lauantai 4. heinäkuuta 2015

Pojat - 3.7

Harry nähtiin eilen LAXin lentokentällä.Louis nähtiin Los Angelesin studiolla.

Liam nähtiin Sophian ja hänen perheensä kanssa Disnery Worldissa, Orlandossa.Niall nähtiin Wireless festareilla Lontoossa.
Myöhemmin illasta hänet nähtiin Red Bullin isännöimässä juhlassa Lontoossa.x/x/x/x/x/x/x/x/x/x

21 kommenttia:

 1. Onks street team mukana tossa What Makes You Beautiful -videohankkeessa? En oo nähny esim. Facebook-sivulla tästä mainintaa (tai sit katoin huolimattomasti) ja aattelin, että kun ne katsojaluvut videolle nousevat tällä hetkellä epätoivoisen hitaasti, että ehkä hanketta pitäisi mainostaa vähän enemmän somessa?

  Selvyyden vuoksi niille, jotka eivät ole kuulleet hankkeesta/tajunneet selitystäni:
  One Directionin What Makes You Beautifulin musiikkivideolle youtubessa (vevon julkaisema) yritetään saada 23.7.2015 mennessä enemmän katselukertoja kuin Justin Bieberin Babylle (tarkoittaa yli miljardia katselukertaa). Kyseessä olisi "lahjaylläri" bändille, joka täyttää 23. päivä siis viisi vuotta. :)

  Kaikki mukaan! Itse oon nyt viimeisen parin tunnin aikana nonstoppina kuunnellu. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja eikös sitä sivua pidä sitten päivittää aina kuuntelukerran jälkeen että ne luvut nousee? Tai ainakaan pelkkä kelaaminen ei riitä vaan biisin pitää loppua

   Poista
  2. Pitää päivittää "refresh, dont replay" x)

   Poista
  3. Jep ja mä ainakin oon kuunnellu varmaa nyt 3 päivänä melki pelkkää wmyb' tä

   Poista
  4. Joo no siis toi nonstop-ilmaus oli ehkä vähän huono. Omalla koneella huomannu nopeimmaksi tavaksi klikata joka kerta biisin jälkeen best song everiä, koska jostain syystä sitä youtube tarjoaa seuraavaksi ja kun sitten se biisi on alkanu, oon klikannu nopeesti taas auki wmyb:n,koska se löytyy pikavalikosta. Tiiän ettei kaikilla toimi, mutta mulla toimii jostakin mysteerisestä syystä. Ja mulla ei siis ole mitään käyttäjätiliä sinne. :D

   Poista
  5. Ja tililtä pitää kirjautuu ulos! !! Muuten se ei laske niitä kun vaa yheks kerraks

   Poista
  6. Siis kuka ylipäätään on aloittanut hankeen? Katsojaluvut todella nousee epätoivoisen hitaasti, jos tavoitteena on se yli miljardi katselukertaa.. Ajattelin vaan sitä, että kuin laajassa huomiossa tää hanke on muiden maiden fanien keskuudessa, koska Suomen kaltasen pienen maan fanien määrä ei riitä alkuunkaan, jos oikeesti pyritään noin suureen määrään.. :d

   Poista
 2. uh uh lou taas nii hottina��

  VastaaPoista
 3. Mietin täs et onko pojilla Kik Messenger profiileja? Heidän nimillään olevia profiileja on paljon, ja onkin vaikea löytää oikeaa profiilia... Olen myös ajatellut lähettää fanipostia, ja tajusin et olis nopeampaa ja henkilökohtaisempaa lähettää fanipostia sähköisesti jonkun viestintäpalvelun kautta. Et onko kellään tietoa poikien OIKEISTA profiileista Kikissä jos sellaisia edes on? Kiitos paljon jos vastaatte! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole kyllä mitään sen varmempaa tietoa tuosta, mutta luulenpa, että vaikka pojilla profiilit olisikin, niin todennäköisesti ovat salattuja tm. yksityisiä ihan ymmärrettävistä syistä;) jos sinne miljoona fania rupeaisi viestiä pistämään niin tuskin pojilla mistään riittäisi aika niiden kaikkien lukemiseen.. mutta tosiaan mulla ei mitään varmaa tietoa ole, mutta näin uskoisin asian olevan! Lähetä toki ihmeessä fanipostia etanapostin muodossa, vaikka se hitaampaa onkin, jos et netin kautta löydä mitään ratkaisua!:)

   Poista
  2. Tuskin heillä on kik profiileja jos sinulta instagram löytyy niin sitä kautta voi directillä koittaa laittaa. Tosin sekin varmaan aika tukossa jos julkkiksille edes sitä kautta voi viestiä laittaa, mutta sitä mä ainakin yrittäisin :) ja sitten etanapostia

   Poista
  3. Olette ihan oikeassa! Jos pojilla profiilit on ne ovat salaisia. Taidan tyytyä ihan perinteiseen postiin. :) Kiitos kuitenkin vastauksistanne! Terv. Ano 20.44

   Poista
 4. Moi! Mua kiinnostais tietää et onks tääl 1 vai useempi tyyppi jotka pitää tätä blogia? Ja onks kellään kokemuksia postin lähettämisestä one directionille? Mistä tiiän mikä on luotettava ja oikee osote?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällä hetkellä ainoastaan minä teen postauksia ja päivitän muutenkin blogia ajantasalle. En ole kuitenkaan itse perustanut blogia, vaan blogin virallinen ylläpitäjä on sen tehnyt. Eli virallisesti blogilla on kaksi ylläpitäjää. mutta virallisen ylläpitäjän kiireiden vuoksi pidän blogia pystyssä tällä hetkellä yksin :)

   Poista
  2. Mitä postin lähettämiseen tulee, niin itsellä ei ole kokemusta, mutta ilmeisesti vastaus saapuu muutaman kuukauden sisällä kirjeen lähettämisestä. Oikean osoitteen (jos siis etanapostilla lähetät) löydät Usein kysytyt kysymykset-osiosta.:)

   Poista
 5. Mistä saat nää tiedot ja kuvat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki kuvien ja tietojen löytöpaikat/lähteet löytyvät postausten lopussa olevista x-kirjaimista :)

   Poista
 6. Okei, kiitos. Joo löysin osotteen mut onkohan se luotettava ja vastaako pojat itse fanipostiin? Aattelin kumminki koittaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulisin, että on luotettava, kun Hello sen tänne kuitenkin uskaltanut pistää!:) Ei ole kyllä varmaa tietoa, vastaako pojat itse, mutta Hellon mukaan monesti perheet tms ainakin lukevat kirjeet. (En tiedä, onko näin poikien kohdalla, mutta todennäköisesti). Vastaamisesta on vaikea sanoa mitään, voi olla, että perheet myös vastaavat kirjeisiin poikien puolesta ja sisältöjä kerrotaan pojille sitten joskus illallispöydässä istuessa sopivan paikan tullen..;) Parasta kuitenkin koittaa itse, niin tietää sitten paremmin!:)

   Poista
  2. Oikeastaan minä en ole tuota osoitetta laittanut tuonne,vaan toinen ylläpitäjä, joten sen toimivuudesta/luotettavuudesta en osaa mennä sanomaan mitään. Mutta eiköhän ole luotettava!

   Muista kuitenkin, että aina ei varmuudella tule vastausta (ja vastauksen saaminen saattaa esim. kestää yli 6kk), sillä pojille tulee varmasti hirveästi fanipostia :)

   Poista
 7. Wau, etitkö siis tiedot ite? :)hirvee homma mut kiitos ku jaksat pitää meiät suomalaiset fanit ajantasalla

  VastaaPoista