perjantai 31. heinäkuuta 2015

Harry ja Niall - 30.7 (Chicago)

Harry ja Niall nähtiin eilen golfaamassa; Niall Beverly Country -klubilla ja Harry Medina klubilla.
Myöhemmin illasta Niall nähtiin katsomassa Kevin Hartsin stand up show'ta. 
Harry puolestaan vietti iltaansa Skylark nimisessä pubissa.


x/x/x/x/x/x/x/x

8 kommenttia:

 1. Miks pojat muutes julkas tuon sinkun jo nyt? Ku ainaki twitterissä oli joku video missä ne sanoo sen mut en oo kovin hyvä enkussa nii en saanu siitä selvää

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niallin sanojen mukaan he eivät enää jaksaneet odottaa, että fanit saavat kuulla uuden sinkun ja koska he ovat erittäin kiitollisia kaikesta saamastaan tuesta, päättivät he julkaista sinkun hieman aiemmin :)

   Poista
 2. Onko kellään tietoa et onko tulossa joskus tänä vuonna uus 1D Day?

  VastaaPoista
 3. Tää asia ei nyt liity mitenkään tähän postaukseen. Mut kummiski mua vituttaa suunnattomasti se kun jotkut on vihasia zaynille koska se eros bändistä. Yks juttu zayn on aikuinen ihminen se saa päättää omista asioista miten tahtoo. Toinen juttu ette te voi olla vihasia zaynille oisko zaynin mitäny pysyä bändissä ilman omaa tahtoaan? Ei varmaan. Zayn tekee miten itse tahtoo eikä se ole teidän päätettävissä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon sunkaa niin samaa mieltä!!! En vaa ymmärrä miten jotku jaksaa olla sille vihasia koska just noin mitä sanoit..!! Kerranki joku samaa mieltä munkans :D

   Poista
  2. Oon teijän kaa samaa mieltä :)

   Poista
  3. Mäkin oon samaa mieltä. Ja Zaynhan sano et se oli ollu jo jonkun aikaa mukana bändissä vaan siks et fanit ois onnellisia vaikka se ei enää ite nauttinu siitä. Olin tietysti itekkin vähän pettyny ku Zayn lähti mut tuntuu et monet ei ees yritä ymmärtää sitä vaa on vaa vihasia.

   Poista