keskiviikko 14. marraskuuta 2012

Loose Women -haastatteluHaastattelija: One Direction! Oletteko iloisia pikkumukeistanne, pojat?
Harry: Joo.
Liam: Ehdottomasti!
Haastattelija: Katsovatko äitinne ohjelmaa?
Louis: Joo.
Haastattelija: Kiitos, että tulitte tänne tänään.
Harry: Kiitos, että saimme tulla.
Haastattelija: Te kaikki näytätte todella, todella upeilta, sillä kaikista maailman pojista teillä viidellä on hurjin elämäntyyli.
Harry: Meidän on täytynyt sopeutua elämäntyyliin, jossa meidän täytyy työskennellä todella kovasti ja tehdä tosi pitkiä päiviä, mutta meillä on silti hauskaa sitä tehdessä.
Haastattelija: Kun teidät laitettiin yhteen, koska ette pärjänneet sooloartisteita, mitä muuten ihmettelen, sillä te kaikki olette mahtavia laulajia, oliko teillä minkäänlaista egokilpailua, jossa kaikki ikään kuin kamppaili valokeilasta?
Zayn: Ei ollut, ei ollenkaan! Luulen, että teimme oikein silloin, kun meidät laitettiin yhteen, niin jatkuvan harjoittelun sijaan opettelimme tuntemaan toisemme. Menimme Harryn luokse ja tutustuimme toisiimme siellä.
Haastattelija: Harryn luokse pohjoiseen?
Zayn: Joo, pohjoiseen. Manchesteriin.
Haastattelija: Joka on totta kai minun lähelläni. Teillä on ystäviä kotona. Miten he ovat omaksuneet teidän kuuluisuutenne?
Harry: Luulen, että monet ihmiset tavallaan tuntevat, että sanoivatpa he mitä tahansa, ei ole enää niin kiinnostavaa kuin se oli ennen..
Louis: Joo! Vihaan sitä.
Harry: Joten he eivät vain yksinkertaisesti tiedä, mitä pitäisi sanoa. Ja usein niidenkin ystävien, jotka on tuntenut kauan, seurassa sitä vain tuntee olonsa niin kiusalliseksi eikä tiedä yhtään, mitä sanoa.
Louis: Ja sitten, kun kysyy kaverilta: "Mitä olet tehnyt?", niin he ovat vain: "En mitään yhtä jännää kuin sinä."
Haastattelija: Aivan! Aivan! "Teitä kaikkia kiinnostaa, mitä minä olen tehnyt, mutta minua ei, mitä te olette."
Louis: Joo, joo.
Haastattelija: Mutta olette kuitenkin täällä, koska promoatte uutta albumianne, Take Me Homea. Teidän ensimmäinen albuminne meni listaykköseksi noin 15-16 maassa?
Niall: 17:ssä.
Haastattelija: 17:ssä?
Liam: Hän sanoi sen niin hiljaa.
Haastattelija: Se on uskomatonta bändille, joka ei ole ollut yhdessä kovinkaan pitkään. Miltä se tuntui, kun kuulitte, miten hyvin menestyitte? Ja Amerikassakin myös.. kun teistä tuli massiivinen ilmiö..
Louis: Kun kuulee tuollaisia asioita - vieläkin - niitä on vaikea sisäistää. Sen tavallaan tiedostaa, muttei täysin sisäistä.
Haastattelija: Usein sanotaan: "Heidän seuraava albuminsa on massiivisen stressin alla". Tunsitteko sen stressaavaksi, kun teitte albumia?
Liam: Se, mikä on hyvää tässä albumissa, on itseasiassa, että keskityimme tekemään kappaleista sellaisia, jotka kertovat enemmän meistä ja joilla on meille merkitystä. Olemme kirjoittaneet joitain kappaleita esimerkiksi kiertueella olemisesta ja sellaisesta. Joten se on melko kiva.
Haastattelija: Kuinka paljon teillä on ollut valtaa kirjoittamiseen? Tiedän, että ilmeisesti paljon.
Zayn: Joo, joo. Meillä on ollut valtaa paljon enemmän verrattuna viime albumiin. Yritimme päästä enemmän mukaan studiossa kirjoittamiseen, koska halusimme tehdä tästä albumista henkilökohtaisemman meille ja kokemuksillemme.
Haastattelija: Ja sen nimi "Take Me Home" kertoo siitä, miten haluatte aina mennä kotiin? Onko se merkitys albumin nimelle?
