torstai 2. heinäkuuta 2015

Liam, Harry ja Niall - 1.7

Liam nähtiin eilen Sophian ja perheensä kanssa Orlandon Universal Studiosilla.
Harry nähtiin Cheshiressä.


Niall nähtiin Soho Housessa Lontoossa.x/x/x/x/x/x/x

5 kommenttia:

 1. Ooks noita Fourin biisei viel suomennettu? Ajattelin vaan et jos ei oo, mä olisin ainakin halulas suomentamaan niitä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Once in a lifetime biisin suomennos ois niin kiva! :)

   Poista
  2. Sara: Osa on suomennettu, osaa ei. Yritän tässä lähipäivinä saada yhteyttä noihin suomentajiin ja kysellä, että aikovatko vielä suomentaa loppuja kappaleita, joten jos jätät vaikka oman sähköpostin tähän kommenttikenttään tai lähetät mulle jonkunlaista sähköpostia osoitteeseen zacvane95@hotmail.com niin voin vaikka suhun ottaa yhteyttä, mikäli vapautuu noita kappaleita? :)

   Anonyymi: Once In a Lifetime on suomennettu, se löytyy postauksesta, joka on tehty noista FOURin biiseistä. Tollon postausta tehdessäni mulla ei ollut vielä oikeuksia muokata tuota musiikki-osiota, joten sen takia niitä ei vielä löydy sieltä. Lisäilen ne kuitenkin tuonne osioon tämän tai huomisen illan aikana, mutta jos haluat käydä katsomassa noita suomennoksia ennen tuota siirtoa niin etsi postaus, jonka otsikko on "FOURin sanat ja suomennokset".

   Tässä vielä suora linkki postaukseen. Linkit ei tosin toimi kommenteissa, mutta voi vaikka kopioida sen omaan osoitepalkkiisi :)

   http://onedirectionsuomi.blogspot.fi/2015/04/fourin-kappaleet-ja-suomennokset.html?showComment=1435841929031#c2108767299308844449

   Poista
  3. hei mäki oisin vapaaehtonen suomentaa kappaleita jos vapautuu! laitan sulle sähköpostia nii voit sitte vaikka ilmotella? :)

   Poista
 2. sarsulite@gmail.com on sähköposti jos noita biisejä vapautuu

  VastaaPoista