keskiviikko 8. heinäkuuta 2015

Action 1DOne Direction tekee yhteistyötä action/2015 -järjestön kanssa tarkoituksenaan muuttaa tulevaisuuttamme parempaan suuntaa mm. taistelemalla ilmastonmuutosta vastaan, vähentämällä köyhyyttä yms.

"Haluaisitko sinä nähdä maailman ilman köyhyyttä? Tai taistelun ilmastonmuutosta vastaan? Mikä tahansa sinun näkemyksesi paremmasta tulevaisuudesta onkaan haluavat pojat tietää sen. Näytä maailmalle että välität, kertomalla ihmisille ne asiat, jotka ovat sinulle tärkeitä. Seuraavien kuukausien aikana bändi pyrkii saamaan sinun äänesi/näkemyksesi kuuluville koko maailmalle, ja sitä kautta niille tahoille, joilla on mahdollisuus tehdä päätöksiä tulevaisuuden suunnitelmista ja vaikuttaa meidän tulevaisuuteen.

Jos haluat osallistua action/1D  -tapahtumaan/liikkeeseen vieraille seuraavalla sivulla: https://action1d.onedirectionmusic.com/ ja klikkaa kohtaa Take Action Now"


1. I Want to Live in a World Where...
Millaisessa maailmassa sinä haluat elää? Köyhyyden ja epätasa-arvoisuuden taltuttamisesta ilmastonmuutoksen kukistamiseen. One Direction haluaa tietää millaisessa maailmassa juuri sinä haluaisit elää. Osallistuaksesi sinun tulee kuvata video ja ladata se sivulla olevien ohjeiden mukaisesti

2. Celebrate
Voimme tehdä muutoksia yhdessä. Näytä meille, miten sinä juhlisit (muutosta) esim. hyppimällä tai tuulettamalla. Osallistuaksesi sinun tulee kuvata video ja ladata se sivulla olevien ohjeiden mukaisesti.

3. Our World
Kuvaa video, jossa kerrot ja näytät meille, missä sinä elät. Ole luova!

4. Water
750 miljoonaa ihmistä maapallolla kärsii puhtaan veden puutteesta. Lähetä meille video vedestä - esim. sade, vesiputous tai meri

5. Climate Change
Pienet muutokset elämäntavoissamme voi auttaa kukistamaan ilmastonmuutokset. Kuvaa itsestäsi video, jossa sammutat valon.

6. Speak, Listen, Watch
Meillä kaikilla on oikeus puhua ja tulla kuulluksi. Kuvaa lähikuvaa kasvoistasi - huulistasi puhuessasi, korvastasi tai vaikkapa silmän räpäytyksestäsi.

7. Beautiful World
On erittäin tärkeää, että suojelemme maatamme. Kuvaa jotain mitä rakastat paikassa jossa asut.

8. Letter to Your Leader
Tänä vuonna johtajat päättävät ihmisten ja planeetan tulevaisuudesta. Kuvaa 30 sekunnin video, jossa kerrot maasi johtajalle/johtajille, miten he voivat tehdä maailmasta paremman paikan.

9. Moving Together
Yhdessä olemme matka kohti parempaa tulevaisuutta. Tee video itsestäsi muuttamassa. Kuvaa se yläpuolelta, jotta näemme jalkasi.

10. Who I Am
Täydennä lause "Who i am.." (Kuka minä olen) viidellä sanalla.

11. Books For Everyone
Koulutus on tärkeää, se edistää ihmisten terveyttä, tuloja ja mahdollisuuksia. Lähetä kuva kirjoista. 

action/2015'sta ja sen tavoitteista voitte käydä lukemassa lisää alla olevasta linkistä:

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Osallistumisaika on loppunut, eli videoita, kuvia yms. ei voi enää lähettää. Toki asiasta/aiheista keskusteleminen sosiaalisessa mediassa on edelleen sallittua! :)

      Poista