Niall: Tavallaan joo, koska me matkustamme niin paljon ja on kiva palata kotiin. Se hetki, kun palaa kotiin, tuntuu oudolta mutta.. Totta.
Haastattelija: Ja mikäs albumin pääkappale olikaan?
Harry: Ensimmäinen single on Live While We're Young.
Haastattelija: Live While We're Young.. Tunnetteko elävänne elämää nuorena sillä tavalla kuin ajattelitte sen menevän tai kuten halusitte sen menevän?
Harry: Ei ehdottomasti sillä tavalla, jolla ajattelimme sen menevän. Tämä koko kokemus on ollut massiivinen muutos meille. Mutta on tärkeää, että tämän kovan työn aikana nautimme myös itsestämme, koska emme halua vanhempana katsoa taaksepäin tätä aikaa ja ajatella, että olisi voinut olla hauskempaakin.
Haastattelija: Kuka on siistein julkkis, jonka olette tavanneet?
Liam: Alkuaikoina oli tosi miellyttävää Robbie Williamsin seurassa. Kun ensimmäistä kertaa esiinnyimme X Factorissa, (?).
Niall: (?)
Louis: Todella jalat maassa oleva tyyppi.
Haastattelija: Joten teistä ei ole tullut "liian cooleja" muille ihmisille. Pystytte menemään muiden ihmisten luokse ja ottamaan kuvan.
Louis: Joo, aivan! Pitää yrittää näytellä coolia tietyllä tasolla, vaikka sisäisesti onkin ihan "Voi ei!" Ja pitää olla vaan, että "Aa, moi!".
Haastattelija: Olette.. Ette ole inhottavan lehdistön aiheena, mutta..
Liam: Tuhman lehdistön.
Haastattelija: Joo, tuhman lehdistön! Se on ilkikurinen lehdistö! Kyllästyttekö siihen? Harry? Ja onko niissä jutuissa mitään todenperää.. ja keiden kanssa?
Harry: Kaikesta siitä, mitä on kirjoitettu, osa on totta ja osa ei. Ja kuten kuka tahansa elävä ihminen lukee juttuja, joille nauraa, ja juttuja, joille ei naura, mutta en tunne, että siitä pitäisi valittaa.
Haastattelija: Minulla on jotain yhteistä teidän jokaisen kanssa. Niall, olet kuulemma suurin syömäri.
Niall: Joo, joo!
Haastattelija: Ja kuulemma kalasi kuolivat ylipainoon, koska ylensyötit ne.
Niall: Se on itseasiassa totta.
Haastattelija: Onko se?
Louis: Minä en edes tiennyt tuota!
Haastattelija: (?). Liam, sinua kutsutaan Gary Barlow'ksi, koska olet järkevin, ja minusta on tullut järkevin, joten uskotko, että se on jotain, mitä voimme jakaa?
Liam: Se on meillä yhteistä.
Niall: Miten niin olet järkevämpi kuin (nimi, josta en saa selvää)i?
Haastattelija: Minusta on tullut järkevämpi, koska en enää juo.
Harry: Hän on vain tosi hyvä matematiikassa.
Haastattelija: Hän on tosi hyvä matematiikassa, mutta hän ei ole järkevä. Hän ei ole kovin terävä.. Hän on vain hyvä matematiikassa. Okei. Zayn, sinulla on koillisenglantilainen tyttöystävä.
Zayn: Joo.
Haastattelija: Ja minä olen Koillis-Englannista. Sano koillisenglanninaksentilla: "Stick a rubber hose up your nose".
Zayn: "Stick a rubber hose up your nose."
Haastattelija: Herranjestas, se oli niin hyvä! Ja Louis, sinä olit Waterloo Roadissa kuten minä!
Louis: Kyllä, minä olin.
Haastattelija: Mitä näyttelit Waterloo Roadissa?
Louis: Olin.. Se taisi olla "Koulupoika 6".
Haastattelija: Olit siinä, kun minä olin opettaja Steph Haydock?
Louis: Ei, ei, ei. Olin siellä silloin ja muistan, kun kaverini Calvin oli ottanut kuvan kanssasi.
Haastattelija: Ja Harry, minulla oli - huomaa, mennessä aikamuodossa - pakkomielteinen vilauttelutauti, joka on sairaus, se on lääketieteen sanakirjassa, ja ilmeisesti sinulla on se.
Harry: Enpä usko.
Niall: Se on hyvä sairaus.
Haastattelija: Kyllä sinulla on se, koska riisut aina vaatteesi.
Harry: Ei, en..
Haastattelija: No, uskon, että tajuat olevasi. Kiitos, pojat!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti