b) Raha
c) Äitini ylpeäksi tekeminen
d) Simon Cowell pomona
e) Muu syy:
Seksikkäin nainen, jota olen suudellut, on _____, koska ______ : En aio kertoa sitä sinulle!
Hulluin asia, jonka fani on tehnyt: Piileskellyt roskalaatikossa
Parisuhderoolimallejani ovat: Ystäväni Ben ja hänen vaimonsa
Yksi asia, jota en ymmärrä naisissa: Heidän meikintarpeensa
Toisesa elämässä olisin todennäköisesti: Tyttöbändissä
Piirrä tähän kuva ideaalitytöstäsi: (katso kuva)

Zayn
Nimi: Zayn
Lempinimi: Zayn
Siviilisääty: Parisuhteessa
Älä kerro kenellekään, mutta olen ihastunut: Perrie Edwardsiin
Ultimaalinen miesihastukseni on: Alex
Paras asia One Directionissa olemisessa:
a) Naiset
b) Raha
c) Äitini ylpeäksi tekeminen
d) Simon Cowell pomona
e) Muu syy: 4 uutta kaveria.
Huonoin asia One Directionissa olemisessa:
a) Twitter-häiriköt
b) Ihmiset, jotka lähettävät tyttöystävällesi vihaviestejä
c) Ei ole aikaa jalkapallolle
d) Simon Cowell pomona
e) Muu syy: Se, ettei häe perhettä niin paljon.
Seksikkäin nainen, jota olen suudellut, on ____, koska ______: Herrasmies ei koskaan kerro
Olen ollut rakastunut:
a) En koskaan
b) Kerran
c) Kahdesti
d) Muu:

Liam
Nimi: Liam Payne
Lempinimi: Payno
Siviilisääty: Sinkku
Älä kerro kenellään, mutta olen ihastunut: Leona Lewisiin
Ultimaalinen miesihastukseni on: Russel Brand.
Seksikkäin nainen, jota olen suudellut, on Harryn äiti, koska hän on kuuma! Sori Anne...
Olen käyttänyt One Direction -korttia:
a) Päästäkseni yökerhoon
b) Tytön jututtamiseen
c) Saadakseni ilmaiset ruuat Nando'sissa.
d) Muu:
Piirrä tähän kuva ideaalitytöstäsi: (katso kuva)

Niall
Nimi: Niall
Lempinimi: Nialler
Ultimaalinen miesihastukseni on: Michael Buble
Olen ollut rakastunut:
a) En koskaan
b) Kerran
c) Kahdesti
d) Muu:
Rakkaus tuntuu siltä, että: On perhosia vatsassa ja haluaa koko ajan olla sen ihmisen kanssa
En voi vastustaa naisia, jotka:
a) Osaavat tanssia
b) Osaavat nauraa itselleen
c) Ovat liian itsevarmoja tullakseen kateelliseksi
d) Muu: Osaavat soittaa kitaraa
Piirrä tähän kuva ideaalitytöstäsi: (katso kuva)

Louis
Nimi: Louis Tomlinson
Lempinimi: Lou
Siviilisääty: Parisuhteessa
Jos olisin One Direction -fani, lempijäseneni olisi Niall, koska hänellä on hänen oma pieni maailmansa
Älä kerro kenellekään, mutta olen ihastunut: Cheryl Coleen
Ultimaalinen miesihastukseni on: David Beckham
Huonoin asia One Directionissa olemisessa:
a) Twitter-häiriköt
b) Ihmiset, jotka lähettävät tyttöystävällesi vihaviestejä
c) Ei ole aikaa jalkapallolle
d) Simon Cowell pomona
e) Muu syy:
Olen ollut rakastunut:
a) En koskaan
b) Kerran
c) Kahdesti
d) Muu: Nyt :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti