tiistai 14. heinäkuuta 2015

Harry ja Niall - 13.7 [päivitetty]

Harry nähtiin päivällä Los Angelesissa.

Niall nähtiin treenaamassa Markin kanssa Los Angelesissa.


Myöhemmin illasta hänet nähtiin illallisella ystäviensä kanssa Nobu-ravintolassa.
x/x/x/x/x/x/x/x

35 kommenttia:

 1. Tuleeko oikeasti Louisista isä!!??
  Luin Peopol netistä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mietin aivan samaa :D en tiedä uskoisko vai ei. No joka tapauksessa jos on totta, niin onnittelut vaan lapsesta.

   Poista
  2. Hello vastaa äkkiä onks toi totta???? :'D :'D ei siis sill, onnee vaa Louisille mut oli kyll vähä odottamaton uutine jos totta on :'D

   Poista
  3. Onko Peopol lehti luotettava? Itse haluaisin ja uskon että moni muukin haluaisi Louisin tai jonkun kertovan että pitääkö tämä huhu olevan totta. Se olis kyllä mahtavaa mutta en tiedä mutta jäi varmaan vaivaamaan tao silleen...

   Poista
  4. Tällä hetkellä kyseessä on vain huhu. Poikien tiedottaja ei ollut suostunut kommentoimaan asiaa ollenkaan, joten on olemassa mahdollisuus siihen, että uutinen pitää paikkaansa.

   Louis tai joku toinen luotettava taho tulee varmasti kommentoimaan asiaa jossain vaiheessa, joten vasta sitten, huolimatta siitä onko kyseessä vain huhu vai onko uutinen tosi, tulemme mainitsemaan asiasta postauksessa :)

   Poista
 2. Oikeesti ihmettelin just samaa, mutta totta puhuen en usko että se on totta - en ainakaan ennenkuin joku luotettava taho on sen varmistanut. Artikkeli vaikutti jollain tavalla epätodenmukaiselta, mutta kukapa mä olen sanomaan onko se totta vai ei.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mielestä se on totta. Onnea Louisille!

   Poista
 3. siitähän oli juttua iltasanomissakin mutta onnee Louisille❤❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yritin myös etsii iltasanomista mut ei kyl löydy :D ite aattelen ton olevan vaan joku huhu.:) luin myös jostain, että louis ja se nainen ei edes seurustele mutta meinais silti niinku lapsen saada? mä luulen et ei oo totta! Kommentoispa louis tota jotenkin koska vaivaa kyllä aika kovaa :D

   Poista
  2. Muakin vaivaa tämä jostain syystä. Olisi kyllä ihmeellistä, että jos Eleanor ja Louis seurustelivat neljä vuotta eikä siinä ajassa Eleanor edes raskaaksi tullut, mutta kun kerran Louis ja Briana eivät seurustele ja heidät on nähty vasta muutaman kerran yhdessä, että nainen olisi yhtäkkiä raskaana. Louisin edustajatkaan eivät kuulemma ole suostuneet kommentoimaan asiaa, joten pitääpä jäädä jännittyneenä odottamaan vastauksia. :)

   Poista
  3. http://www.iltasanomat.fi/viihde/art-1436852384960.html Tommonen löyty sittekki! En yhtään osaa uskoa koko juttua, mut saa ny nähä. :o ja ano 10.33 oon iha samaa mieltä! Olis jotenki niin outoa noh louisin vastausta ootellessa.:)

   Poista
  4. Mäkään en usko miten se voi olla totta jos ne on nähty vaan pari kertaa. Se tuntuu oudolta. Mutta mä ihmettelin että miks siinä lukee että Louis odottaa innolla isäksi tulemista, kun se ei oo sanonu missään haastattelussa asiasta mitään

   Poista
 4. http://www.iltasanomat.fi/viihde/art-1436852384960.html
  Tässä ois se Ilta-Sanomien juttu.
  Itse uskon olevan vain huhu kunnes Lou asiaa kommentoi, koska luulisi hänen sen tekevän mikäli on asiasta iloinen ja juttu on totta :)

  VastaaPoista
 5. http://www.iltalehti.fi/viihde/2015071520038739_vi.shtml siinä linkki, toivottavasti toimii

  VastaaPoista
 6. Mää en ite usko koko juttua. Vaikka oishan se ihanaa jos Louisista tulis isä <3

  VastaaPoista
 7. Mä en oikeen tiedä uskoakko vai ei:) pitää vaan oottaa et louis tai joku luotettava taho kommentoi asiaa. Jos tämä on totta olen tietysti onnellinen louisn puolesta:) sitten pelkään niin paljon että jos tämä on totta niin kun se lapsi syntyy niin bändi voi hajota

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en kans oikee tiiä miten ottais tän jutun :\ . Olishan tosi hienoo jos Louisista tulis isä, mut toisaalta jos tää huhu on totta, nyt mä ja monet muut varmaan pelkää et miten bändin käy. Ja miten muut pojat tähän reagoi? Iltasanomissa ainakin luki et lapsi syntyis ens vuoden alussa... Oisko se sitten One Directionin loppu! Ei en haluu ees ajatella :'( . Nyt vaan pitää ottaa Louisilta vastausta tähän juttuun, oikeesti en kestä!

   Poista
  2. Ihan oikeesti uskotteka te tosissanne jotain iltasanomia? Missään ei ole ollut mitään haastallua jossa louis , perheenjäsen yms kertoisi asiasta joten ei kannata uskoa kaikkea mitä iltasanomat sanoo ..

   Poista
 8. Tää on ollu jonku pila Twitterissä. Se Briana on twiitannu jo vaikka kui monesti et hän ei oo raskaana. Silti lehdet uutisoi.. Ja vaikka oliski totta, en usko ennenkui saadaa vahvistus Louisilta itseltään.

  VastaaPoista
 9. Brianalla ei ole Twitteriä! Mutta kuten jo aiemmin on sanottu meidän pitää vain odottaa että Louis tai muu luotettava taho vahvistaa tämän

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä sillä on twitteri

   Poista
  2. Nii kyllä sillä on joku fanin pitämä twitteri... Ei lousin siskollakaan oo feikkenä ne on..

   Poista
 10. Mä en tiedä mitä uskoa! Se olis kyllä mahtavaa jos Louis saa lapsen, mutta sisimmältä tuntuu oudolta. Ja kuulemma Louis ja Brian ovat viettäneet aikaa yhdessä salaa ja he ovat läheisiä ystäviä toisilleen. Mut mikä tää juttu on meneillään Zaynillä ja Naughty Boylla?

  VastaaPoista
 11. Voiko joku kertoa sen brianan twitterin?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hänellä ei ole Twitteriä feikkiprofiileja löytyy kyllä.

   Poista
 12. Mä en kans tiedä että uskonko vai enkö usko, mutta mun mp tähän asiaan on että ehtis nuita lapsia myöhemminki tehä jos tämä siis nyt on totta.
  Oon ollu tätä asiaa vastaan nyt mutta jos tää on totta ja kuhan lapsi on syntynyt niin kyllä mä sit ihan varmasti olen iloinen ja positiivisella mielellä suhtaudun tähän asiaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan samaa mieltä sun kanssa! Ehtis juu ehottomasti myöhemmin ja mun mielest nyt ei todellakaan oo oikee aika tuommoseen ku 1D on kuitenki nyt niin pinnalla. Mutta toki oon ilonen jos on totta ja Louisista isä tulee! Ihan superjuttu sinänsä! :)

   Poista
 13. Jos tää on totta, niin voi olla, että Louis ja se tyttö ovat hieman kiukkuisia ystävälleen joka asian on lehdistölle vuotanut. Kuvittelisin, että olisivat halunneet kertoa itse ja vähän myöhemmin.

  VastaaPoista
 14. Hohhoijjaa toi uus iltasanomien juttu "louis tapailee brianan lisäksi 3 muuta naista" cmoon iha naurettavaa jo nää jutut mun mielestä ;D mistä ne voi tietää onko ne vaan sen ystäviä tai sun muuta :D ja musta toi raskaus juttu alkaa kuulostaa jotenkin tosi feikiltä mut en sit tiiä kumminkaan.:D vaivaa kyllä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon ihan samaa mieltä. Mitäköhän ne seuraavaks kirjottaa :'D

   Poista
  2. Noniimpä saa nähä :DD oivoi

   Poista
  3. Voiko joku laittaa sen "uuden" iltasanomien jutun linkin tänne, ku en löydä sitä sieltä, sen ekan mä kyllä löysin, mut sen yhteydessä ei ollu mistää muista naisista juttuu. Ja tosiaan mullakin on aika suuria epäilyksiä sitä lehteä kohtaan, ja ei todellakaan pidä uskoo kaikkeen! Mut kiitos jos pistätte sen linkin! :)

   Poista
 15. En oikeen usko et noi on totta koska louisin sisko on twiitannu " The lies people make up...so uncool" ja jotenki tuntuu et se meinas tota huhua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuka sen siskoista ?:) mut joo totta..

   Poista