sunnuntai 19. heinäkuuta 2015

Niall - 18.7

Niall nähtiin eilen The Nice Guy - yökerhossa Los Angelesissa.
x/x

10 kommenttia:

 1. Osaisko joku vastata, että löytyykö this is us nykyään Netflixistä ja löytyyköhän mahdollisesti jostakin videovuokraamosta, kuten makuunista tai filmtownista? Kiitos jo etukäteen vastauksista! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin filmtownissa on mut en oo varma onkse netflixsissä

   Poista
  2. Ei oo netflixissä

   Poista
  3. Viaplaysta löytyy! :)

   Poista
  4. Itse löysin myös youtubesta!:) hakuun vaan one direction this is us full movie :)

   Poista
 2. Osaatko Hello yhtään veikata, että miten se, että jos/kun Louisista isä tulee, tulee vaikuttamaan One Directioniin Louisin osalta ja yleisellä tasolla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaaaa'a vähän vaikea vastata mitään. Onhan olemassa monia bändejä/laulajia, jotka ovat saaneet lapsia uransa aikana ja silti jatkaneet ihan normaalisti, toisaalta on myös niitäkin tapauksia joissa lapsen saanut henkilö on poistunut bändistä tai koko bändi on hajonnut.

   Ite uskon, että One Direction tulee pysymään yhdessä, mikäli Louis lapsen saa. Mutta uskon myös vahvasti siihen, että mikäli näin tulee tapahtumaan, pitää bändi tauon keikkalusta tai vähintäänkin aloittaa seuraavan kiertueen normaalia myöhemmin, jolloin Louis saa sopeutua uuteen elämäntilanteeseen, sekä olemaan lapsen äidin tukena.

   Tämä on siis vaan mun mielipide, sillä eihän sitä voi varmuudella mennä sanomaan, mitä tulee tapahtumaan jos ja kun joku bändin jäsenistä lapsen tulee saamaan :)

   Poista
 3. Outoa toisaalta jos Louisita on tulossa isä, sillä El ja hän erosivat sen vuoksi ettei heillä ollut aikaa toisilleen, siis jos olen oikein ymmärtänyt. Ihmettelen vain miten Louis löytää aikaa lapselle

  VastaaPoista
 4. Miten lou voi saada brianan kanssa lapsen jos se siis on totta ku eihän ne ees seurustele?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ootkos ikinä kuullut mistään yhden yön jutuista? XD

   Poista