sunnuntai 5. heinäkuuta 2015

Harry ja Niall - 4.7

Harry nähtiin eilen Los Angelesissa.Myöhemmin illasta hänet nähtiin los angelesilaisessa yökerhossa.

Niall nähtiin Wireless festareilla Lontoossa.


x/x/x/x/x/x/x/x

27 kommenttia:

 1. Hello, osaatko sanoo et onks pojat suorittanu tai suorittaaks ne asepalveluksen?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eivät ole suorittaneet ja tuskin tulevat suorittamaankaan. Iso-Britanniassa ei ole käytössä yleistä asevelvollisuutta, kuten Suomessa, vaan sen "tilalla" on palkka-armeija, eli Iso-Britanniassa asuville varusmiespalvelu ei ole pakollinen :)

   Poista
 2. Joo muakin kiinnostais tuo ^

  VastaaPoista
 3. onks louisil viel käytös se juttu et kuva sen kans maksaa?

  VastaaPoista
 4. Miks Louisil muuten ylipäänsä oli semmonen juttu et kuva sen kans makso onks mtn tietoo??:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä varmaan piiritettiin kaikkialla ja haluttiin yhteiskuvia niin päätti laittaa noin ettei kaikki kokoajan oo ihan kiinni, kuulin tästä kyllä itekkin vasta nytten mutta hyvä, että on ottanut sen pois :)

   Poista
  2. Mun mielestä se lahjotti sit ne rahat jonnekki. En oo yhtää varma mut nopeesti ku googlaa nii tulee jotai uutisia et se ois antanu ne Doncaster Roversille

   Poista
 5. tietääkö kukaan onko kellään pojista facea mihin voisi pistää viestiä ja josta voitaisiin ehkä vastata?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nialilla ja Louisilla on yksityiset profiilit, muilla ei ole. Pojista on tehty tosi monta feikkiprofiilia, joten melkein mahdotonta löytää niitä oikeita. Eikä se kään varmaa hyödyttäisi mitää, kun tosiaan yksityisiä ovat.
   Näin luin ainakin joskus UKK:sta :)

   Poista
  2. Juu Niallilla ja Louisilla on face-profiilit, jotka ovat yksityisiä. Muilla pojilla ei ole profiilia facessa. Ihan ymmärrettävää kyllä, koska kuitenkin fanit laittaisivat viestiä ja pojilla tuskin olisi mitenkään mahdollista vastata niihin kaikkiin. Tästä on kohta myös tuolla Usein kysytyt kysymykset-osiossa!:)

   Poista
  3. Louis löytyy facesta, mutta siinä lukee että: jos tunnet henkilön Louis Tomlinson, lähetä hänelle viesti. Uskaltaako sinne laittaa?

   Poista
  4. No itsehän toki päätät, mutta todennäköisesti on yksi niistä monista feikki profiileista, mitä kaikista pojista on tehty. Jos sattuisi aito olemaan, niin tuskin Louis tykkäisi, että fanit laittaisivat viestiä hänen yksityiseen profiiliin. Mutta 99% varmuudella on joku feikki-profiili. En itse laittaisi, mutta itsehän tuon saat vapaasti päättää!:)

   Poista
 6. Onko pojilla Snapchattia kun googlesta tulee vastaan näitä käyttäjiä paljon:
  Harry: @nothazza, @h.estyles
  Niall: @realniallhoran, @nialler1993,@nialler1994
  Liam: @snap_leemop

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole snapchatteja, tai ei ainakaan julkisia :)

   Poista
 7. Onko jompikumpi näistä 1D:n snapchat @1DInfectionMNL vai @Official_1D

  VastaaPoista
 8. Miten pitkään Liam ja Sophia on ollu yhessä?
  Entä Zayn ja Perrie? Ja vielä et eiks Elounor ollu neljä vuotta vai? XD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liam ja Sophia nähtiin ensimmäisen kerran yhdessä touko-/kesäkuussa 2013, Liam vahvisti suhteen elokuussa 2013. Zayn ja Perrie ovat olleet yhdessä loppuvuodesta 2011 tai vuoden 2012 alusta, Zayn vahvisti suhteen toukokuussa 2012. Ja joo, Louis ja Eleanor olivat yhdessä n. 4 vuotta :)

   Poista
 9. Heii , tiiätkö onko Lontooseen jotai meet and greet kisoja vielä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En osaa varmuudella mennä sanomaan, mutta en ole ainakaan itse kuullut mitään :)

   Poista
 10. Onkohan Harrylla ja Louisilla ollut joskus jotain vakavampaa? Jostain haastattelusta katoin, että Harry oli myöntänyt että oli tapaillut Louisin kanssa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitäh missä haastattelus se on menny sanoo noin ? Ei tietenkään pahal kosk rakastan larryy ❤️❤️
   Mut ekse vaa oo huhu/fanien epäilystä vaan ?

   Poista
  2. Harry eikä louis oo myöntänyt yhtään mitään, koska juurikin näin mitä ano 1.30 sanoi, että se on vaan huhu/osan fanien keksimä tai epäily :D raukat sinänsä kun ei voi edes kattoa toisen päälle ennenkun joku on jo huutamas "larrya". Ihan ystävyyssuhteella ne on aina menny että ihan heteroita kummatki:))

   Poista
  3. Mua ärsyttää ku ollaan nii varmoja että ne on kavereita. Et sä voi tietää onko niillä jotain enemmän vai onko ne pelkkiä kavereita, se on fifty fifty mahdollisuus :D Ite shippaan niitä mut en oo ollenkaan varma (ig löytyy tosi söpöjä videoita #larrymomentsotra2015_nexttolarry jos kiinnostaa kattoo) että onko niillä jotain. Annetaan poikien olla rauhassa ilman tappelua siitä onko larryä vai ei, ja katotaa jos ne myöntää/kieltää joskus. Ja harryhan on vissiin bi (oli haastattelu) että ei ole täysin hetero toden näkösesti :))))

   Poista
  4. No nehän itekkin sanoo ja on sanonut miljoona kertaa, että larry on vain fanien keksimä juttu ja että vain huhu.. Kyllä mä mieluiten uskon ihan niitä ittejään kun ne kerta sanoo noin :D ja harry ei oo missään vaiheessa sanonut olevansa bi :D siitäkin jotkut ihmiset kans ymmärtäny niin väärin huhhu:D mun mielestä seon niin selvää kun olla ja voi että kummatki iha heteroita ja et niiden välillä eioo koskaan ollu mitään. Kun ne itse sanovat että on vain huhu niin sitten se on sitä! Itse en ymmärrä tota että pitää väittää jotain larryä kun ne ite kieltää sen niin ? Eri asia olis jos ne itse myöntäisivät sen mutta näin ei ole niin ihmisten pitäs lopettaa toi larry huutelu ja antaa niiden olla rauhassa:) käy varmasti niidenkin hermoille toi.. Mitä louiskin joskus sano että larry on paskinta mitä seon ikinä kuullu..:)

   Poista