maanantai 20. heinäkuuta 2015

Pojat - 19.7 (Los Angeles) [päivitetty]

Liam nähtiin eilen shoppailemassa.


Harry nähtiin illallisella ystäviensä kanssa.


Louis nähtiin LAXin lentokentällä.
Niall nähtiin päivällä golfaamassa.Myöhemmin illasta/aamuyöstä hän vietti aikaa Justin Bieberin, Cody Simpsonin ja muiden ystäviensä kanssa.

x/x/x/x/x/x/x/x/x/x/x/x/x/x

8 kommenttia:

 1. http://nrj.fi/uutiset/nyt-se-on-vahvistettu-one-directionin-jasenesta-isa/

  Noniin, se on sitte siinä, jos pitää paikkaansa.

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Kuin niin voi ei? Olisitte ilosia louin puolesta!

   Poista
  2. Tottakai oon onnellinen Louisin puolesta, mut mua vaan mietityttää et miten bändille käy, ja koska ite uskoin Larryyn niin tuntuu vähän oudolta...

   Poista
 3. Sekä että. Sugarscape kirjottaa yleensä vaan niitä asioita, mitä muissa lehdissä lukee, ja tuo Simonin vahvistus on peräisin The Sun lehdestä, joka ei puolestaan ole sieltä luotettavimmasta päästä. Eli The Sun on ilmeisesti haastatellut Simonia ja siinä yhteydessä hän on sitten vahvistanut asian. Pitää kuitenkin muistaa, että kyseinen lehti on esim. joskus aiemmin julkaissut Cristiano Ronaldon haastattelun ja myöhemmin paljastui, ettei kyseinen henkilö ollut edes antanut lehdelle mitään haastattelua.

  Vaikka onkin hyvin todennäköistä, että Louisista on todella tulossa isä, pitää edelleen odottaa ihan julkista kommenttia tuohon uutiseen Louisilta tai muulta luotettavalta taholta, ennen kuin asiaan saadaan ihan 100% varmuus :)

  Hello laittoi noin yhteen keskusteluun joten ei välttämättä pidä tuokaan paikkaansa.. Odotellaan nyt vain louisin omaa vastausta.:)

  VastaaPoista
 4. en usko tuohon että louisista tulis isä ennen ku hän ite on sen jollain tapaa varmistanu

  VastaaPoista
 5. Hahahahahahahaha. ei todellakaan ole todennäköistä :)) en tiiä mitä oikeen uskotte mutta mä en ainakaan the sunia uskoisi.

  VastaaPoista
 6. The Sun ei oo ehkä luotettava mutta aiheesta on kohistu jo viikko ja esim.Simon Cowellin sekä Brianan vanhempien kerrotaan asian vahvistaneen ja Eleonor on myös sotkettu liemeen(kaikki voi tietysti olla tekaistua). Jos asia ei ole totta, ihmettelen aika paljon, että Louis ei ole asiaan puuttunut. Mistä syystä se haluaisi olla hiljaa?

  VastaaPoista